אני חושב אחרת ממך.
הייתי שם מספר פעמים, ואין בכלל מה להשוות בין החוויה בפאטיה או בתאילנד בכלל לבין מועדון מסוג זה - אלו שני דברים שונים בתכלית, זה כמו להשוות סטייק לעוגה - שני דברים שונים בתכלית.
אישית, אני מעדיף בהרבה את היופי הארופאי על הבחורות התאינלדיות (לא בקטע גזעני או משהו כזה - פשוט נמשך הרבה יותר לבחורות ארופאיות בהירות מאשר לתאילנדיות כהות, וגם הפנים של רוב התאילנדיות לא עושות לי את זה) - אז בשביל זה, מועדוני ה FKK הם מגרש משחקים מעולה.
לגבי תחושת ה"תקתוק" שחווית - מניסיון, זה כבר תלוי בבחורה עליה נפלת, ותמיד יש נפילות ועם הזמן אתה לומר למזער אותן, אני מבטיח לך שאם היית נופל על הבחורה ה"נכונה" הדיווח שלך היה שונה לחלוטין.
ועדיין החוויה שלך הייתה שונה ממה שיש בתאילנד - פשוט כי אלו שני דברים שונים.
בתאילנד, ראשית, המחירים של התאילנדיות אחרים (אני מדגיש המחירים של התאילנדיות ולא של הארופאיות!), כי פשוט ההיצע עצום והן לא ממש יכולות להתמקח איתך, בטח כשאתה מגיע בעונה החמה, שנית התרבות אחרת, אתה יכול לפעמים למצוא בחורה בגרושים שתלווה אותך לכל חור רק בשביל אוכל... גם זה קורה בתאילנד.
ולכן אתה חש שהן "קופצות" עליך.
לכן אני חושב אחרת ממך, אני חושב שאתה מערבב בין שני דברים שונים, וגם שלא חווית בצורה אמיתית את חווית ה FKK .