אז כפי שהבטחתי (ראו דיווח קודם שלי על סיאול מאתמול),
אני פותח ברצף דיווחים.
במשך השנתיים האחרונות יצא לי להסתובב לרגל עסקים בהמון מדינות בעולם, יפן, קוריאה, מוסקבה, פולין וורשה, ווגס, דטרויט, פראג ובהרבה ערים בגרמניה, דרזדן, פרנקפורט, שטוטגרט וכמובן ברלין ולונדון באנגליה - ועכשיו מדווח קצת לאחור אבל משתדל לתת אינפורמציה.
זה קצ מצחיק שיש לי כוכב אחד ליד השם בפורום, וכתוב משתמש חדש, למרות שאני מ - 2011 בפורום ויש לי המון דיווחי עבר בעיקר על פולין שהייתה מקום מגניב אבל התדרדר מאוד מאוד לאחרונה.
ועכשיו לעסק,
את הטיסה לסיאול עשיתי עם Aeroflot חברת תעופה רוסית. עצירה במוסקבה בהלוך ובחזור, כל פעם 9 שעות במוסקבה, ככה שיכולתי להנות גם במוסקבה ולהכיר את בנות העיר העובדות. אגב חברת תעופה לא רעה בכלל, רק האוכל לא משהו, אבל יש מקום לרגליים.
בהלוך, לקחתי מלון ליד שדה התעופה Sheremeteyvo, ממש 5 דקות נסיעה מהטרמינל. שימו לב לקחתי מונית חאפר מחוץ לשדה שגבה ממני מחיר מופקע. בפעם השניה למדתי את הלקח ונסיעה עד למוסקבה עלתה לי חצי מנסיעה של 5 דקות, ומוסקבה נמצאת שעה נסיעה במונית מהשדה. המוניות מאוד מאוד זולות אם לוקחים דרך הדלפק של Yandex Taxi ושילמתי 1100 רובל לנסיעה של שעה לעיר (בפעם השניה שהייתי במוסקבה) שזה בערף 10 דולר.
הקיצר עשיתי עבודת הכנה קודם והיות שיש לי קצת כסף והזמן היה קצר החלטתי ללכת על איכותי יחסית ויקר כדי לצמצם את האופציה של נפילה. הביעה הייתה הטעות במלון ליד שדה התעופה, שהרבה בנות לא רוצות להגיע, כי אם תבריז להן והן באות כל הדרך ממוסקבה הן סתם בזבזו כסף על מונית ושעתיים נסיעה.
השתמשתי באתר newdosug שקיבלתי עליו המלצות מנערה עובדת בברלין. ואכן באופן מפתיע לטובה הבחורות באתר כוסיות אש, עם תמונות אמיתיות. התכתבתי איתן בוואטסאפ וקבענו פגישה. חלקן ביטלו כי המלון רחוק. אבל הלכתי על היקרות. אני בטוח שעם יותר זמן ויותר סבלנות ויותר חיפוש אפשר למצוא אחלה בנות, פצצות, גם במחיר נמוך יותר. אבל ככל הנראה גם עם יותר נפילות.
יש לי דברים טובים מאוד לומר על רוסיה. הבחורות יפיפיות, בלונדיניות, עיניים כחולות, שפתיים של מוצצות, מתלבשות טוב ויודעות את העבודה. באות לזיון. למרות שאחרי שאתה גומר הן כבר מאוד רוצות ללכת.
הראשונה דווקא לא הייתה מהאתר אלא מסוכנות ליווי בטלפון Babylon Moscow: +79299285773 שהתבררו כאמינים והסכימו בלי תשלום מקדמה לשלוח בחורה למלון. הגיעה כוסית בלונדינית חמודה עם אנגלית טובה. זיון לא רע בכלל, אבל לא טופ. נתנה לי גם את הטלפון בפרטי. לקחה 200$ לשעה.
השניה דווקא הייתה מישהי מטינדר, שאגב עובד חזק וטוב ברוסיה, בת 19, תמונות אמיתיות. נסעה באופן פרטי גם ממוסקבה למלון. 350$ לשעתיים. מזדיינת כמו שלא הזדיינתי מזמן. הכל עושה. רימיניג, יריקות, אנאלי בעדינות, מציצה עמוקה, נהנת והכל עם חיוך. ממש חמודה.
אחר כך כבר הייתי צריך לחזור לטרמינל לטיסה חזרה.
בטיסה חזרה מסיאול, הייתי קצת יותר חכם, לקחתי מלון במוסקבה ליד דינאמו, לא ממש במרכז. גם טעות, כי כמה בנות זה עדיין היה רחוק להן, והמלון היה זול, גדול, אבל אל מספיק איכותי.
שוב הלכתי על אתר newdosug שנחשב אמין ויקר. הזמנתי בחורה ששלחה לי בווטסאפ אחלה תמונה. ואכן הגיעה כוסית סוף כמו בתמונות. הייתה זיון לא רע, אבל מיהרה. 250$ לשעה. אהבה קצת לשלוט וזה היה נחמד. בלונדינית עיניי עגל כחולות ושפתיים אדומות.
את הבחורה השניה לקחתי שוב את הבת 19 מטינדר להשתוללות, הבטיחה לי שבפעם הבאה היא גם תביא חברות.
אגב כולן מתחילות במחיר גבוה יותר 300$ ואפילו 400$ ואפשר להוריד אותן.
הקיצר, נחמד שיש מקום עם כוסיות שאוהבות ויודעות להזדיין, וגם כמה דברים אמינים. אכן הבחורות שבאתר. אכן תמונות אמיתיות עם פנים. מגיעות בלי בעיה יחסית למלון. ואני בטוח שעם יותר זמן והשקעה אפשר להתמקח ולהוריד את המחיר יותר בעיקר בפעם השניה אחרי שהן יודעות שאתה רציני. או שאפשר לחפש באתרים נוספים מציאות טובות יותר. אבל שורה תחתונה מאוד נהנתי.
הזהרות:
א. שמעתי סיפורים לא טובים על רוסיה ועל גניבות, וגברתנים שנכנסים לחדרים. לא קרה לי. אבל צריך להזהר.
ב. שמעתי על נסיונות סחיטה של צילומים וכו' - עדיין לא פנו אליי אבל מי יודע :-) בעיקר עובדי מערכת הבטחון צריכים להזהר. אני מה אכפת לי. שיפרסמו אותי מזיין :-) אין לי מה להסתיר.
ג. רוסיה לא נחשבת מקום סימפטי - אבל שוב, אני נהנתי מאוד.
אשמח לשמוע עוד רשמים על מוסקבה.
דוס 3.3