פראג סאונה קלאב
1מועדון FKK שנמצא בפראג באחד הרחובות שיוצאים מכיכר וצלאב. מרחק הליכה מהעיר העתיקה. רחוב קטן עם מספר מועדונים. קל למצוא יש שילט בחוץ. לפני הכניסה גברת שמסבירה מה קורה בפנים, מוליכה אותך לקבלה משם למלתחות ולמועדון. הכניסה עולה 4200 יותר משש מאות ש"ח. ניתן לצאת ולחזור באותו יום בתשלום של 100 לקבלת מגבת וחלוק חדש. המלתחות כמו חדר כושר יש כמובן מקלחות, ותא. המפתח לתא הוא גם המפתח לכספת. מתפשטים למתרחצים ועולים עם נעלי גומי וחלוק רחצה לבן לאולמות. שתי קומות. קומה ראשונה גדולה כוללת אזורי ישיבה פינה עם מסך גדול וסרטי פורנו. חדרים פרטיים, סאונה ובריכה קטנה. קומה שניה יש בר הכניסה כוללת בירה. שתי אזהרות החלפת כסף יורו או דולרים במקום בשער ממש דפוק. בקבוק בירה 300 סיסי 200 מקומיים. להשוואה חצי ליטר בחוץ עם ישיבה משהו כמו 60 . באתי בשעה שלוש יום שני. היה די ריק אבל לאט התמלא היו 5 בנות, ואני. גינגית מקומית עם גוף טוב, חזה חמוד טבעי, תחת קטן שיער ארוך. היתה די שרותית. זרמה עם כל תנוחה. זיון 1600 מקומיים. עליתי לבר לנוח, בירה נוספת. ישבו על הבר שתי מקומיות. חזה קטן מתוק. תחת קטנטן. ממש כמו של נער. לא הטעם שלי. לכולן כמעט יש אותו גוף, חזה קטן ותחת קטנטן. ירדתי למטה היתה שם רוסיה קצת יותר מלאה גם בחזה גם בתחת. הלכנו לחדר. בקשה כסף מראש וקבלה. ליטופים, מציצה חשופה. גומי ועליתי עליה בהתחלה מסיונרית להרגיש את החזה נמעך תחתי. אח"כ דוגי אח"כ שיטחתי אותה מדוגי וזיינתי אות ממש חזק היא על הבטן אני על התחת שלה וגמרתי. מסקנות הכניסה יקרה מאוד, הבנות לא מסתובבות כל הזמן ערומות כמו במועדונים אחרים. במחשבה שניה הייתי מחפש מקום לזיין יותר בזול החוויה יצאה די יקר. הבנות שוות. חווית KFF לא משהו אולי כי הייתי מוקדם.