כ 10 ימים ברוטו פאטיה - סקס אדיר

10 ימים ברוטו פאטיה

1
טוב אני עדיין בגט לג חוסר שינה ועודף הנגאובר ביקצור שפוך אבל עם חיוך שלא יורד מהפרצוף
ונעבור לעסק
א) אני בן 41 נשוי קיבלתי שיחרור מהאישה לטיול עם שני חברים
ב)הדבר הכי ממכר מדהים ניפלא שקרה לי שם היא התחושה ששוב אני רווק בן 20. ואת זה לא מצאתי בשום מקום אחר
זו הפעם הראשונה שלי בתילאנד ולמרות הידע שצברתי בפורום היתלהבות עשתה את שלה ובדיעבד אני יודע שיכולתי להיתנהל בפחות כסף מימה שהוצאתי.אבל לא מיתחרט על שוב דבר
ג) רוסיות בפאטיה קראתי כאן שהמחיר נע סביב 3000 באט לשעה
אז יש לי עידכון בנושא המחיר קפץ ל 5000 לשעה
דבר נוסף לא מספיק שאתה קונה משקה
צריך גם לתת טיפ לבחורה שרקדה על הבמה והיא יורדת מהבמה. ניתקעת לך בפרצוף ורוצה 100 באט טיפ
לא להיכנס לא להיתקרב חבל על הכסף והעצבים
הביקור שלי היה במולן רוז לא ניסתי אחרים ויתרתי על החוויה
ד)כול הקטע של טינדר באדו טאי פרנדלי וכדומה
מהניסיון שלי מיותר לחלוטין אתה מבזבז שעות עם הטלפון בהיתכתביות כדי להביא בחורה לשורט במחיר של 1500 באט
רוב הכוסיות עסוקות אז כימעט ולא אפשרי ליקבוע איתן
את שתי הבנות שכן הבאתי מהרשת נגדיר כך זיון חלש ולא מיקצועי התמונות לא משקפות את המציאות.המלצה שלי ללכת לסוי 6 להעמיס איזה כוסית שבא לכם לשלם 500 למשקאות 500 לבר ו1000 לבחורה יותר עדיף יותר כיף יותר מיקצועיות ומה שאתה רואה זה מה שאתה מקבל וגם הכמיה שנוצרת בינכם בבאר מוסיפה לסקס שבא אחר כך
ה)באדי מסאג אתה ניכנס לאולם מלה ב כ20 בחורות כוסיות
המחיר נע בין 2000 ל 2500
חוץ המעובדה שהבחורה כוסית כול השאר גרוע המסאג הזיון הכול ממש זבל תיקתוקיה בקלאסה
ו)הבארים למינהם סוי 6 ביעקר וכול רחבי פאטיה
מקום ניפלא להכיר בחורות במידה ואכן ראיתה בבר את אהובת ליבך
משקיעים קצת בדרינק מיתמזמזים בבר יוצרים כמיה וכרגיל קנס. עד 500 ועוד 1000 לבחורה מאוד נחמד לטעמי במיקרה ותירצו לונג טיים הקנס לפני 11 בלילה יכול להגיע לכדי 1000 באט וכמובן שהתשלום לבחורה קופץ ל 2000. עם תיקחו אחרי 11 בליליה לארוך הקנס שוב באיזור ה 500
ז)מועדוני גוגו בגדולים שבהם יש פצצות שתעיף לכם את הלסת
ניסתי פעם אחת ראתי שכול בחורה שאני מעוניין בה יש עוד 5 חברה
יותר קטנים יותר מלוכסנים ויותר פזרנים מימני אז ויתרתי על התענוג
כניראה שצריך להגיע לשם חצי שעה לפני הסיגרה ואז אולי יהיה יותר קל לקחת זאת אומרת פחות תחרות
אבל שווה לנסות בכול זאת יש שם פצצות לי לא הייתה סבלנות אולי בפעם הבאה מחירים לא בדקתי כי לא הגעתי לדיבור בעניין עם הבחורות שרצתי
ח)ביצ רוד.מהשעה עשר בלילה מאיזור סוי 10 ואילך יש מיבחר בחורות יש יפות יותר יש יפות פחות העניין הוא שאין אפשרות ליצור כמייה עם הבחורה בשיחה של 2 דקות על החוף לכן אני אישת העדפתי בבארים
לגבי המחיר בין עד 1000 קצר. ארוך יכולנלהגיע גם ל 3000 תלוי כמה היא כוסית אני אישית לא היתווכחתי רק מתאר לכם את המחירים שביקשו תמיד אפשר להוריד מחיר של הלונג
ט) ווקינג סטריט והמועדונים שבו בהליכה איטית לאורך הרחוב ניתן להבחין בבנות שעומדות בצד ומחכות ללקוחות גם שם כמו בביצ רוד מיבחר של רמות יופי והמחירים 1000 קצר ועד 3000 לארוך
לגבי המועדונים מאוד צפופים מלא תיירים שבמיקרה שלי צעירים בהרבה מימני אבל לכולם יש מה לאכול
שם באמת משחק המראה שלך תפקיד
חיסרון רעש אין אפשרות לתקשר חשוך מידי כדי לעמוד את טיב הסחורה יתרונות הבחורה כבר שתויה אז היא בראש טוב מה שמקל על העבודה בין הסדינים אתה גם שיכור בראש טוב משוחרר ומתחיל עם כול מה שזז פשוט חוויה של ציד מהנה כמו בגיל 20 כשהיינו רווקים וקצת יותר חתיכים המחירים קצת יותר יקרים מתחיל ב 1000 לקצר ויכול להגיע 4000 לארוך
י)דווילס דן מעודון לאורגיות אתה ועוד מינימום שתי בנות
המחיר 4000 באט ל90 דקות. ואתה הופך שחקן פורנו מהסרטים אין הגבלת אקטים שגול כפי יכולתך
יתרונות ביצוע מושלם מיצד הבנות זורמות כפיות נקיות ועם תעודות אני מאוד נהנתי
חיסרון הבנות לא מהכי יפות שניתן למצוא בפאטיה מיתפשרים קצת על היופי אבל פינוק עולמי

לגבי ממסאגים לא ניתעכב זה פחות או יותר מקורות הזיון בפאטיה
נחזור מחר ונדווח לכם מה אני עשתי איך איפה כמה ובעיקר למה

10 ימים ברוטו פאטיה

3
day one
מגיעים לפאטיה בסיביבות 16:00
ישר למלון המלון מלון march. נימצא בין הסקנד רוד לסוי בוקאו קו רוחב בין סוי 7 ל6 הליכה של 10 דקות מסוי 6. רבע שעה. מlk מטרו 25 דקות מווקינג
כולנו בהיתרגשות היתלהבות כול אחד נוחת בחדר שלו ואז כמובן מתחיל הטחינת מיים של שעתיים בטינדר בטאי פרדלי ובבאדו
אמרתי לחברים עזבו טלפונים באו לאכול ומישם לסוי 6
כמובן גם כאן לקח לחברים שעתיים איפה לשבת לאכול טוב זרמתי פעם ראישונה שלי. במסע החיפוש אחר אוכל ניתקלתי לריאשונה בתופעת סוודיקה הלו מיסטר מסג מסג צעקות מיכול פינה של הרחוב
בהתחלה זה היה נחמד אבל בהמשך זה ממש הטריד אז למדתי להיתעלם
אכלנו נהיננו אמרתי לחברה קדימה אני מת לדעת מה זה סוי 6
מגיעם למקום. מתחילים בחצית הרחוב ולא ידעתי איפה ליקבור את עצמי מרוב מבוכה הייתי בשוק לא האמנתי למה שרואות עניי מרוב מבוכה אפילו לא הצלחתי לישר מבט לאף בחורה אבל איכשהו קלטתי שיש פה את כול מה שאני צריך אבל עדיין לא היה לי האומץ להיכנס ולשבת שם טוב ככה זה שאתה נשוי 17 שנה לוקח זמן להישתחרר סיימנו את הסיבוב ואז חברי החלו בזיוני השכל שלהם מה זה מה זה הגועל נפש הזה. מלא ליידי בויז מפחיד נגעו לי בזין איכס בא נלך מיפה
טוב שתקתי ומיכיוון שלא ראיתי את עצמי עדיין חזק מספיק כדי לשבת שם זרמתי איתם אבל בלבי ידעתי אני עוד ישוב לגן עדן הזה
החלטנו שניזרום לווקינג לאיזה מועדון ונעמיס מישם
חזרנו למלון עברנו ב 7 11 אספנו בקקבוק וודקה ורדבול תידלקנו והישתכרנו. ויצאנו לדרך מגיעים לסנטרל רוד עולים על הטנדר שממשיך לכיוון הווקיניג החלטנו נילך ללוציפר. בדרך אני מקבל הודעה בליין מכוסית שהיכרתי בטאי שואלת איפה אני אמרתי לה בדרך ללוציפר היא ענתה שהיא באינסומניה. ואמרה שתקיפוץ לבקר אותי שם הגענו לווקינג אך אך איזו חגיגה לעניים לנפש ולזין איזה רחוב תענוג ממש העניים לא מפסיקות לקלוט בחורות ולעמוד את איכותן
ניכנסים ללוציפר. דרינק לכול אחד ויאלה לעבודה התחלנו לירקוד כול אחד עושה סיבוב מחפש את המטרה שלו באמת קשה ליבחור עשרות של צעירות תיאלנדיות שמחות ומלאות חיים וכולן פוטנציאל. למיפגש לילי הרגשה מטורפת להבין שאתה נמצא במקום ש 90 אחוז מהבנות יזרמו איתך
פתאום שיחת וידאו מהבחורה מטאי פרנדלי שואלת איפה אני אז אני יוצא לכניסה ומראה לה שאני בכניסה מסמנת הבנתי ומגיעה לכניסה
אנחנו ניפגשים. ומה אני רואה תיאלנדית בת 21 יפה ממש כמו בת השכן צעירה מתוקה אמרתי לעצמי מתאים לי
מיתקרבים אחד לשני מרים יד ללחיצת שלום ממש לא בתוכנית שלה קפצה עלי בחיבוק וצרפתית חמה ואני נמס אומר לעצמי שאלוהים יקח אותי עכשו
היכנסים למועדון מובילה אותי לשולחן שלה וישר ניצמדת עם התחת שלה לחבילה שלי ומתחילה לירקוד עלו ואני מאושר מתחיל להחליק את היידם שלי על הרגליים החשופות שלה אך איזה עור רך נעים חלק זהו אני ברקיע השבעי ככה המשכנו במיזמוזים חמים במועדון עוד כשעה ואני מאושר ושיכור ואז היא שואלת אותי עם היא יכולה לבוא לישון איתי. טוב כמובן שכן שאלתי כמה את מבקשת זרקה 2500 לא היתווכחתי היה לי כול כך טוב שגם עם הייתה מבקשת 5000 הייתי מסכים
חוזרים למלון שאלתי עם היא רעבה או צריכה משהו היא אמרה בנימוס לא אני בסדר its up to you אמרתי לה אני מסודר הגענו למלון
שתינו עוד איזה כוסית קטנה צחקנו דיברו היתמזמזנו ולמיקלחת
ניכנסים למיטה ומתחילים באקט היה סקס תענוג כמו עם חברה מהתיכון רק קצת יותר מיקצועית ממש נהניתי הינו גמורים מאלכוהול ומיספר אחד הספיק לי בהחלט במיוחד שהשילוב של אלכוהל וקנדום לא איפשר לי ליגמור בתוכה אז לבסוף ריחמתי עליה וביקשתי ליגמור לה בפה. וכך היה היתקלחנו הלכנו לישון כפיות אני מלטף את גופה הנעים ומריח אותה. עד שנירדמתי
קמים בבוקר מציע לה קפה אומרת לא טוב שטפנו את עצמנו וחזרנו למישגל נוסף הפעם גם לקח לי הרבה זמן ליגמור אבל בסוף הצלחתי לסיים בתוכה שטפנו את עצמנו הצעתי לה ארוחת בוקר אמרה שהיא לא רעבה. אז ניפרדנו לשלום נתתי לה 100 באט למוטו בייק
ואמרה שאם אני מעוניין אז שאיצור איתה קשר כמובן ששקלתי את ההצעה שלה בכובד ראש למשך 3 שניות לפני שאמרתי בליבי היה טוב והיום יהיה יותר טוב עם חדשה אחרת עניתי לה. בשימחה תלוי מה החברים יעשו היום ניפרדנו בנשיקה וזו הייתה האהבה הריאשונה שלי בפאטיה יש עוד בדרך נעדכן מחר

10 ימים ברוטו פאטיה

5
אני אישית בטיול הכי נהנהתי מהבחירות בסוי 6 וב IBAR.. ההדבל בסוי 6 קל מאוד עם פצצות , ב IBAR המראה משחק תפקיד מאוד משמועתי (ולמרות שאני סבבה.. עדיין יש לי תחרות כבדה)

ושוב , התאילנדיות כולם זונות , זה עניין של מנטליות... אבל בשבועיים שלמים באמת היה לי חיבור אמיתי עם מישהי שסרבה ביום השני לקחת כסף ואפילו הוזמנה לארץ ככה שאני הולך להמשיך לחגוג.

10 ימים ברוטו פאטיה

6
חבר יקר, תמיד כייף לי אישית לקרוא דיווחים על תאילנד. הדיווח האחרון שלך כל כך נכון, וכל כך משקף את מה שקורה בתאילנד ובפרט בפאטייה... אין כמו ההיי בר ואינסומניה, המקום היחיד שבאמת מרגיש כמו לחזור לנעורים, התחושה שאתה נחשק... אפילו שזה רק משחק... אפילו שהמטרה של הבחורות שם זה הכסף...(גם אם אתה בראד פיט).על אף זאת, אם אתה חביב, אתה מרגיש שהבחורה נהנת בדיוק כמוך, אפילו שהיא ואתה מבינים שזה רק למספר שעות, התחושה הזאת פשוט ממכרת... והיא מה שמביאה אותך תמיד לרצות לחזור לתאילנד וכמובן לא לוותר על פאטיה...

10 ימים ברוטו פאטיה

9
היום השני
קודם כול אפתח ואומר יש לי משיכה גדולה לאתיופיות בארץ
אבל האפרקיות בפאטיה ממש לא עשו לי את זה לא קרוב לאתיופיות שלנו
ולגבי הליידי בויז המוצלחות שבהן ויש הרבה כאילו פשוט ניראות כמו דוגמניות של וויקטוריז סיקרטס פצצות שחבל על הזמן יש לי משיכה אילהן אך לא היה האומץ לנסות. אולי בהשך חיי המחשבה שבימקום פוט יש נקניק מטרידה אותי
פותח את היום עם החברים הולכים לאכול
בחזרה הם מחליטים לפרוק באיזה מסג אבל אותי זה לא משך כול הודי מסריח פוקד את המסגים לא התאים לי לא אינטמי לא אסטטי
טוב השארתי אותם המכתי לחדר נחתי קצת והחלטתי בודי מסג
צעדתי לכיוון הבודי מסג בדרך עשתיעוד סיבוב בסוי 6 ליתרשמות
הגעתי למסג כ 20 יפיפיות. יושבות על במה
קשה ליבחור לקח לי עשרים דקות עד שבחרתי את הנסיכה התיאלנדית שלי
טוב הנסיכה מגיעה אין מהלהגיד יפה מאוד וסקסית חייכנית
עולים לחדר מיתפשטים ומתחילה רוטינה של שטיפות קיצופים גליצים ממש מצחיק על גבול המשעשע בקיצור נחסוך מימכם. עברנו לזיון סתמי ובזה ניגמר האירוע חוץ מהעובדה שהבחורה יפה לא היה משהו אחר מעניין לא המסג לא השטיפה כמו מיפעל
ניפרדתי מ 2500 וחזרתי לחדר וכמובן עוד סיבוב ב הסוי בדרך לחדר
הגעתי לחדר. נופל למיטה לוקח כדור שינה והולך לישון
את הכדור שינה לקחתי לא כי לא הרגשתי עייף הייתי עייף מאוד אבל יש בגוף מין תחושת היי כזאת כניראה מהתחושה של כול שעה של שינה זה שעה בלי בחורה. וזה הקשה עלי להירדם נפלתי לאיזה 3 שעות קמתי הולך לחברים ומתחילם להשלים פערים מאמש
הם שפוכים ומרוקנים מימסגים. והיפלו את הפצצה היום אנחנו לא יוצאים אמרתי להם סבבה לכו לישון
ואני.בראש כבר מתכנן מוב לסוי 6
עולה על מדי ב ויורד לסוי אמרתי לעצמי הראשונה שבאה לי טוב בעיין ניכנס ומדבר איתה על דרינק מתחיל לחצות את ים כוס עד שאני פוגש בעניים אחת שיושבת יותר נכון ברכיים על הכיסא ומרפקים על הבר
מה שהבליט את גופה המהמם מיתקרב כדי ליראות את פניה זהו בחרנו פנים נאות בהחלט שפתיים בשרניות
ניכנס מיתיישב. ומזימין וודקה רדבול. מתחיל לישתות. דופק סיגריות המאמא סאן קולטת שאני לחוץ זורקת לי רלקס יאאלה מסמן לגברת לבוא לשבת איתי מזמין לה שתיה ואז בעיה האנגלית שלה כמו התיאלנדית שלי אבל היא הייתה כול כך סקסית ועד שהגעתי וניכנסתי .לא ניתקפל על תיקשורת טוב הסברתי לה בעזרת מתרגמת אחרת שעבה בבאר שאני רוצה ללכת סליפ איתה המתרגמת הסבירה לי 550 לבאר 2000 ללידי. אוקי ביקשתי חשבון החשבון הוגש והנערה הלכה להיתארגן
בנתיים אני מסיים את המשקה. רגע לפני היציאה הם הרביצו טקס הליידי שלי לקחה בקבוק בירה היתפללה קלות ושפכה מחוץ לבר
ואז עוברת בין הבנות ודוחפות אצבעות. בידיים של חברות שלה נורא אהבתי את הטקס של מסירת הבתולה ללילה עולים על מוטו בייק ולחדר ואז בעיית חוסר התיקשורת מיתגלה כבעיה גדולה מאוד
מציא לישתות לא רוצה לאכול לא רוצה טוב אין על מה לדבר שליתי אותה לטוש ואני במירפסתת עושה סיגריה וקידוש
ניגנס לראש טוב יוצא מהמיקלחת והבחורה מחכה לי עירומה במיטה
ומתחילים בהצגה מיתנשקת ניפלא שפתיים נהדרות מוריד את השמיכה. מעלינו ואיזה גוף מהממ לא פוסח על אף מילמטר בגוף שלה מלקק כול נקודה בריבוע. נותן לה לימצוצ והיא מוצצת ניפלא. מלביש את הכפפה ומתחיל במיסיונרית עם נשיקות חזקות זה היה ניפלא גכה בערך עוד כ 20 דקות בשלל תנוחות עד שנימאס לי מהכובע זרקתי אותו הבאתי אותה קרוב ביקשתי שתביא לי ביד ותלקק לי את הבייצים עד לגמירה המיוחלת על החזה היפה שלה. היה ניפלא רק חבל שאין תיקשורת. הלכנו לישון אותו נוהל חזר על עצמו בבוקר סיימנו שאלתי אם היא רוצה לבוא לאכול טענה שלא רעבה ירדנו למטה ליוותי אותה למוטו בייק שלמתי על המוטו וניפרדנו בנשיקה
עוד יום מטיש אבל ניפלא הסתיים

שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”