כ לותיקי הפורום ולמומחי האזורים בנקוק / פטאיה / פוקט - סקס אדיר

לותיקי הפורום ולמומחי האזורים בנקוק / פטאיה / פוקט

1
לוותיקי הפורום ולמומחיו שלום. נעדרתי ממש הרבה זמן מסיבות של יחסי אישות - היחסים הגיעו לקיצם (סופית!) לא מזמן ובשעה טובה.
חבר ואני סגרנו טיסות לפברואר: נחיתה בבנקוק וישר מונית לפטאיה, נשארים בפטאיה 5 ימים וטסים לפוקט לעוד 5 ימים ולבסוף חוזרים ל 4 ימים לבנקוק.

מחר (10/1/18) אנחנו צריכים לסגור מלונות והשאלה הנשאלת מהם האזורים המרכזיים של הפעילות המקודשת שלנו לצורכי מיקום המלון. ידוע שמוניות זולות שם אבל אנחנו מעדיפים לרדת מהמלון בטווח הליכה קצר לאקשן.

בפוקט - פאטונג ביץ' / בנגלה רואד

בפטאיה ???

בבנקוק ???

דיווחים, צילומים ותובנות תוך כדי / או לאחר החטאים קריצה
M

2
סופר, שאלתי שאלה אחת Heart
"והשאלה הנשאלת מהם האזורים המרכזיים של הפעילות המקודשת שלנו לצורכי מיקום המלון."
לגבי פוקט מצאתי תשובות חד משמעי
ושאלתי לגבי פטאיה ובנקוק.

לגבי בנקוק האם באזור הננה פלאזה וסוי קאובוי נחשב למרכזי מבחינת פעילותנו ?
האם בפטאיה אזור ה walking st ?
מי שמתמצא ויכול לתת תקציר של שורה/שתיים מנסיונו יקבל הדרן על שמו Hug
M

4
תיראה בפאטיה זה קצת מתסכל
צד אחד יש את הווקינג סטריט שניכנס לפיעלות בערב
ובצד השני סוי 6 שפעיל מהצהריים
ביכלל איפה ש תלך יש בארים עם בחורות
אני אישית ישנתי קרוב לסוי 6
וכאשר בילתי בווקיניג וחזרתי עם בחירת לבי למלון במונית ספיישל 250 באט כ 30 שח ובהלוך היינו פשוט יורדעם מהמלון לביצ רוד ועולים על הטנדר
לי היה חשוב שהיה מלון מפנק המיקום לא היה שיקול עיקרי וביכלל החוויה של ללכת בפטאיה שבכול דקה אתה רואה קציצות מאכל זה הכי טוב שיש

5
[QUOTE=דיק שאדו]תיראה בפאטיה זה קצת מתסכל
צד אחד יש את הווקינג סטריט שניכנס לפיעלות בערב
ובצד השני סוי 6 שפעיל מהצהריים
ביכלל איפה ש תלך יש בארים עם בחורות
אני אישית ישנתי קרוב לסוי 6
וכאשר בילתי בווקיניג וחזרתי עם בחירת לבי למלון במונית ספיישל 250 באט כ 30 שח ובהלוך היינו פשוט יורדעם מהמלון לביצ רוד ועולים על הטנדר
לי היה חשוב שהיה מלון מפנק המיקום לא היה שיקול עיקרי וביכלל החוויה של ללכת בפטאיה שבכול דקה אתה רואה קציצות מאכל זה הכי טוב שיש
[/QUOTE]

למה צריך לשלם 250 בהט לספיישל
אתה יוצא מהוולקין סטריט ברגל מאה מטר חוצה ימינה את הרחוב
מגיע לרחוב השני ולוקח טנדר שנוסע ישר עד שאתה מחליט לרדת
אתה והבחורה ביחד 20 בהט

6
תודה לכל הטיפרים !
החבר ואני מעדיפים בחורות ושנינו לא בעניין של ליידיבויז, בחרנו סוויטות של 2-3 חדרים שלכל אחד מאיתנו תהיה אפשרות לפרטיות. פוקט ההזמנה למלון סגורה בפטאיה ובנקוק עוד אפשר לשנות מלון (4*).
עוד טיפים ? אזורים ? מסתבר שיש מקומות שפעילים רק בלילה והיכן מתרכזות פעילויות יום?
ב - פטאיה / פוקט / בנקוק Embarrassed
M

9
בבנקוק nana זה עיקר העינינים -על הצומת יש את הסקיי טריין(רכבת עלית)אתה יורד בנענע סטיישן זה 3 דקות הליכה-אני אישית ישנתי ממש קרוב לצומת-אפשר למצוא מציאות של חדרים במלונות חמודים במרחק הליכה.כמו שאמר קודמי רק בלילה יש פעילות במועדונים.זונות רחוב יש מלא-אתה תראה אותם הולכות 200 מטר הלוך חזור ומחכות לדבר איתך או שתפנה אליהם-הדרך הבטוחה זה לחייך הם ידברו איתך-אני אספתי מישם ליידי בוי בתחילת דרכה חמודונת צעירונת...פרקתי לה את הישבן לשניים ואחרי 10 דקות היא ביקשה להפסיק-כמובן שאמרתי שהיא לא תקבל שקל-בסוף ציפרתי אותה ב 400 באט.אחרי זה נהיינו חברים טובים כי היא עבדה על יד המלון שלי-ואפילו הזמנתי אותה לאכול ולשתות...בכלל אחרי כמה ימים את תכיר את הפרצופים של רוב הזונות שם.
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”