כ הכנות לרומניה בוקרשט - סקס אדיר

הכנות לרומניה בוקרשט

1
אני בקרוב נוסע לבוקרשט
התחלתי להכין את הקרקע

ראשית מלון - צריך מלון שמוכן שהאורח יביא בת לוויה - מסתבר שלא כולם מוכנים

שנית מאיפה מביאים נערת ליווי' ישנם מספר אתרים, fetedragute, anuntul

על פי דיווחים בפורומים זרים:
לשים לב שגם כאשר כתוב תמונות אמיתיות מגיעות לפעמים יצורות אחרות.
מישהו הזהיר שהבחורה שהכניס לחדר ושילם לה ללילה שלם נעלמה ברגע שנכנס להתקלח
להיזהר מצועניות - גונבות את הארנקים

אחרי שאבדוק בעצמי אעדכן פה

הכנות לרומניה בוקרשט

6
סיכום ביניים:

הזמנתי מלון שמאפשר כניסת בחורות לחדר - בדיעבד מיותר
הכנתי רשימה של טלפונים של בחורות שנראות לי - בדיעבד מיותר

ביום הראשון התחלתי להתקשר למספרי טלפון שהכנתי מראש של בנות שמגיעות למלון ונראות טוב. רוב המספרים או תא קולי או מנותק. המספרים מתחלפים מאוד מהר
בסוף תפסתי מסר והבחורה אמרה 400 ליי לשעה שני מספרים, מתנשקת ועושה הכל חוץ מאנאלי. חצי שעה והבחורה בדלת. גיל 30 חזה גדול בחוץ כשרואים את קצה הפטמה מציצה. שחרחורת מטר שבעים גובה. שפתון אדום בוהק. נכנסת ומבקשת מאה יורו או 500 לי (450 ש"ח) כשהזין עומד השכל בתחת. נתתי לה 500 אחרי שוידאתי ששני מספרים ומתנשקת. נכנסת לאמבטיה להסתדר. אני ילד טוב מתפשט ומחכה במיטה. חוזרת עם גרביונים מחוברים למחוך כשהחזה בחוץ. אמרתי לה להתפשט ואמרה שהיא רוצה למצוץ קודם. מוצצת מצוין וכמעט מגיעה לרימינג. נותנת מכות עם הזין על הפה והפנים שלה. מסבירה לי שכדאי לי לגמור לה בפה או על החזה. אמרתי לה שתתפשט ואני אזיין אותה. עשתה כל נסיון אפשרי לא לקבל זין בכוס. בסוף הסכימה אבל לא מורידה את המחוך. סיפורים על אפנדיציט ושאיבת שומן. אמרתי יאללה נזרום. זיון סביר אבל לא וואוו. מסיימים זיון ראשון והיא אומרת לי טוב זהו. אמרתי לה שסיכמנו פעמיים. מתחילה לחרטט אותי שהיא זונת עילית ומקבלת רק פעם אחת והיא בכלל לא מבינה אנגלית. הולכת לאמבטיה. אני מחזיק את דלת האמבטיה פתוחה ואומר לה שעד שאין זיון שני היא לא יוצאת או שהיא מחזירה חצי מהכסף. קצת ויכוחים וחזרה למיטה. שוב מציצה טובה וזיון סביר כשהיא למעלה. אבל הפעם הרגיזה אותי אז כשהרגשתי שאני הולך לגמור אמרתי לה שנעבור לדוגי. גמרתי בדוגי והאטתי את הקצב. המשכתי לפמפם ותוך כמה דקות גמרתי פעם שלישית. התלבשה. באמבטיה. עם דלת פתוחה כשאני מסתכל עליה. לא היתה מאושרת מזה. תוך כדי אומרת לי שהפעם השניה היתה מאוד ארוכה. אמרתי לה שבפעם השניה גמרתי פעמיים. נקרעה מצחוק. אמרה שאני תחמן כמוה ושאם אני רותה היא תחזור למחרת. אמרתי לה שאני לא אוהב שמשקרים לי אז היא לא תחזור. סה"כ ממש לא היתה מציאה

החלטתי להפסיק עם המלון ולצאת לבתים. טלפונים באתר פובלי24 והפעם הרבה יותר ענו. אבל לא כולן מדברות אנגלית. נזכרתי שישש אחת גבוהה שסימנתי מהארץ. מתקשר והיא קרובה מאוד להמלון. יוצא לטייל בעיר ואחרי כמה שעות מתקשר אם היא עוד עובדת. אומרת שכן. לוקח מונית ומגיע אליה. 181 גובה חזה E עם לק בצפרניים ארוכות. שיער שחור ארוך בצמה עד התחת. בת 30. 300 ליי עוברים מהון לשלטון ואני מתחיל להתנשק איתה בעמידה. משכיבה אותי ומוציאה קונדום. אמרתי שאני עוד לא רוצה לזיין. אמרה שמוצצת רק עם קונדום. מציצה סבירה. אחרי זה עלתה לרכיבה כשהחזה הענק שלה בתוך הפנים שלי. 7-8 דקות וגמרתי. מתיישבת לצידי ומתחילה לשחק עם החזה שלה. כמה דקות וחזרנו לסיבוב שני דומה. סך הכל היה מוצלח.
יום שני - שיחות לפובלי 24 ומוצא שתיים שעושות מופע לסבי ב 400 אבל 40 דקות במונית. מוותר. הולך על אחת קטנה שחרחורת שקרובה אלי. מגיע. שאול אם מוצצת בלי ואומרת שנראה. נכנס להתקלח וכשיוצא מתחילים להתנשק. מוצצת בלי ומצוין. 165 חזה B רזה. היה נחמד לשני סיבובים ב 50 יורו. שואל אם היא לבד בדירה. אומרת שעם חברה. שואל אם אפשר לראות. אומרת שכן. יוצאת 175 שחרחורת עם חזה C גוף סבבה.שואל עד מתי עובדות. אמרתי שאחזור. בערב חוזר ולוקח את שתיהן לשעה. שני מספרים כל אחת. 100 יורו. עובדות ביחד אבל לא נוגעות אחת בשניה. מציצה משתיהן ביחד. אחת מוצצת אחת מתנשקת. אחת מקבלת ואחת מקבלת אצבע ושתיהן מתנשקות.
היה שווה את ה 100 יורו

הכנות לרומניה בוקרשט

7
עוד לא ביקרתי ברומניה...אבל יש תחושה שכל היפות והשוות ברחו לגרמניה.למרות ששמעתי שיש סצנה מטורפת של סטודנטיות רומניות...רק שעדין לא פצחתי איך להגיע אליהן.פעם היה מדובר על איזה אתר שהם מפרסמות בו אבל לא מצאתי אותו:(

הכנות לרומניה בוקרשט

10
חלק מהתמונות אמיתיות וחלק לא. גם האמיתיות עברו שיפור.

ביום האחרון שלי עברתי ל 150 ליי לפעמיים. הבחורות סבירות פלוס. לא דוגמניות. דירה אחת הייתה באונירי 68 עם ארבע בנות. נכנסה מישהי עם חזה גדול. נתנה עבודה טובה. ביציאה ראיתי את השלוש האחרות ואחת מהן הייתה ג'ינג'ית חמודה שאם הייתי נשאר עוד הייתי דוגם אותה.

אחרי ארוחת צהריים הלכתי לכיכר אלבה יוליה 5 ושם הייתה בלונדינית שווה. שוב מקום עם מספר בנות.

שני המקומות עם מספר מודעות וטלפונים שונים
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”