כ שחר סגל ברלין חלק א - דף 16 - סקס אדיר

שחר סגל ברלין חלק א

152
הזמנתי שתי טיסות חודש אחרי חודש, אחד מחמישי עד ראשון, שני וחמישי עד שבת כל טיסה יצאה לי 600 שח
טיסה שניה זה אינסומניה יום חמישי והפקה סרט כחול ביום שישי....

תצטרפו לקבוצה בפייסבוק טיסות סודיות לחו"ל יש שם כבר 40000 חברים

שחר סגל ברלין חלק א

154
[QUOTE=שחר סגל]

הזמנתי שתי טיסות חודש אחרי חודש, אחד מחמישי עד ראשון, שני וחמישי עד שבת כל טיסה יצאה לי 600 שח
טיסה שניה זה אינסומניה יום חמישי והפקה סרט כחול ביום שישי....

תצטרפו לקבוצה בפייסבוק טיסות סודיות לחו"ל יש שם כבר 40000 חברים

[/QUOTE]

אפשר לקבל קישור לחברת הפקות?

שחר סגל ברלין חלק א

156
עדכון מסוף אפריל 25-30

רביעי Swingeroase: אכזבה! המקום אומנם יפה ומושקע אבל מבחינת בחורות זו בדיחה… 3 עקומות 2 זוגות ו 10 גברים חרמנים. כניסה עלתה 70 יורו שהלכו לפח :(

חמישי באינסומניה: בהחלט אחת המסיבות השוות היום בברלין. זה לא זול למי שלא חבר מועדון (חברות מועדון עולה 30 יורו לחצי שנה והמסיבה עוד 95 יורו). היו 8 בחורות שעובדות מתוכן 2 פצצות, 2 ממש מכוערות ו4 בינוניות. חוץ מהן הגיעו כמה זוגות ו2 בחורות לבד שהיו סבבה. במקום היו כ 20 גברים.
המקום נפתח ב 14:00 ומתחיל להתמלא רק מסביבות 16:00 המסיבה הסתיימה בחצות.

שישי בדירה של מוסטפא: לצערי הרב המקום מדרדר מיום ליום ועדיין לא חזר לימים הטובים שלו בדירה הישנה. כרגע אפשר להגדיר אותו כסוג של עוקץ (בהמשך תבינו למה…)
הגעתי ב 18:00 לתעריף המוזל של 70 יורו פותחת לי את הדלת כוסית על צעירה מאוקראינה (הריר לא הפסיק לנזול מהפה…). שילמתי לה ונכנסתי מהר להתלבש. נכנס פנימה 10 גברים משועממים מחכים.
אין פעילות באף אחד מ3 החדרים. בינתיים התקלחתי וישבתי קצת בסאונה. לקחתי בירה ומשהו לאכול.
השעה כבר 19:00 ועדיין כלום. 2 גברים שהיו בסלון התעצבנו והלכו אחד אחר כבר היה ממש מיואש והתחיל להביא ביד מהסרט הכחול בחדר.

19:15 הרגע הגדול הגיע: בחורה ראשונה נכנסת לחדר!! לא זוכר את שמה אבל היא בינונית פלוס. קצת מלאה. כולם קפצו עליה אני גם אבל לא גמרתי. הסשן נמשך בדיוק חצי שעה עד 19:45 ואז כלום… שוב הפסקה :(

20:30 בחורה שניה נכנסת: גרמניה מבוגרת 45+ רזה. יודעת לעבוד טוב אבל עדיין לא מה שהתרגלתי אליו במקום הזה… גם הסשן הזה נמשך חצי שעה עד 21:00 ואז שוב הפסקה ארוכה של שעה :(

22:00 הבחורה השלישית נכנסת: צעירה שחורה מקובה - חמודה אבל אני פחות בקטע של שחורות. הסשן הזה נמשך רק 20 דקות עד 22:20 ואז כמו שכבר הבנתם שוב הפסקה ארוכה… :(

23:15 נכנסה הבחורה הרביעית (והאחרונה) - הפעם מדובר בצעירה גרמניה בת 26 יפה רזה וממש מתוקה אבל (וזה אבל גדול…) היא הייתה מאוד סטרילית. ביקשה מכולם לחטא ידיים והייתה לבושה בבגד שחור שרק הכוס פתוח. לא הסכימה להוריד… נשארו סה"כ 5 גברים. אני הייתי ה 4 בתור. זיינתי אותה בדוגי, גמרתי ואחרי נכנס הבחור החמישי אחרי דקה שנכנס אחת הבנות נכנסת לחדר ואומרת פאזה! נגמר! ואז היא קמה והלכה...השעה הייתה 23:40 :( ממש ריחמתי עליו… הוא ניראה מאוכזב…

לסיכום: מה שהלך שם היה פשוט ביזיון ומה שהכי מעצבן זה שבכל הזמן הזה היו 5 בחורות בדירה (חוץ מהמארחת בכניסה) אבל הן היו עסוקות בלשבת במשרד ולדבר או לשבת בחדר העישון. היתה אחת ממש פצצה שרק הסתובבה בדירה ולא עבדה…

* בפוסט הבא אמשיך על הקיטקט בשבת (וואוו) אינסומניה בראשון ואני פורשה בשני (הפתיעה לטובה).

שחר סגל ברלין חלק א

157
[QUOTE=מישה-גל]
עדכון מסוף אפריל 25-30

רביעי Swingeroase: אכזבה! המקום אומנם יפה ומושקע אבל מבחינת בחורות זו בדיחה… 3 עקומות 2 זוגות ו 10 גברים חרמנים. כניסה עלתה 70 יורו שהלכו לפח :(

חמישי באינסומניה: בהחלט אחת המסיבות השוות היום בברלין. זה לא זול למי שלא חבר מועדון (חברות מועדון עולה 30 יורו לחצי שנה והמסיבה עוד 95 יורו). היו 8 בחורות שעובדות מתוכן 2 פצצות, 2 ממש מכוערות ו4 בינוניות. חוץ מהן הגיעו כמה זוגות ו2 בחורות לבד שהיו סבבה. במקום היו כ 20 גברים.
המקום נפתח ב 14:00 ומתחיל להתמלא רק מסביבות 16:00 המסיבה הסתיימה בחצות.

שישי בדירה של מוסטפא: לצערי הרב המקום מדרדר מיום ליום ועדיין לא חזר לימים הטובים שלו בדירה הישנה. כרגע אפשר להגדיר אותו כסוג של עוקץ (בהמשך תבינו למה…)
הגעתי ב 18:00 לתעריף המוזל של 70 יורו פותחת לי את הדלת כוסית על צעירה מאוקראינה (הריר לא הפסיק לנזול מהפה…). שילמתי לה ונכנסתי מהר להתלבש. נכנס פנימה 10 גברים משועממים מחכים.
אין פעילות באף אחד מ3 החדרים. בינתיים התקלחתי וישבתי קצת בסאונה. לקחתי בירה ומשהו לאכול.
השעה כבר 19:00 ועדיין כלום. 2 גברים שהיו בסלון התעצבנו והלכו אחד אחר כבר היה ממש מיואש והתחיל להביא ביד מהסרט הכחול בחדר.

19:15 הרגע הגדול הגיע: בחורה ראשונה נכנסת לחדר!! לא זוכר את שמה אבל היא בינונית פלוס. קצת מלאה. כולם קפצו עליה אני גם אבל לא גמרתי. הסשן נמשך בדיוק חצי שעה עד 19:45 ואז כלום… שוב הפסקה :(

20:30 בחורה שניה נכנסת: גרמניה מבוגרת 45+ רזה. יודעת לעבוד טוב אבל עדיין לא מה שהתרגלתי אליו במקום הזה… גם הסשן הזה נמשך חצי שעה עד 21:00 ואז שוב הפסקה ארוכה של שעה :(

22:00 הבחורה השלישית נכנסת: צעירה שחורה מקובה - חמודה אבל אני פחות בקטע של שחורות. הסשן הזה נמשך רק 20 דקות עד 22:20 ואז כמו שכבר הבנתם שוב הפסקה ארוכה… :(

23:15 נכנסה הבחורה הרביעית (והאחרונה) - הפעם מדובר בצעירה גרמניה בת 26 יפה רזה וממש מתוקה אבל (וזה אבל גדול…) היא הייתה מאוד סטרילית. ביקשה מכולם לחטא ידיים והייתה לבושה בבגד שחור שרק הכוס פתוח. לא הסכימה להוריד… נשארו סה"כ 5 גברים. אני הייתי ה 4 בתור. זיינתי אותה בדוגי, גמרתי ואחרי נכנס הבחור החמישי אחרי דקה שנכנס אחת הבנות נכנסת לחדר ואומרת פאזה! נגמר! ואז היא קמה והלכה...השעה הייתה 23:40 :( ממש ריחמתי עליו… הוא ניראה מאוכזב…

לסיכום: מה שהלך שם היה פשוט ביזיון ומה שהכי מעצבן זה שבכל הזמן הזה היו 5 בחורות בדירה (חוץ מהמארחת בכניסה) אבל הן היו עסוקות בלשבת במשרד ולדבר או לשבת בחדר העישון. היתה אחת ממש פצצה שרק הסתובבה בדירה ולא עבדה…

* בפוסט הבא אמשיך על הקיטקט בשבת (וואוו) אינסומניה בראשון ואני פורשה בשני (הפתיעה לטובה).
[/QUOTE]

Swingeroase זה ביזבוז של כסף חבל שהלכתה

אני פורש מזכרוני יש שם גרמניה בלונדינית כוסית והיה אכזבה, מחכה להמשך הדיווח ,יישר כח

שחר סגל ברלין חלק א

158
קצת רשמים מהביקור שלי בברלין ודבר ראשון תודה רבה לשחר סגל על העזרה והעיצות,תודה חבר.
אז נסענו ואני וחבר טוב לחמישה ימים מרביעי עד שני בבוקר.
נחתנו ויעד ראשון שלי היה הארטמיס,המקום וואו,פשוט מתחם ענק,בית זונות עצום...באתי
ביום רביעי שהבנות בהלבשה תחתונה ולא ערומות לגמרי כבשאר הימים ככה הבנתי.
נכנסתי ב 5 יחסית מוקדם אז לא היו המון בנות אבל היו מספיק וככל שהזמן עבר התווספו עוד
כשב 11 כבר היה מפוצץ עם פצצות מכל הסוגים וכל המינים.עלות כניסה למקום 80 יורו וכל בחורה
60 יורו לחצי שעה לסקס רגיל עם קונדום גם המציצה אפשר לנהל משא ומתן מול הבחורה על אקסטרות.
נשארתי במקום עד 1 במהלך לקחתי 3 בנות 2 גרמניות פצצות ורומניה מדהימה,בתוספת מסאז לחצי שעה
בסה"כ יצאתי בנזק של כ 300 יורו.אמנם לא זול שם אבל פשוט חובה לבקר ולספוג את האווירה והחוויה
המדהימה מהמקום המושלם הזה.
למחרת הלכנו לאינסומניה ושם חברים פשוט טירוף היינו שם בחמישי שישי ושבת.
בחמישי היה מסיבת גאנג באנג עם הזונות של המועדון פלוס כמה זוגות בודדים שהגיעו עלות כניסה שילמנו
85 יורו פלוס 30 מנוי.היה כיף אדיר גם בחמישי וגם בשישי אבל ההיילייט היה במסיבה של שבת בערב
שמיועדת לזוגות פלוס בודדים.היו כ 30 זוגות ים כוסיות,הרחבה היתה מפוצצת,כולם רקדו ושתו ולפתע
התחיל המופע של הבנות המקומיות שחיממו את האווירה ומאותו רגע סדום ועמורה כולם הזדיינו עם כולם
זוגות התערבבו,בחורות רגילות הזדיינו עם מלא גברים בסגנון גאנג באנג בכל פינה היו זיונים טירוף מוחלט.
אסור לפספס את המקום הזה יש קוד לבוש פשוט לבוא אלגנט הכל שחור אסור ג'ינס ונעלי ספורט לא יתנו
לכם להכנס.
בין לבין הלכנו בשישי בערב למוסטפא ושם די אכזבה היו כ 15 גברים על בחורה אחת שאמנם התחלפה
כל כמה זמן אבל היתה התנפלות על הבחורה שנכנסה ופשוט לא כיף לא הכי נהנינו שם וגם הבחורות עצמן
לא נראו להיט.אז לא מומלץ ללכת.
ביום האחרון הלכנו להרגע בספא מקסים שנקרא ואבאלי ספא,שם כולם בעירום כמובן,אין סקס,רק מרגוע
וכיף וחופשיות במקום מהמם עם סאונות ובריכות ובחורות יפהפיות שמסתובבות סביבך בעירום,מומלץ.
זהו בקצרה היתה חוויה מדהימה בעיר מטריפה שכל אוהב סקס חובה עליו לבקר שם :)

שחר סגל ברלין חלק א

160
כיף לשמוע, למוסטפא או שאתה נהנה או שלא, נכון שגרמנים פחות מנומסים מהישראלים, לפחות בכל מה שקשור לגאנג בנג, אבל בימי שישי עוד לא נפלתי אצל מוסטפא, הייתה שם אחת בשם דנה אסיאתית שהייתה גומרת ומשפריצה כל הזמן בדוגי מלא זכרונות ממוסטפא, פתאום אתה רואה אותו מגיע עם הכפכפי אצבע והטרנינג אדידס הישן מוציא תכלי הקטן ומחכה בתור שמישהיא תמצוץ לו חחח

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”