נוסע לבטומי בסוף אפריל, האם יש למישהו מידע על פרטיות? דירות?
בטומי גורגיה
2יש בעיר העתיקה (באזור כיכר מפורסמת שאינני זוכר את שמה) מכוני מסאג' תאילנדי. ניתן לקבל שם בודי + הרפיה (אולי אפילו יותר). מקווה שנתתי כיוון. בהצלחה
בטומי גורגיה
3שלום סולאנו
נתחיל מזה שבאטומי עיר חביבה זולה וקרובה
בגדול לא חיפשתי שם זנות אבל נהג המונית שלי לקח אותי למסעדה טורקית טובה~ מסתבר שבאטומי רק 20 קמ מטורקיה
להפתעתי גיליתי קרוב ל20 מכוני עיסוי תאילנדים כן כן
בקיצור אחרי הדונר נכנסתי לאחד מהם אחרי הסתכלות ובחינה מהירה של כל חלנות. הראווה ממש פטאיה במרחק שעתיים מתא
מסאג של שעה כ 70 לארי תכפיל באחד וחצי
בתום השעה מציעה זיון 150 לארי מציצה 100 לארי הפי אנדינג 50 לארי
סיכמתי על מציצה מקונדמת ב 70 לארי
לא רציתי להתווכח יותר מידי בכל זאת היה ידיי זול
לסיכום
כנס לכל מונית ותבקש לסוע לרובע הטורקי
דפוק דונר ואז תאילנדית וגמור את הערב בקזינו שרתון
מקווה שעזרתי
חורחה מריח חורים
בטומי גורגיה
5נתחיל מזה שיש מלא דילים לבאטומי.
גם בגרופון יש דילים באיזה 1000₪ של טיסה ומלון.
יש לפחות טיסה יומית ובסופי שבוע יש גם טיסות שכר.
חשוב לציין שהמקום מתפתח יפה ובונים בתי מלון ענקיים וקנין/פארקים/אטרקציות בכל מקום והעונה החמה היא בקיץ, אז באים תיירים מרוסיה/אוקראינה/טורקיה וכו'...
בכל אופן, ב"עיר העתיקה" יש מלא מכוני עיסוי תאילנדים.
הבחורות לרוב הם אוזבקיות או מדינות כאלה.
לא ניסיתי.
קראתי קצת ברשת על 2 מקומות באזור התיירותי :
Discorium & intourist lounge
הם נמצאים במרחק יריקה אחד מהשני, ליד הטיילת.
כדי להכנס לדיסקוריום צריך לשלם 50 לארי.
זה מין מועדון לילה עם מוזיקה מגניבה והבחורות רוקדות/עומדות באמצע ובודקות את הגברים. יש כ15 בחורות שקולעות לכל הטעמים. נמוכות, גבוהות, ברונטיות, בלונדיניות...
מסמנים למישהי או שהולכים לרקוד איתה ופה היא תקשקש קצת או שתשתו משהו יחד. המחיר 100$ או עד 350$ ללילה.
שים לב שביציאה יש כל מני מוניות וטיפוסים הזויים שנטפלים המבקשים/מציעים משהו. המוניות דורשות מן הסתם מחיר מופקע ובמלון לא נוטים לגבות תוספת. לא תמיד יש להן קונדומים... עדיף להביא מהבית.
המקום השני אמור להיות מסוגנן יותר. לצערי, לא היתה העונה אז היה מת לגמרי :(
בדקתי גם אתרים מקומיים אך הם לא ענו לטלפון
בטומי גורגיה
6נשמע מעניין לנסוע לשם
נראה לי יעד די טוב שעדיין לא יקר ובנות שיודעות לתת שירות
יש למישהו עוד המלצות?
נראה לי יעד די טוב שעדיין לא יקר ובנות שיודעות לתת שירות
יש למישהו עוד המלצות?
בטומי גורגיה
7באטומי איננה עיר של סקס (עדיין...), אולי זה הדבר שהכי חסר שם כי סהכ העיר מושלמת, הזנות שם לא חוקית ולכן אין מוסדות מסודרים שם כמו בשאר אירופה.
יש המון מכוני מסאג תיאלנדים (עם נורות צבעוניים בכניסה אי אפשר לפספס) ואתה נכנס למסאג ולקראת הסוף הבחורה מציעה אקסטרא. אין שם סקס.
באטומי עם מלונות פאר, קזינו בכל מלון מפנק והכל ברמה, יש בנות שנכנסות לבתי קזינו וכאילו מהמרות וממתינות שיפנו אליהן. הן עולות לחדרים. אין הרבה כאלו. צריך לשאול את מנהל הערב של הקזינו בדרכ והוא יידע לכוון אם יש בנות. אני נתקלתי במלון ״לאוגראנד״ (היום נקרא וולמונד) במשהי שביקשה 300$ אבל הייתה דוגמנית שווה והייתה אחת קצת פחות שעלתה 150$
יש המון מכוני מסאג תיאלנדים (עם נורות צבעוניים בכניסה אי אפשר לפספס) ואתה נכנס למסאג ולקראת הסוף הבחורה מציעה אקסטרא. אין שם סקס.
באטומי עם מלונות פאר, קזינו בכל מלון מפנק והכל ברמה, יש בנות שנכנסות לבתי קזינו וכאילו מהמרות וממתינות שיפנו אליהן. הן עולות לחדרים. אין הרבה כאלו. צריך לשאול את מנהל הערב של הקזינו בדרכ והוא יידע לכוון אם יש בנות. אני נתקלתי במלון ״לאוגראנד״ (היום נקרא וולמונד) במשהי שביקשה 300$ אבל הייתה דוגמנית שווה והייתה אחת קצת פחות שעלתה 150$