מסכים לגמריי. גם הכי שופעות לדעתי. באוקראינה אין מה לתפוס בכלל.. שטוחות רובן
כתבה שהייתה באולפן שישי על חיי המין בבוקרשט
13לא יודע, אני דווקא מחבב את האוקראיניות :)
אבל מה שקורה בבוקרשט זה פשוט דפוק... אני מחקתי את היעד הזה מרשימת היעדים שלי.
14תקשיבו, אני קורא ולא כל כך מסכים, אם אתם באים לרומניה וחושבים כתיירים אז ברור שכל זיון יעלה לכם 100יורו, עם כל הנהגי מוניות הגנבים, תבואו כמקומיים ותגלו דברים מטורפים, בודי מסאג' עם צעירות בנות 20 שוות אש ב80 ש"ח בלבד
שני מספרים שעה שלמה בדירה עם כוסיות 150 שח והיא נותנת לכם זמן להתאושש ממספר למספר וכן היא שואבת לכם את כל הזרע.....
אני יפתח פוסט נוסף על רומניה עם תמונות, טלפונים של בחורות עובדות ודירות, שתבינו יש לי אפילו תמונות של הכוס של הבנות מהמסאג'ים הייתי משאיר טיפ 20 שח והיא הייתה נותנת לי להיות צלם סקס, ותודה למי שהמציא את waze ......
16שחר כאחד שהיה ברומניה פעמיים לתקופה ארוכה וביקר בהרבה דירות בבוקרשט. 150 שקל שווה לזיון עם בינונית מטה.
לגביי הבודי מסז אני כן מסכים איתך לגביי המחיר.
אבל בוא נגיד את האמת. אם רוצים זיון עם רומנייה אמיתית פצצה עם חזה שופע זה מתחיל מ100 יורו ומעלה וזה לא קשור בכלל לקטע שאתה תייר. המחירים שם גבוהים כבר. זה לא כמו מה שהיה פעם. ובנוסף לבוקשרט הייתי גם בטימושארה. שזה העיר השנייה בגודלה ברומניה. ושם המחירים גם דיי דומים לבוקרשט. מסז עם פצצות שדורשות הרבה כסף כדי לתת אקסטרות בסיסיות
לגביי הבודי מסז אני כן מסכים איתך לגביי המחיר.
אבל בוא נגיד את האמת. אם רוצים זיון עם רומנייה אמיתית פצצה עם חזה שופע זה מתחיל מ100 יורו ומעלה וזה לא קשור בכלל לקטע שאתה תייר. המחירים שם גבוהים כבר. זה לא כמו מה שהיה פעם. ובנוסף לבוקשרט הייתי גם בטימושארה. שזה העיר השנייה בגודלה ברומניה. ושם המחירים גם דיי דומים לבוקרשט. מסז עם פצצות שדורשות הרבה כסף כדי לתת אקסטרות בסיסיות
17[QUOTE=שחר סגל]תקשיבו, אני קורא ולא כל כך מסכים, אם אתם באים לרומניה וחושבים כתיירים אז ברור שכל זיון יעלה לכם 100יורו, עם כל הנהגי מוניות הגנבים, תבואו כמקומיים ותגלו דברים מטורפים, בודי מסאג' עם צעירות בנות 20 שוות אש ב80 ש"ח בלבד
שני מספרים שעה שלמה בדירה עם כוסיות 150 שח והיא נותנת לכם זמן להתאושש ממספר למספר וכן היא שואבת לכם את כל הזרע.....
אני יפתח פוסט נוסף על רומניה עם תמונות, טלפונים של בחורות עובדות ודירות, שתבינו יש לי אפילו תמונות של הכוס של הבנות מהמסאג'ים הייתי משאיר טיפ 20 שח והיא הייתה נותנת לי להיות צלם סקס, ותודה למי שהמציא את waze ......
[/QUOTE]
אפשר לינ קלפוסט הנוסף שפתחת בבקשה?