יכול להגיד לכם שהפעם הזאת זה הפעם השניה באתי טעון לתאילנד דרוך וחמוש והפעם לא קבלתי הלם קרב יצאתי למלחמה כמו גדול .הפעם לא התפשרתי וזיינתי פצצות על שלא יורדות משום רוסיה באירופה ובמוסקבה . התאילנדיות פצצות על נקיות סקסיות וחיות מין הכל תלוי כמה אתה מחפש ... אני הפעם לקחתי אופנוע ויצאתי מפאטייה חרשתי את כל פאטייה ואני לא מדבר על סאו בוקאו . 40 ק'מ צפונה ודרומה חרשתי את פאטייה נסעתי לכפרים רחוקים לבדוק סחורות ולראות קצת מעבר למה שאנחנו מכירים .
לחלק מהבחורות בכלל לא שילמתי . אלה ששילמתי אחרכך לא עזבו אותי התאהבו בי ולא עזבו אותי הכל תלוי איך אתה משחק תמשחק ומה אתה משדר .. זיינתי בפאטייה חינם בלי סוף יש כאלה שזיינתי יום אחרי יום עשיתי בית זונות ענק שם אני כבר היה לי לא נעים מהמלון שישנתי בו כל יומיים מעלה בחורה אחרת לחדר פחדתי שהחדרנית תגיד לתאילנדיות שאני כל יום מביא מישהי אחרת למזלי בAA PATTAYA VILLA כולם פיליפינים ואפחד לא דובר תאילנדית חחחחח
פוקט חרא של מקום ברחתי אחרי יומיים סתם הלך לי כסף על טיסות לשם לא חוזר לשם בחיים שלי .
פאטייה ובאנגקוק סדום והמורה קושיות בשפע אישית לא הלכתי עם קושיות למראת שזה הפנטזיה . אני פשוט מפחד ממחלות הם זונות של שורט טיים עולות יורדות 100 פעם בלילה עם לקוחות והמחלות חוגגות .
פיליפין תפסתי פצצה לא נורמלית באנגלס הדבר הכי יפה שזיינתי בחיי אנגלס נראת כמו פאטייה אחרי שנטשו אותה או אחרי מלחמה . מקום די מסריח אבל לא חשבנו שהגענו ללאס וגאס ולא איכפת לי מהמקום איכפת לי מהסחורה סחורה פיצוץ פיליפיניות שונות מהתאילנדיות בהתנהגות מדברות אנגלית שותף ומבחינתי זה עדיף אני אוהב את הפיליפיניות יותר למראת שבהתחלה קבלתי הלם קרב הגעתי לאנגלס ורציתי לברוח חזרה לפאטייה זה פשוט לא פאטייה למראת שהעיר מתיימרת להיות פאטייה .הייתי גם בסוביק עם הפיליפינית שלי מקום פיצוץ עם מלא כוסיות מקומיות אין ספק אני חוזר לפיליפין ולפאטייה בחודש 11 אני חוזר ל4 חודשים הפעם משכיר דירות ולא מלונות . חוץ מזה אני נוסע לקמבודיה וויאטנם עם יש למישהו המלצות על ויאטנם אני אשמח . חברים מי שמחפש בחורה לקשר רציני ממליץ מאוד על פיליפין יש מלא פצצות צריך לחפש טוב יש הרבה פצועות גם . מבנה גוף קטן יחסית לסוסות בארץ.