ונעבור לעסק
א) אני בן 41 נשוי קיבלתי שיחרור מהאישה לטיול עם שני חברים
ב)הדבר הכי ממכר מדהים ניפלא שקרה לי שם היא התחושה ששוב אני רווק בן 20. ואת זה לא מצאתי בשום מקום אחר
זו הפעם הראשונה שלי בתילאנד ולמרות הידע שצברתי בפורום היתלהבות עשתה את שלה ובדיעבד אני יודע שיכולתי להיתנהל בפחות כסף מימה שהוצאתי.אבל לא מיתחרט על שוב דבר
ג) רוסיות בפאטיה קראתי כאן שהמחיר נע סביב 3000 באט לשעה
אז יש לי עידכון בנושא המחיר קפץ ל 5000 לשעה
דבר נוסף לא מספיק שאתה קונה משקה
צריך גם לתת טיפ לבחורה שרקדה על הבמה והיא יורדת מהבמה. ניתקעת לך בפרצוף ורוצה 100 באט טיפ
לא להיכנס לא להיתקרב חבל על הכסף והעצבים
הביקור שלי היה במולן רוז לא ניסתי אחרים ויתרתי על החוויה
ד)כול הקטע של טינדר באדו טאי פרנדלי וכדומה
מהניסיון שלי מיותר לחלוטין אתה מבזבז שעות עם הטלפון בהיתכתביות כדי להביא בחורה לשורט במחיר של 1500 באט
רוב הכוסיות עסוקות אז כימעט ולא אפשרי ליקבוע איתן
את שתי הבנות שכן הבאתי מהרשת נגדיר כך זיון חלש ולא מיקצועי התמונות לא משקפות את המציאות.המלצה שלי ללכת לסוי 6 להעמיס איזה כוסית שבא לכם לשלם 500 למשקאות 500 לבר ו1000 לבחורה יותר עדיף יותר כיף יותר מיקצועיות ומה שאתה רואה זה מה שאתה מקבל וגם הכמיה שנוצרת בינכם בבאר מוסיפה לסקס שבא אחר כך
ה)באדי מסאג אתה ניכנס לאולם מלה ב כ20 בחורות כוסיות
המחיר נע בין 2000 ל 2500
חוץ המעובדה שהבחורה כוסית כול השאר גרוע המסאג הזיון הכול ממש זבל תיקתוקיה בקלאסה
ו)הבארים למינהם סוי 6 ביעקר וכול רחבי פאטיה
מקום ניפלא להכיר בחורות במידה ואכן ראיתה בבר את אהובת ליבך
משקיעים קצת בדרינק מיתמזמזים בבר יוצרים כמיה וכרגיל קנס. עד 500 ועוד 1000 לבחורה מאוד נחמד לטעמי במיקרה ותירצו לונג טיים הקנס לפני 11 בלילה יכול להגיע לכדי 1000 באט וכמובן שהתשלום לבחורה קופץ ל 2000. עם תיקחו אחרי 11 בליליה לארוך הקנס שוב באיזור ה 500
ז)מועדוני גוגו בגדולים שבהם יש פצצות שתעיף לכם את הלסת
ניסתי פעם אחת ראתי שכול בחורה שאני מעוניין בה יש עוד 5 חברה
יותר קטנים יותר מלוכסנים ויותר פזרנים מימני אז ויתרתי על התענוג
כניראה שצריך להגיע לשם חצי שעה לפני הסיגרה ואז אולי יהיה יותר קל לקחת זאת אומרת פחות תחרות
אבל שווה לנסות בכול זאת יש שם פצצות לי לא הייתה סבלנות אולי בפעם הבאה מחירים לא בדקתי כי לא הגעתי לדיבור בעניין עם הבחורות שרצתי
ח)ביצ רוד.מהשעה עשר בלילה מאיזור סוי 10 ואילך יש מיבחר בחורות יש יפות יותר יש יפות פחות העניין הוא שאין אפשרות ליצור כמייה עם הבחורה בשיחה של 2 דקות על החוף לכן אני אישת העדפתי בבארים
לגבי המחיר בין עד 1000 קצר. ארוך יכולנלהגיע גם ל 3000 תלוי כמה היא כוסית אני אישית לא היתווכחתי רק מתאר לכם את המחירים שביקשו תמיד אפשר להוריד מחיר של הלונג
ט) ווקינג סטריט והמועדונים שבו בהליכה איטית לאורך הרחוב ניתן להבחין בבנות שעומדות בצד ומחכות ללקוחות גם שם כמו בביצ רוד מיבחר של רמות יופי והמחירים 1000 קצר ועד 3000 לארוך
לגבי המועדונים מאוד צפופים מלא תיירים שבמיקרה שלי צעירים בהרבה מימני אבל לכולם יש מה לאכול
שם באמת משחק המראה שלך תפקיד
חיסרון רעש אין אפשרות לתקשר חשוך מידי כדי לעמוד את טיב הסחורה יתרונות הבחורה כבר שתויה אז היא בראש טוב מה שמקל על העבודה בין הסדינים אתה גם שיכור בראש טוב משוחרר ומתחיל עם כול מה שזז פשוט חוויה של ציד מהנה כמו בגיל 20 כשהיינו רווקים וקצת יותר חתיכים המחירים קצת יותר יקרים מתחיל ב 1000 לקצר ויכול להגיע 4000 לארוך
י)דווילס דן מעודון לאורגיות אתה ועוד מינימום שתי בנות
המחיר 4000 באט ל90 דקות. ואתה הופך שחקן פורנו מהסרטים אין הגבלת אקטים שגול כפי יכולתך
יתרונות ביצוע מושלם מיצד הבנות זורמות כפיות נקיות ועם תעודות אני מאוד נהנתי
חיסרון הבנות לא מהכי יפות שניתן למצוא בפאטיה מיתפשרים קצת על היופי אבל פינוק עולמי
לגבי ממסאגים לא ניתעכב זה פחות או יותר מקורות הזיון בפאטיה
נחזור מחר ונדווח לכם מה אני עשתי איך איפה כמה ובעיקר למה