כ עשרה ימים בקייב, 2019 - סקס אדיר

עשרה ימים בקייב, 2019

1
חזרתי עכשיו מחופשה של עשרה ימים בקייב הקפואה. (והלוהטת!)

קודם כל המון תודה לכל המדווחים כאן, ולאלו שעזרו לי בפרטי. זה מאוד הקל עלי את הטיול והארגון.

בדרך כלל אני טס לחופשה של חודש בערך בפטאיה.
הפעם היה לי יחסית מעט זמן וגם רציתי לנסות את קייב אחרי כל האוקראיניות שפגשתי בארץ ובעולם.

אני אוהב מפגשים ארוכים וסקס לא מכני. בארץ אני נמנע מתקתוקיות ונפגש בעיקר עם בחורות משוגר דדי, ובפטאיה אני בדרך כלל מבלה עם פרילאנסריות מהאינסומניה.
בתאילנד כל לילה ישנה איתי מישהי. לפעמים נשארת לילה אחד בלבד, ולפעמים שלושה שבועות רצוף.

כך שלא הייתי מעוניין בשירותי הליווי שיש בקייב, וגם לא רציתי ללכת לדירות שנהג לוקח אותך אליהן.
התמקדתי בפרטיות מאתר ההכרויות ממבה ומהטינדר. וגם חשפניות, אבל זה כבר סיפור בפני עצמו.

ממבה דייטינג -

רוב מוחלט של התמונות מזוייפות. בין אם זה סוכנות ליווי ובין אם זו הבחורה עצמה מאחורי הפרופיל, ואין ממש דרך לזהות מי זו מי.
אם כי אם אתם רואים פרופיל עם סדרת תמונות של מישהי שנראית כמו דוגמנית על כוכבת אינסטגרם, זו כנראה סוכנות.

הבנות הסבירו לי שהן לא רוצות את התמונה האמיתית שלהן באתר שנראה כמו קטלוג של בחורות. בחלק מהמקרים הן שולחות בווצאפ תמונות אמיתיות או חיבור לפייסבוק ולאינסטגרם האמיתי שלהן.
אז באתר הן שמות תמונה שיחסית מייצגת עד כמה שניתן.

זה שאין תמונה אמיתית ממש לא אומר שהן לא יפות, פשוט לא מתאים להן לחשוף את עצמן.

שתי בנות שנפגשתי איתן היו עם תמונות אמיתיות בפרופיל. שלוש פעמים נפלתי בטעות על סוכנויות, וביטלתי כשהגיעה אלי בחורה שלא מדברת מילה באנגלית למרות שההתכתבות היתה באנגלית (מקרה אחד)

במקרה אחר התכתבתי עם מישהי שנראית כמו דוגמנית על, שלחה תמונות זהות בווצאפ והתעקשה שהן שלה, דרשה 4000 לשעתיים שכוללות מציצה מקונדמת, והסכמתי כי אם היא באמת נראית ככה... אז אולי שווה את זה.

כשהגיעה בחורה רגילה לגמרי, ביטלתי. בתכלס הייתי נכנס אתה בנסיבות אחרות, אבל לא במחיר מופקע כזה.

בדרך כלל הודעה מסוכנות תיראה ככה:
"1600 לשעה לקלאסיק סקס (הכוונה ללא אנאלי) פלוס מונית, 100$ לשעתיים פלוס מונית, אורלי עם קונדום"

הבחורות הפרטיות לא יורדות לפרטים כאלה, אלא פשוט ישאלו כמה אתה מציע למפגש? אני תמיד מציע מאה דולר לשעתיים. (אין אצלי מפגשים של שעה) ברוב מוחלט של המקרים הן הסכימו, לפעמים ביקשו תוספת על מונית.
זה הוגן סה"כ, כי לפעמים הן מגיעות מרחוק מאוד, ומונית יכולה לעלות להן יותר ממאה גריבנה לכיוון.

בסופו של דבר שילמתי תמיד 3000 לשעתיים, גם אם הן לא ביקשו. מרגיש לי קטנוני לתת להן בדיוק את ה-2800 גריבנה. (100$)

אף אחת לא היתה עם סטופר ביד. חלק גם ביררו מראש שיש לי וויסקי או יין לבן בדירה, (ברור שכן!) פירקו לי את הבמבה והשוקולדים שהבאתי מהארץ, ודי נהנו מהאירוח.

כל הבחורות הפרטיות שפגשתי התנשקו בלהט ומצצו בלי גומי, למרות שהנושא מעולם הועלה בשיחות ביננו.

היתה אחת שאמרה שהיא עובדת דרך סוכנות, אבל זה לא ממש סוכנות, אלא יותר ניהול פרופילרשת חברתית ותיאום פגישות. הסוכנת שלה מחזיקה פרופיל בממבה ומספר ווצאפ, ומתאמת לה פגישות. היא עצמה עובדת במשהו אחר ונפגשת מדי פעם, ואין לה כוח להתעסק עם הודעות וכל הסלט הזה.
היא היתה הפגישה הראשונה שלי בקייב, קבעתי אתה לאחהצ ביום שאני נוחת עוד מהארץ.

החיסרון בבנות הפרטיות שזה מצריך הרבה עבודה. לא כולן עונות לך, וחלקן מחפשות דברים שונים, כמו ספונסר קבוע למשל.
לא זמינות תמיד, ולפעמים אתה סוגר עם מישהי ואז אתה רואה שהיא בכלל לא נכנסת לפרופיל שלה בממבה. או נכנסת פעם בשבוע.

לפעמים אתה גם מתכתב עם מישהי כמה ימים בהמשכים, ואז היא אומרת משהו כמו -"סבבה, מתאים. אני רוצה להפגש אתך ללילה שלם. אני פנויה בלילה שבין ה-18-19 בינואר...."
תודה באמת מתוקה, בתאריך הזה אני כבר לא בקייב.

או שהיא בדיוק במחזור, מחוץ לעיר, או כל דבר אחר שיכול לקרות בשבועיים שחלפו מאז שדיברתם בצ'ט.

אז קצת בעייתי להסתמך על הפרטיות ממבה, ואתה עלול למצוא את עצמך עם הבולבול ביד בחלק מהזמן. בתקופה שהייתי שם היה איזה חג, כריסמס האוקראיני או משהו כזה, ואף אחת לא היתה זמינה בצהריים.

אז איזה בחורות הן הבחורות הפרטיות? רגילות לגמרי. פקידות קבלה, מלצריות, סטודנטיות, או כל דבר אחר. הן נפגשות מדי פעם, ולא עובדות בזה כל הזמן. הזיונים היו טובים מאוד, ונראה שהבחורות נהנו לא פחות ממני. השאירו שלוליות על המצעים.

כולן דיברו אנגלית ברמה כזו או אחרת, ונעזרתי בגוגל טרנסלייט כשהיה צריך. יש באפליקציה אופציה שמתרגמת דיבור לכתב וזה עובד לא רע.
אחת הבנות רצתה לוודא שאני לבד בדירה כששמעה שאני ישראלי. היא סיפרה שהישראלים באים בחבורות, וכשבחורה פרטית מגיעה לפגישה ורואה שם כמה חבר'ה, היא מתפדחת פצצות ובא לה לקבור את עצמה מהבושה.

אם אתם כמה חבר'ה בדירה, תגידו לה את זה מראש.

הרבה מהבנות לא יענו לך אם אתה לא בקייב. אין להן כוח להתכתב עם מאונני מקלדת מכל העולם, שיש להם כמה גרושים למנוי VIP ומבקשים מהן תמונות עירום ושיחות וידאו.
לדעתי הן מפסידות, כי אלו מהן שענו לי והתייחסו יפה גם נפגשו איתי בסוף.

איך שהגעתי לעיר הצטלמתי סלפי על הרקע של כיכר מאידן והעליתי לתמונת פרופיל, היחס אלי השתנה מהר מאוד.

מה שלא הצלחתי להשיג בקייב בכלל, זה את מה שאני הכי אוהב בפטאיה - הבחורות שנצמדות אליך 724, ישנות אתך, ויוצאות אתך לסרטים, מסעדות ומועדונים, פארק מים וכ'ו.
אין כמעט את זה בקייב. הפרטיות בממבה עובדות הרבה פעמים בעבודה רגילה וצריכות ללכת, או שהן גרות עם אמא שלא יודעת וצריכות לחזור הביתה, או שמתפדחות להסתובב בעיר עם תייר כי אז כולם יחשבו שהיא זונה. בסופו של דבר אף אחת לא ישנה אצלי.

כשסיפרתי לאחת הבנות על האכזבה שלי, היא הציעה שבפעם הבאה אסע לאודסה - היא אמרה שזו עיר נופש, והרבה מהבנות שעובדות שם הן לא מהעיר (כמו בפטאיה) אלא באו לעבוד ולא אכפת להן להסתובב בעיר עם תייר. אודסה גם פחות קפואה מקייב, וזולה מעט יותר.

אז איך מתפעלים פרופיל בממבה? תירשמו בגיל 37, בלי קשר לגיל האמיתי שלכם. הרבה בנות מגדירות באופציית חיפוש שלהן גברים מגיל 35 ומעלה, והרבה אחרות מגדירות את גיל 40 כגיל המקסימלי בחיפוש. אני במקרה בטווח גילאים הזה באמת, אז יצא לי סבבה.
אם בחורה נניח הגדירה את גיל 35 כגיל המקסימלי שהיא מעוניינת בו, לא יכולתי לשלוח לה הודעה בלי לצרף "מתנה" שעולה דולר אחד לאתר עצמו.
באופציות חיפוש תסמנו בהעדפות המיניות את "looking for a sponser" ואז תגיעו לאלו שרלוונטיות לעניינינו.
אפשר גם לאמת את התמונה שלכם באתר דרך המצלמת רשת. זה מוסיף לאמינות של הפרופיל.
מנוי VIP חובה, אל תתחכמו ותנסו לחסוך.
תורידו את האפליקציה של ממבה לטלפון. חלק מהזמן לא הצלחתי להתחבר מהלפטופ משום מה, והיה לי רק בטלפון.

כדאי מאוד להוריד גם את אפליקציית וויבר. היא מאוד פופולרית שם, ולחלק מהבנות יש רק אותה ולא ווצאפ.

מועדונים -

בקייב אין ממש חיי לילה. לא באמת.
כלומר, יש כמה מועדונים שעובדים בעיקר בסופש"ים, אבל זה הכל. במתחם בילויים תל אביבי אחד, יש יותר בליינים מבקייב כולה.
המסגר, קרליבך-חשמונאים, סלמה-בן צבי, הנמל - כל אחד מהאזורים האלה תוסס יותר מכל קייב.

בודהה באר - אומרים שיש שם בנות על הבר, אבל בפעמים שביקרתי בו הוא היה כמעט נטוש לגמרי. נראה שאכן אפשר לתפוס שם מישהי, אבל רק בסופ"שים בין 00:00 ל- 4:00 בבוקר...

קריביאן - הייתי כמה פעמים. נטוש באמצע שבוע, בסופ"ש יש כמאתיים בליינים סה"כ. כמה מתוכם בנות עובדות שבאו לתפוס לקוח? היו כמה שזיהיתי בוודאות כציידות, אבל לגבי הרוב אין לדעת. זה ממש לא האינסומניה בפטאיה, שמפוצץ כל לילה ב-300-500 בחורות שרוצות לבלוע אותך.
יש שם גם גברים כמובן, מקומיים וזרים. שמעתי סביבי הרבה עברית בקריביאן.

defluer - באתי בסופ"ש, לא הכניסו אותי על קוד לבוש. WTF
בכלל הקטע של הפוזה והפלצנות חזק מאוד שם, בכל מקום שהוא.

שוטרס - shooters

באתי פעם אחת ביום חמישי, אכלתי במסעדה הצמודה והמשכתי למועדון. מקום קטן יחסית, אולי 150 איש מקסימום, אווירה משוחררת ונטולת פוזה. מאוד הזכיר לי את אלנבי 40 של פעם בתקופות היפות שלו. כולל הברמנים עם המשרוקיות והפעמונים שדופקים שואו.
כמובן רק שהמקום הרבה יותר נקי, מואר ומרווח מאלנבי 40 הסליזי. בכל זאת, אוקראינה היא חלק מאירופה...

מקום עליז ושמח, אוכלוסייה צעירה יחסית. אין את הכבדים של הקריביאן.
לא ממש זיהית שם ציידות, וראיתי רק בחורה שאחת שהלכה עם גבר ש(אולי) יכול להיות לקוח בתשלום.

בפעמיים שניסיתי להכנס בסופ"ש - שישי ושבת בערב, לא הכניסו אותי ולא סיפקו שום סיבה.
no explenation, נבח עלי שומר קשוח בפנים קפואות.
כניסה עולה 150 גריבנה.

באותו סופ"ש סירבו להכניס אותי גם ל-sky bar ול- famouse bar שנמצא מולו, שניהם בארנה.

ההשערה שלי שהם לא מכניסים תיירים לבד בסופ"ש, כי הם אולי רוצים לאפשר לבנות שבאות רק לבלות חוויה נעימה בלי שיטרידו אותן בהצעות של מין בתשלום.
ראיתי בחורות דוחות גברים בקריביאן, היה מביך לראות את זה. לא כל התיירי מין עם טקט, וחלקם נראים ממש לא במקום, וזה יכול להיות מטרד מסויים.

בסופו של דבר לא היה לי שום דבר מהמועדונים. אבל הם יכולים להיות מקום נחמד מאוד לצאת אליו אם אתם כבר עם מישהי.

אחרונות חביבות - ה ח ש פ נ י ו ת !!!!

החשפניות המתוקות והלוהטות של קייב הן אחלה אופציה למי שמעוניין לדעת עם מי הוא חוזר הביתה. אחרי שהתמזמזתם קצת במועדון, הקרח בינכם כבר נשבר והיא מאוד פתוחה אתך.

אפשר להוציא בחורות מהמועדונים, בהחל מ-6000 גריבנה לשעתיים.
כיוון שאת הפרטיות מממבה פגשתי כמעט תמיד בשעות אחהצ והערב, (מי תבוא בארבע בבוקר?) ולדירות לא התחשק לי ללכת, ביליתי הרבה מאוד במועדוני חשפנות.
אפשר להעביר ערב שלם של שתייה, הופעות, לשבת ולשוחח עם הבנות (צריך לקנות להן שתייה) ובסוף גם לחזור עם אחת מהן לדירה.
הזיונים הכי טובים שלי בקייב היו עם חשפניות.

המועדונים שביקרתי בהם -

Harem - נמצא בארנה סיטי, קומה שישית. קשה לפספס את השילוט שלהם שם. כניסה עולה 300 גריבנה, והמקום בנוי בצורת חלל אחד גדול, כשכל פעם רוקדות על הבמה ארבע חשפניות מתחלפות. יש גם בנות שרוקדות מאחורי הקהל למעין קישוט, הן בדרך כלל לא רלוונטיות כי הן לא יוצאות עם לקוחות.
הבנות ינסו לפנות אליכם ולשאול אם תרצו שהן ישבו אתכם. אם אתם לא מעוניינים, תסרבו בנימוס. אם אתם מעוניינים במישהי ספציפית, תקראו לה לשבת אתכם כשהיא מסיימת את הריקוד. לפני שהיא תבוא לשבת אתכם היא תחליף לשמלת ערב קלילה.
צריך להזמין להן שתייה, אבל אין מינימום. אפשר פשוט לומר לה - תזמיני מה שבא לך, עד 400 גריבנה נניח. או 200 אם אתם בונקרים.
גם אם היא תזמין במאה חמישים זה בסדר. (אם אתם בקטע של לקחת הביתה, תבררו מראש! לא כל הבנות יוצאות עם לקוחות)
כשהבחורה אתכם אפשר להתמזמז אתה קצת, היא תדבר אתכם ותנסה להציע לכם את השירות שיש שם - פרייבט דאנס - קצת דומה ללאפ דאנס של הארץ, אבל מתבצע בחדר פרטי, כשהבחורה ללא חלק עליון ותחתון. אסור לגעת בכוס.
זו יכולה להיות דרך נחמדה לבדוק את הכימיה בינך לבין הבחורה, אם אתה חושב לקחת אותה.
במקום לשבת אתה לדרינק, ובכמעט אותו מחיר.
פרייבט דאנס - 500 גריבנה.

מסאז' רגיל - הבחורה עושה לך מסאז' עם שמן, על מיטה בחדר פרטי עם מקלחת. 1000 גריבנה.

מסאז' פלוס - מסאז' עם הרפיה ידנית בסוף (עם קונדום!) 2000 גריבנה.

יכול להתאים אם בא לכם שחרור מהיר עם אחת היפהפיות, ואין לכם חשק לקחת לדירה ולשלם 6000 גריבנה.
לקחתי כמה פעמים כשהייתי שיכור וקצת עייף.

לקחת הביתה - 6000 גריבנה לשעתיים, 7000 גריבנה לשלוש שעות, 8000 לחמש שעות.
אני חושב שיש גם אפשרות ליום שלם, במועדונים אחרים יש ב-500$ ליום, לא יודע מה המחיר ב-harem
חסרון - הכל עם גומי. אלו החוקים של המועדון, והן לא רוצות להפר אותם בדר"כ.

אם אתם לוקחים הביתה, תשתדלו שזה יהיה מוקדם יחסית. המועדונים מאוד קשוחים עם משמעת, והבחורה חייבת לחזור למועדון בסוף הזמן. גם אם זה יוצא שמונה בבוקר. המשמרת של הבנות מסתיימת בשש בבוקר, והן רוצות לחזור למועדון לפני השעה הזו.

אם לקחתם מישהי לשלוש שעות בחמש בבוקר היא תצטרך לחזור למועדון בשמונה, וזה גולש מחוץ למשמרת שלה. היא די תתבאס במקרה כזה. (בכל מקרה היא צריכה להיות במשמרת למחרת בשמונה בערב, ועם הנסיעות הביתה לא נשאר לה הרבה זמן לישון)

כשלוקחים בחורה אתם כאילו מזמינים שמפניה ב-6000 גריבנה. הבחורה יוצאת מכניסה אחרת ופוגשת אותכם למטה. הזנות לא חוקית שם, וכ'ו.. אפשר לשלם באשראי. אתם הרי סה"כ מזמינים שמפניה.

האווירה במועדון מאוד משוחררת ושמחה, מוזיקה טובה, יש גם אוכל מעולה במחירים מופקעים משהו. (סושי, כבדי עוף ברוטב פטריות, סטייקים)
השתייה במועדון לא זולה בכלל יחסית לקייב, מים ושתייה קלה מתחילים ב-150 גריבנה. זה יוצא כמו בישראל..

דבר אחד התפלק להם בתפריט בטעות - וויסקי רד לייבל עם קרח עולה 120 גריבנה. פחות ממים. במקרה זה גם מה שאני בדרך כלל שותה, אז יצא לי בסדר. לשים לב שמחזירים לכם עודף. כמה פעמים שילמתי בשטר של מאתיים ולא קיבלתי עודף אם לא הזכרתי למלצריות. במקרה כזה לא השארתי טיפ כמו שאני בדרך כלל משאיר.

כל הבנות שלקחתי היו מהמועדון הזה, והיו לי חוויות מדהימות איתן. אפשר לומר שזה היה מועדון הבית שלי בקייב.
המלצריות והצוות כבר הכירו אותי, והתייחסו יפה מאוד.

skarlet, rio, tootsie

שלושה מועדונים של אותה רשת, הבנות עובדות בין המועדונים. טוטסי וריו צמודים אחד לשני.
הייתי בריו וסקארלט. כניסה עולה 500 גריבנה.

אווירה מאוד קשוחה, הם לוקחים את עצמם קצת יותר מדי ברצינות. בכניסה אתה עובר תדריך ממנהל המשמרת (שנראה כמו מאבטח של שירות הביון הגרמני) שמסביר לך את הכללים. אם אתה רוצה לתת טיפ לבנות זה מינימום מאה גריבנה. אם אתה רוצה מישהי, רק דרך המנהל, וכ'ו. עוד שנייה הייתי מצדיע לו בסוף התדריך. זיג הייל

הבנות רוקדות על במה ומתחלפות. רובן הגדול יוצאות עם לקוחות.

אין מסאז'ים והרפיות כמו ב harem, רק פרייבט דאנס ב-600 גריבנה.

הבנות יפהפיות ברמה גבוהה מאוד, וויקטוריה סיקרט. רמת האנגלית של רובן נמוכה לעומת הבנות ב-harem, הן פשוט יפות.
לקחת הביתה - רוב הבנות יתחילו מ-7000 לשעתיים. או שהן מדברות אתך בדולרים - 300$ וכ'ו...

בסופו של דבר לא לקחתי אף אחת מהמועדונים של הרשת, האווירה כ"כ קשוחה שבסוף תמיד סיימתי את הערב ב- harem.
כבד עלי...
מחירי שתייה ואוכל נמוכים בהרבה מב-harem

מועדון princess

צמוד לבודהה באר, נכנסתי ולא התלהבתי מהמקום, אז לא נשארתי שם. כניסה 500 גריבנה.

לינה -

לקחתי דירה מאירביאנבי, והייתי מאוד מבסוט. עלתה לי 240 ש"ח ליום, דירה יפה מאוד של 60 מ"ר על קרשצ'טיק (הרחוב הראשי שנמצא בין ארנה סיטי לכיכר מאידן, זו מהמהפיכה)
חדר שינה גדול עם מרפסת וקירחלון ענק לקרשצ'טיק, סלון ומטבח עם מרפסת אחורית. טלוויזיות בחדר שינה ובסלון, מטבח, מכונת כביסה, מקרר, עמדת קפה, כמובן שגם אינטרנט, מעלית בבניין, ג'קוזי ענק לשני אנשים, מקלחון, לא היה חסר לי כלום. לא ראיתי את בעלת הדירה בכל השהות שלי.
הבניין היה צמוד למאידן, קרוב לקניון גלובוס ולכל מקום. אם כי בדיעבד היה עדיף לגור קרוב יותר לצד של ארנה סיטי. הייתי שם הרבה יותר מאשר במאידן.

היתה לי פרטיות מוחלטת, אפשר להזמין פיצה בארבע בבוקר, אף אחד לא רואה ולא שומע כלום. אסור לעשן בדירה, אבל יש מרפסות. גם המכונת כביסה היתה פרקטית בטיול של עשרה ימים.

מצעים היו גם להחלפה, כיבסתי בעצמי והחלפתי כמה פעמים. גם ניקיתי בעצמי, היה הכל בדירה. גם מגבות היו בשפע, וזה חשוב. כשבאה אורחת כדאי להציע לה מגבת מקופלת מכביסה.

אוכל -

יש רשת של מזון שנקראת xata
יש לה לוגו של עיגול אדום ותמצאו אותה מהר מאוד. כל מאתיים מטר יש סניף שלהם. מציעים בופה עשיר מאוד - סלטים, שניצלים, דגים מכמה סוגים, תבשילים, מרקים, בשר, ירקות, אורז מכמה סוגים, ושתייה. כל אחד יכול למצוא מה לאכול שם.
לוקחים מגש ועוברים דרך התחנות, ומשלמים בקופה על מה שלקחתם. נוח וזול מאוד. 100-200 גריבנה.

בארנה סיטי יש מסעדה לבנונית מצויינת - linas caffe

כל האוכל המוכר לנו - חומוס, פול, קבב, צלעות כבש, סלט יווני, ארוחות בוקר של ביצים וגבינות, אוכל מעולה!!
בחו"ל טוב שיש את הבני דודים. פתוחה 24 שעות, מלצריות מקומיות (לא רואים שם יותר מדי בני דודים) ולפעמים בנות יוצאות לשם לתפוס תייר לזיון.

סלולרי - קונים סים מקומי של vodafhone ומטעינים בחנות שלהם אם נגמר הקרדיט.

מוניות - פעם ראשונה שהשתמשתי באפליקציית אובר, נוח וזול מאוד. רוב הנסיעות שלי עלו בסביבות 40-50 גריבנה (פחות מ- 2$)
הם מגיעים מהר מאוד, לרוב תוך דקה שתיים. מתלבש בבית, שם כפפות כובע ומעיל, מזמין מונית ויורד במעלית. אני והנהג מגיעים לנקודת איסוף ביחד...

טמפרטורות -
בחלק מהזמן הגיעו למינוס 12. אכזרי...
מעיל כפפות וצעיף חובה. גם בשביל המאתיים מטר מהדלת של הבניין למונית, ומהמונית למועדון. מצטננים מהר מאוד אם אתם לא ערוכים לזה.
הבאתי כפפות מהארץ שלא התאימו, קניתי משהו איכותי מאוד ביום הראשון שלי שם.

כסף -
יש צ'יינג'ים בכל מקום בעיר. 100 דולר הניבו 2800 גריבנה.
חשוב להחליף לפני שמונה בערב, כי אז השער משתנה לרעה בגלל השעה המאוחרת לכאורה.

הגעה מהשדה - כדאי מאוד לתאם מראש עם נהג ישראלי מקומי, אני נסעתי עם נהג שקיבלתי עליו המלצה מחבר הפורום ZUNAMI7 ואני ממליץ לכולם לנסוע אתו. הוא מכיר את העיר ישר והפוך, ועד שתגיעו ליעד שלכם הוא יעבור אתכם על כל הטיפים והאזהרות האפשריות. במידה ונקלעתם לבעיה כלשהי אפשר להתקשר אליו בכל שעה.
הוא לא מתעסק עם זונות, אבל כל דבר שתצטרכו ממנו הוא יכול לסדר לכם. אם לא הוא בעצמו, אז הוא מכיר מישהו שכן. הוא רואה בזה שירות ללקוח ואפשר לומר שהוא האיש שלכם בקייב. אפשר לסמוך עליו בהכל.
דירות, ייעוץ לשופינג, נהגים מקומיים, הסעות מחוץ לעיר, כל דבר שתוכלו לחשוב עליו - הוא הפתרון.

סה"כ יש לישראלים שם טוב מאוד בין הבנות, וזה מועיל לומר שאתם מהארץ.

תבלו.

עשרה ימים בקייב, 2019

3
תשמע חבר
הדיווח הזה אמיתי ואותנטי !!!
אתה לא מנסה להפריז ולייפות אלא לספר
את סיפורך מנק' המבט שלך בצורה פשוטה
וכנה - בזה הפכת את הדיווח למעניין ואינפורמטיבי
שפו ענק !!!!
כול טיפש מתגעגע לטיפש גדול יותר אותו הוא מעריץ.

עשרה ימים בקייב, 2019

4
דיווח יפה ומקיף תוספת קטנה לאוקראיניים יש עקיצה קטנה כשרוצים להמיר חזרה לדולר /יורו בצ'נג'יים שמפוזרים בעיר
אומרים לך רק בשדה תעופה .שם השער נמוך בכ 12-13% מהשער הרשמי סוג של תספורת נחמדה למען אוקראינה לכן לא כדאי להישאר עים הרבה גריוונות בימים האחרונים ובמיוחד לא ביום האחרון!
ממעיט כעסו מפחית מזונו מרבה תנועתו.

עשרה ימים בקייב, 2019

6
דיווח לפנים שרק מחזק את דעתי (וכתבתי את זה פה באחד הפוסטים). הדרך הכי קצרה ומהירה להשיג בחורה כוסית ברמה היא במועדוני החשפנות. כל ההתנהלות הזו בממבה לא לרוחי. לא נשמע לי הגיוני שבחורה שאני צריך לשלם לה כסף בסוף התהליך, התהליך הזה ילווה בחיזורים, עצבים, אופציות לנפילה בעקבות תמונה מזוייפת וכו'. במועדון חשפנות מה שאתה רואה זה שאתה מקבל !!!. המוטו שלי הוא כזה: אני בא לזמן קצר (מס' ימים) ואין לי זמן להתעסק בחיזורים (בין אם זה בממבה או במועדון). אני משלם כסף על הסקס ולכן אני רוצה לקבל את הסחורה הכי טובה שיש כאן ועכשיו (כפי שקורה כשאתה אוסף מישהי ממועדון חשפנות) ולא להיות תלוי בלו"ז של הבחורה (כן יכולה/ לא יכולה היום וכו').

עשרה ימים בקייב, 2019

7
תודה על הדיווח המפורט
לפנתיאון הדיווחים !

הבעייה היחידה מבחינת נשואים
זה לשים תמונת פרופיל אמיתית באתרים
שאולי מישהו מהעבודה
או חברה של אשתך מגלים …
תודה לרבנו האדמו״ר רוני גולן שליט״א

ואהבת לרעתך כמוך
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”