לאס וגאס
12ווגאס נוצצת מגרה ומזמינה אבל הרוב שם פלסטיק. מכל הבחינות. 
קודם כל הקזינו מלאים בפתייניות תמורת תשלום. אם בחורה מתחילה איתך זה בד"כ לא בגלל שאתה כזה חתיך (גם אם אתה נראה סבבה) הורס. למרות שלפעמים כן.
לי דווקא היתה חוויה נחמדה. הסתובבתי לי בסטריפ ויש שם את אלה שמשכנעים אוץך לבוא למועדון חשפנות בלימוזין הלוך חזור כולל ריקוד במחיר סביר (לא זוכר 20-30 דולר).
התמקחתי איתו והוא הבטיח לי שני ריקודים (עבד עלי)
המועדון היה נחמד, לא משהו מדהים, המועדונים בארץ לא נופלים ממנו. הבנות היו סבירות אבל הריקוד היה מאכזב לגמרי כמעט בלי חיכוך- הרבה פחות מהסטנדרט כאן.
בכל מקרה הכרתי בחורה שהיתה ממש מתוקה ונראתה קצת בת השכן עם חזה גדול טבעי ומדהים וגוף שווה רצח. אבל לא כוכבת פורנו או פלייבוי, סתם שווה. היא גם היתה מאוד מתוקה והדיבור זרם, נתתי לה מספר וביקשתי שניפגש בתום העבודה (אין מצב שתבוא איתך אלא שתגיע במונית או הועבר).
היא הגיעה למלון והיתה איתי יותר משעה וחצי כולל שני מספרים.
היא רצתה להמשיך לארוחת בוקר וניסתה לחלוב עוד קצת. הוספתי לה קצת על המונית, וקבעתי שאהיה איתה בקשר לפגישה נוספת בהמשך השבוע.
התענוג עלה 200$ שזה לא זול אבל גם ממש לא יקר בהתחשב בתמורה.
בקיצור, תלוי איך נפלת...
האמת אני מחכה לעוד כמה עסקאות שיבשילו ושאהיה כבר מספיק מבוסס כדי לנסוע לוגאס וליהנות באמת ואז או אז, אפנה לגיבור שלי בפורום הזה בעשור האחרון שסיפורי ה avn שלו ממלאים לי את הפנטזיות עד היום ואבקש להתלוות אליו לטיול משותף בסוף ינואר

השועל מטייל בכרמים דוגם ומחפש את הזונה האולטימטיבית
לא מצאתי שועל אז שמתי תמונה של כריש
לא מצאתי שועל אז שמתי תמונה של כריש