העלתי פה פוסט פעם אחת בעבר... אבל אני עוקב הדוק... (לצערי לא היה לי המון זמן לנסות מקומות עקב עבודה וחיי משפחה...)
לאחרונה הייתי בחופשה קצרה בפראג והחלטתי לנסות שם עיסוי נורו אמיתי...
אחרי סקירה בביקורות בגוגל הלכתי על סלון פרדייז ושמעו, זה היה העיסוי הכי טוב שעשו לי בחיים...
קודם כל, המקום מסודר, יפה ודיסקרטי יחסית (אמנם יש שלט כניסה ורואים אותך נכנס... אבל בחורף אתה גם ככה עם קפוצון וכובע וצעיף... אז אף אחד לא יזהה אותך).
ישר נכנסו 5 בחורות צ'כיות מטריפות!!! בחרתי אחת בגובה 170, גוף אתלטי, חזה בינוני ופנים של דוגמנית!
קיבלה אותי עם חיוך רחב, נשיקה וחיבוק... מקלחת זריזה, ערומים, היא מכינה את השמן נורו ומתחילים.
במשך שעה שלמה עשתה לי עיסוי נורו משולב עם רקמות עמוק ושוודי... משהו סופר חושני אבל גם איכותי ובאמת משחרר... אחד הטובים שעשו לי... אחרי חצי שעה בערך של בודי ועיסוי, ביקשה להתהפך... המשיכה כחצי שעה של עיסוי בודי מחרמן למוות כשאני נוגע בה בכל מקום בערך פרט למנוע בהתחלה... עד שתוך כדי היא עברה לרכיבה מעליי עם הגב אליי ובשלב הזה התחלתי לעסות לה את הגב גם... היא כל כך התחרמנה שהיא זרמה על נגיעות במנוע גם...
בסוף השעה היא עברה לעבודת יד + שדיים שהרגישו ממש כמו מציצה חשופה... וקיבלתי את אחת הגמירות החזקות שהיו לי בחיים...
לסיכום דבר,
עיסוי של שעה, ממישהי באמת ברמה של דוגמנית... עיסוי מצויין מהטובים שהיו לי לא רק באירוטי אלא בכלל...
כל זה עבור כ250 שקל (1800 קרונות צ'כיות).
אם מישהו מגיע לפראג... ממליץ בחום על פרדייז סלון :)