כ אסיה מול אירופה - סקס אדיר

אסיה מול אירופה

1
חייב את עזרת ההמונים
אחרי ביקורים רבים באסיה -התרגלתי לטוב.סכום כסף קטן..קונה שירות סביר...בחורה עם גוף יפה..עם כמה חיסרונות בולטים.חוסר יכולת לתקשר(לא ממש מבינות אנגלית)בנוסף חסרון שהם תמיד מיומנות ופתוחות בסקס.(עיניין תרבותי)
חשבתי על מספר מדינות שבהם יש לנו יתרון ממוני יחסי טוב,ולא ממש יקר להגיע .אבל אני מחפש חצי מקצועיות...מחפש באתרים כמו badoo שבו קל למצוא אסיתיות...אבל באירופה האתר לא ממש פופלרי לצערי.אשמח לקבל מידע מחוכמת ההמונים איזה מדיה מועדפת לדייג של בחורות..חצי מקצועיות..ודיי זולות..עם דגש עם בטחון כללי(לא בא לי להעקץ בקלות)
רומניה
פולין
מקדוניה
אלבניה
גרוזיה
ארמניה
קרואטיה
בוסניה
סלובקיה
צכיה
בולגריה

אסיה מול אירופה

2
יש בעיה עם ההשוואה הזאת שאתה מחפש - מאחר ומדובר בבחורות עם מראה שונה לגמרי.

יש כמוני שלא מחבבים כל כך את המראה התאילנדי ומעדיפים את המראה הארופאי ויש להפך - זה הכל עניין של טעם.

אני יכול להגיד לך שאם הייתי מת על תאילנדיות - הייתי טס אך ורק לתאילנד ולא מתקרב לאירופה - כי הכל יותר פשוט שם מהבחינה הזאת, אבל כמו שאמרתי לך - אישית אני מעדיף ארופאיות וגם כשאני מגיע לתאילנד (משהו כמו אחת לשנתיים ולפעמים פחות מזה) אני מוצא את עצמי בסוף רוב הזמן עם רוסיות :)

אסיה מול אירופה

3
ראשית אני חולה על יופי אירופי וסקס עם רוסיות וכו...הרבה יותר טובות,תשוקה יופי וכו...אבל נכון לכרגע המחירים לעומת אסיה בכלל לא דומים.נאמר לדוגמא כל מועדוני fkk בגרמניה אתה מפרק אלפיה(בשקלים)דיי בקלות.מה שמספיק במזרח ל 3 יומים ואולי אפילו יותר...הקטע שיש מספר מדינות שכמעט לא מדווחות אבל הם זולות בהגדרה-ועליהם הייתי שמח לו חברים יפתחו לנו את העיניים,כגון ארמניה,קירגיסטאן בוסניה ועוד...
כמו כן אני בוחר להיות במקומות שבו הבטחון האישי הוא גבוהה.לדוגמא כמי שהיה באוקראינה מספר פעמים -אני נמנע מלהיות במדינות שבהם כולם אוכלים שוחד כולל המשטרה ורק מחפשים תייר כדי לעקוץ-במזרח לשמחתנו המשחק ברור.
אבל אשמח למידע על משהו זול ובטוח במרחב הקרוב

אסיה מול אירופה

4
נראה לי שענית לעצמך על השאלה :)

תאילנד ופיליפינים יותר זולות מגרמניה, אוסטריה וכיו"ב.

אישית מאחר והייתי בפיליפינים, הייתי ממליץ לך לא להתאמץ ולהישאר בתאילנד - כי הבחורות די דומות, המבחר יותר קטן - ולהגיע לשם צריך עוד טיסה, המון כאב ראש בשדה תעופה (תורות ענקיים), וגם פחות בטוח שם.

אז תטוס פשוט לתאילנד - ותהנה.

לגבי מה שרשמת על המדינות האחרות - באמת יהיה נחמד אם מישהו שהיה שם ידווח - הייתי מוסיף גם את אוזבקיסטאן לרשימה (פשוט משום מה פגשתי המון בחורות מאוזבקיסטאן בבנקוק :)

אסיה מול אירופה

5
טעות גדולה
אתם לא משקללים את זמן הטיסה. מחיר הטיסה. ובאנרגיה הכללית את ההשקעה
בשביל זיון
הייתי בתאילנד וחם שם ולח. ואוכל גם זול
אבל אי אפשר להשוות מראה אירופאי ל אסייתי
אין בכלל מה לדבר
נכון שאפשר בקלות לפרק במועדוני גרמניה 200 יורו
אבל אפשר לזיין גם ב30-50 וגם כוסיות
אם המטרה שלך בשפה גסה זה לתקוע כמה שיותר אז אולי פר זיון שווה לחסוך בתאילנד
אבל אם תשקלל הבדלים בעלות טיסה של לפחות 500-400 דולר ...
וגרמניה זה יעד כייפי שאפשר בכיף להישאר רק 2-3 לילות
אז אין תחליף לאירופה
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”