כ צפון קפריסין – המדריך האישי לחרמן המקצועי :) - דף 5 - סקס אדיר

צפון קפריסין – המדריך האישי לחרמן המקצועי :)

41
מישהו יודע מה קורה עם המעבר לצד התורכי ?
ניתן לעבור או שעושים בעיות ?
צלצלתי לשתי סוכנויות ובשתיהן טענו שיש בעיות עם זה , אפשר רק בטיסה דרך תורכיה אלא אם יש דרכון אירופאי .
הדיווח מעורר תיאבון עז למקום..
עוד מישהו היה שם?
שווה להתאמץ ולהגיע לשם דרך תורכיה?

42
למיטב הבנתי מותר לישראלים לעבור לצד התורכי, אלא אם כן הצהירו בשדה התעופה שהם הולכים ללון לבית מלון "כבוש" בצד התורכי.

לגבי טיסה דרך תורכיה, אם זה לא מייקר מאוד אז שווה לנסות.

[QUOTE=שמחה]מישהו יודע מה קורה עם המעבר לצד התורכי ?

ניתן לעבור או שעושים בעיות ?

צלצלתי לשתי סוכנויות ובשתיהן טענו שיש בעיות עם זה , אפשר רק בטיסה דרך תורכיה אלא אם יש דרכון אירופאי .

הדיווח מעורר תיאבון עז למקום..

עוד מישהו היה שם?

שווה להתאמץ ולהגיע לשם דרך תורכיה?

[/QUOTE]
חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...

43
עכשיו סגרתי טיסה לשבוע הבא דרך טורקיה. טיסה לאיסטנבול ומשם טיסה
ללבקושה. 1000 ש"ח טיסות הלוך ושוב. מומלץ בחום. אני לא היתי
לוקח סיכון לעבור דרך קפריסין בנתיים עד שישתנה המצב.
אחרת יש אפשרות למאסר/ קנס ובתוספת חותמת שחורה
בדרכון ל10 שנים. אז נכון שיותר יקר קצת ומסורבל. אבל שווווווה
את המאמץ.

46
אין בעיה לעבור לקפריסין הטורקית , מומלץ לקחת לילה ראשון בייוונית , אם שואלים בכניסה לקפריסין מוסרים את הכתובת של המלון בייוונית , אחרי זה אין בכלל מעקב או בעיות.

מעניין אם יש דיווחים מחברים שביקרו במועדונים , אני ביקרתי במלונות על הים היה מדהים, אבל היה לי קשה להשתחרר בלילה :-)

47
קצת מידע בהמשך לשאלות חברים על המעבר היום לקפריסין הטורקית, ולאחר בדיקות עם חברים ששהו שם בתקופה האחרונה:
החדשות הטובות - אין שום איסור על מעבר ישראלים לחלק הטורקי! אסור רק ללון בבתי מלון מסוימים שנמצאים ברשימה שחורה.

הבעיה היחידה יכולה להיות בשדה התעופה בלרנקה, אם הצהרת בטיפשות על כוונתך ללון לבית מלון "כבוש" בצד התורכי שנמצא ברשימה השחורה. כשהחברים שלי נשאלו, הם אמרו שהם מתכוונים לשהות במלון בצד היווני. אף אחד לא באמת בדק שהם הזמינו, ומכל מקום הם לא אמרו שהם כבר הזמינו אלא רק שהם מתכוונים לשהות במלון מסוים באיה נאפה. מרגע שיצאת משדה התעופה, אתה יכול לעבור חופשי לצד הטורקי, וגם לחזור ממנו לצד היווני, אין שום חוק נגד זה! יש כאלו שסתם בשביל הכיף לוקחים לילה ראשון באיה נפה במלון זול, ומנסים לזיין תיירות בחינם.

אגב, כשהחברים התקשרו לסוכנות 'אשת טורס' שמוכרת הרבה דילים לצפון קפריסין, המוכר בטלפון היה נגד וביקש שהם יזמינו דרך האינטרנט, אבל לאחר שיחה עם המנהל שלו התברר שאין באמת בעיה, ובמקרה הכי קיצוני, אם לא מכניסים תייר לקפריסין מקבלים את הכסף בחזרה. לטענת המנהל מוכרים פשוט לא אוהבים חוסר וודאות, ולכן ינסו להניא אותכם.

הם טסו, זיינו הרבה [גם אנאלי!], אכלו טוב, וחזרו שמחים :)

ומילה נוספת על הסכנה בחותמת שחורה - זה קיים אך ורק אם נכנסתם לצפון קפריסין הטורקית לא מהחלק היווני (למשל בספינה מטורקיה שמגיעה ישירות לחלק הטורקי), עברתם לצד היווני, ומשם ניסיתם לטוס לישראל. אין שום סיבה הגיונית לעשות את זה כי אתם תכנסו מסודר דרך שדה התעופה בלרנקה, ומשם גם תחזרו.

חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...

50
מידע נוסף בהתאם לשאלות שנשאלתי:

1. הנה לינק לרשימה השחורה, אבל יותר פשוט להגיד שתשהו באיה נאפה:
http://www.mfa.gov.cy/mfa/embassies/embassy_stockholm.nsf/All/CAC3B719C769BC92C125792E0043EBBF/$file/List of hotels situated in the Turkish occupied part of Cyprus.pdf

2. עלות נסיעה במונית מלרנקה לניקוסיה בערך 200 ש"ח.

3. לגבי החלפת כסף ללירה טורקית, יש היום מעט חלפנים בארץ שעושים את זה, יותר פשוט אולי לקחת יורו ולהמיר שם בצפון קפריסין. בקירנייה למשל יש הרבה חלפנים ליד בתי המלון.

[QUOTE=א.]איפה יש את הרשימה של המלונות שברשימה השחורה ?
אני מתכנן פעם ראשונה לטוס לקפריסין ואני יודע קצת אנגלית האם אני יצליח להסתדר ? ואיפה אני יכול להשיג את הצעירות שאפשרי לבלות איתן יום שלם
[/QUOTE]

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”