כ שחר סגל ברלין חלק א - דף 17 - סקס אדיר

שחר סגל ברלין חלק א

161
בעקבות המלצות של שחר ואם חרשה לי לרשום כאן : טוב טסתי לברלין להבין ולטעום ממה שיש .
אינסומניה :
הייתי ביום חמישי הגעתי בשעה 22:00 שילמתי 110 יורו היה בקושי שתי בנות , אחת הזדיינה עם מישהו אחד שעה וכולם עשו ביד מסביבם שתי הבנות האחרות היו בבר בשיחה עם גברים ושתו , אחרי השעה אחת מהר הלכה למיטה עם מישהו שהיה דבוק אליה עשתה איתו סקס ועשתה לי ביד תוך כדי , אחרי חצי שעה בערך עברה למיטה להמשיך לשוחח איתו , השלישית גם כנל ועברה לבר בחזרה . הבנות דיברו רק גרמנית כך שאי אפשר להין כלכך ולתקשר מה הנטיות שלהן ולפתח איתן שיחה (נראה שכולן עובדות המקום) לבסוף באחד עשה ארבעים באה אלי בחורה רומניה חמודה אמרה לי אני רוצה לעשות לך ביד אבל בלי סקס , אמרתי לה בסדר (גם לא דיברה כלכך אנגלית) אחרי עשה דקות אמרה לי שהיא הפסידה ( עוד לא גמרתי) והלכה , הבנתי שהמועדון סגר כלכך מוקדם ! שימו לב . וכנראה שלא מספיק מספר שעות בודדות במיוחד לא בסוף הערב , וצריך גם להיכנס לעניינים כמה שיותר מהר ולנסות להתקרב לבנות להתחיל איתן כדי לקבל משהו ( ובלי שפת הגרמנים מאד קשה להסתדר ) , כשהייתי הייתה אולי רק אחת בלטקס מבוגרת מאד ( נראת 50+) שבעלה / היה מישהו שאמר לי לאלא כשניסיתי קצת להתקרב .
כנראה שזה מקום שצריך השקעה וגם להיראות טוב ועדיפות אם מדברים גרמנית או מבינים לפחות כמה מילים.

ארטמיס :
הייתי בערב יום שני בשתיים אחרי צהרים( כדי לא לפספס) , כניסה 80 יורו ניתן לצאת ולחזור רק באותו יום מקבלים שעות דגיטלי לפחות שתי ארונות אחד קטן לכסף ואחד גדול לבגדים ועוד חלוק (מגבות וכפכפים יש ללא מגבלה ) נשאר באותו יום פתוח עד 4 בבוקר. רוב הגברים היו קשישים , בחורות יפות חלקן מבוגרות חלקן צעירות לרוב גילאי סביב ה 30 . חלקן הגדול ( המזרח אירפיות לרוב ) מנסות להתחיל איתך ולפתח שיחה ולמשוך לחדר ב 60 יורו לחצי שעה ( יותר זמן להכפיל ביחס ישר ) כל תוספת לפחות 50 יורו , חשופה וכולי , אנאלי רובן ביקשו 100 יורו , מופע לסבי כנל ולכל אחת בנוסף תשלום הבסיס , בחורות די יפות ועם יחד מאד חם וקרוב דואגות שתהנה , עם כל הבנות נהנתי , התחלתי עם בחורה בשם NORA נתנה לי יחס של חברה אמיתית עם קצת מסאגים וגמרה איתי פעמיים עם רעידות בכל הגוף שהרגיש אמיתי ודחפה אותי הצידה שתירגע קצת, אחרי שנחה כמה שניות המשכנו עד שאני גם גמרתי ביחד איתה ואמרה לי שאני הולך לראות בהמשך הערב יחס הרבה פחות טוב משאר הבנות .. ( כנראה שצדקה היה פחות GFE ) ..
הייתי עם עוד אחת שחורה וסירבתי לכמה מתוכן פצצה בלונדינית שנשכבה עליי ותוך כדי שיחה ברחה לי (לא לכולן יש סבלנות לדיבורים במיוחד אם נחטפות מהר מצפות לעלות לחדר מהר ) ובפעם השניה שפניתי אליה ושאלתי לשלומה אמרתי לי לפתוח לה שמפניה - כ 200 יורו סירבתי ואמרה הנה סיבה אחת ! ... בחורה שניה גם הזמינה אותי לשבת בינה לבין חברה שלה והציעה לי לקחת את שתיהן ביחד ( סירבתי בנימוס שאני אנוח מעט ) ועוד אחד ישבה לידי והציעה לי מציצה בחדר הסרטים ( הייתי אחרי מספר בחדר עם מישהי ולצערי לא יכולתי לזרום איתה ) אחרת הייתי הולך איתך , אחרי מספר דקות הלכתי למטה לחדר הסרטים ראיתי אותה מאחורה מוצצת למישהו שזה נמשך לפחות שעה עם קולות הסרט וקולות שלה ולא הוציאה אותו מהפה כל הזמן הזה ( התבאסתי שלא זרמתי ) ..
הייתי גם עם כהת עור טענה מקולביה עם חזה מסולקן ( יודעת לנוח אבל הרגיש יותר מכני ) ועם עוד אחת בהירה מרומניה שקראה לעצמה עדינה ואחת רוסיה .. הבחורות מאד נחמדות וזורמות לכל התנוחות ומקצעויות לרוב , אם תתיחסו אליהן בכבוד ותכניסו קצת צחוקים וחיוכים הן אחלה בנות , גם לא מעט מהן אוהבות את המקום ומעריכות אותו , מאד נקי מסודר וכל הזמן החדרים עוברים ניקיון וגם הרצפות מסביב למקלחות ... חוץ מאחד מגעיל שטינף את השירותים בריחות מגעילים בסוף הערב ... לבסוף היה מלא בנות מהרבה סוגים לא כולן אותן בנות שהיו בצהרים ( יצאתי באמצע וחזרתי) , היה מלא ישראלים חברה שהרעישו והיו גם חברה אתיופים ישראלים שהרעישו והבנות עשו עליהן צחוקים שיש להם קטן ... (הבנות בוחרות גם עם מי להיות , אז כנראה האתיופים רצו להוכיח שהשמועות לא נכונות עבורם וזה שיעשע את הבנות ורצו לראות לפני שעולות לחדר כדי להיות בטוחות )

מועדון הקיט קט :
הלכתי לשם ביום ראשון וגורשתי בכניסה , שאלתי מה עליי לעשות כדי להיכנס , אמרו לי בחורה ולבוש לא כמו שרואים ברחוב , ראיתי שהאנשים שנכנסים לשם הם עם לטקס ותלבושות פרועות , ממה שקראתי באתרים אחרים , אכן צריך מינימום לבוש , לבוש תחתון לטקס , אם תדברו גרמנית יעלה את הסיכוי הנוסף להיכנס , ואם תהיו עם בחורה גם יעלה את הסיכוי להיכנס , וגם לזכור שם ה DJ באותו ערב כי אם נשאלתם ולא עניתם יש סיכוי שלא תיכנסו ( אם מישהו הצליח להיכנס , ובטוח שיש אשמח שישתף האם ההשקעה של הליבוש וההגעה שווה והאם יש מקום לשמור חפצים וכסף ומה הולך בכלל בפנים )

אז כך לגבי הבנות שברחוב יש כאלה יפות ויש פחות כל אחת מציעה את עצמה אם בא לה , בחדרון בחנות סקס שיש כסא ואין מקום להסתובב ב 30 יורו או בפארק ב 25-50 או במלון ב50 כל האופציות למשך 10-15 דקות.. לרוב אחרי שקיבלו את הכסף זה כמה שפחות נגיעות ולחוצות שתגמור מהר. בגדול לא כלכך ממליץ להתנסות בגלל היגנייה ופחד ממחלות הן לא מתקלחות כל הערב והולכים איתם סודנים וישנם שחורים מסביב שמסתכלים עליהן כל הזמן וכנראה מנצלים אותן ועומדות שם לא כלכך מרצון ( אחת הסבירה לי שחטפו לה את הבן ומאיימים עליה )

תהנו ותעדכנו

שחר סגל ברלין חלק א

163
Eran. Love תודה על הדיווח
טוב אז חזרתי לשם
ועל המזל שלי זה היה בבלאק פרדיי וכל הכספומטים לא עבדו ולא כרטיסי האשראי....

בקיצור הגעתי לאינסומניה, מחיר עלה ל 95 יורו ויש תשלום לחבר מועדון לחצי שנה עוד 30 יורו.
לא נכנסתי...

יום שישי הלכתי לדירה של מוסטפא כואב הלב למה שזה הפך, בא לי לבכות
הגעתי משעה 15:00 הייתה שם שחורה מלאה קצת חצי שעה ואז המתנה של שעה ואז עוד אחת, חמודה סתם זיינתי לא גמרתי ואז השלישית הגיעה אחרי שלוש שעות!!! שמה מוזיקת רוק כבד האמת הייתה שווה, ירדה לי בלי קונדום תפסתי לה תראש וגמרתי לה בפנים, בלי שהיא תרים את הראש עד הטיפה האחרונה ושוב המתנה שעה וחצי!!! מגיעה צעירה בת 20 ל20 דק מקסימום ישר נכנסתי, כוס צר גמרתי פעם שניה והיא ברחה, בקיצור חברים המקום נפילה לא!!! להגיע לשם, פשוט בזבוז 430 שח לשני מספרים....

לצערי הייתה נפילה גדולה הפעם.

אני חוזר לשם עוד שבוע לדווח

שחר סגל ברלין חלק א

164
בברלין
מוסטפא הרמהנירדהההה מתחת לכל ביקורת לא ללכת!!!!
באינסומניה זה הולך ככה
משעה 14:00-18-00 זה גרמניות בלונדינית משעה 18:00=00:00 זה מהגרות , לידיעה.
היה נחמד, אבל לא שווה תכסף, במיוחד שלוקחים לכם 30 יורו על חברות במועדון זיינתי יווניה רזה מאוד, האמת ממש גוף שווה כוס צר ישבן קטן גמרתי פעמיים

שחר סגל ברלין חלק א

165
ושוב אני כותב לכם, לחסוך תכסף ולא ללכת למוסטפא!!! חבל על הכסף

ולצערי האינסומניה מאז שהחליפו הנהלה המצב שם קשה ?????

קפצתי swingeroase 85 ?? הלכו בכניסה, מסיבת כאילו גנג בנג במשך שעה וחצי כולם יושבים בבר אףףף אחת לא מזיין, המצבנהיה שם קשה שגם בחורות שעובדות לא מזדיינות ובוחרות עם מי להזדיין .....
כן זיינתי שם כוכבת פורנו, אבל הייתי חוצפן תפסתי אותה בשירותים עם חברה ונכנסתי עם שני קונדומים, גמירה בפה בלי קונדום ואחכ הגיע זוג עם אאישה צ'כית בלונדה זיינתי אותה על הבר ואחכ בחדר, זה נשמע כאילו קל וסבבה אבל היה קשהההההה בטירוף, ומי שהיה איתי לא זיין !!!
קולטים 85 יורו שילם ואף אחת לא הסכימה להזדיין איתו!!
בקיצור ברלין כבר לא מה שהייתה, והכל עבר לדיסלדוף או ל אמסטרדם....

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”