כ ביקור בארטמיס בברלין - סקס אדיר

ביקור בארטמיס בברלין

1
אז ככה סתם, באמצע החורף התגלגלתי ליום אחד בברלין. החלטתי לבדוק מה התחדש (או לא) במועדון הידוע.
לצערי אני לא איש בשורות.... הגעתי בערך ב5 אחה"צ, היו במקום כ- 20 בחורות משועממות שכרגיל עברו בין הגברים להציע מרכולתן. נעזוב את זה שהרמה ירדה, אף אחת לא הפילה אותי מהרגליים, ולקח לי זמן לבחור את הראשונה שתענג אותי. בחורה איטלקיה, עם משקפי מורה, שהציעה לבצע את האקט במיטה המוסתרת עם וילון באזור המועדון. לא התנגדתי, לא מפריע לי שהאחרים מציצים אם הם רוצים. מייד שנכנסנו היא התחילה לחקור אותי על האקסטרות שאני מעוניין, או לא. וכשהבינה שאני לא מעוניין לשפוך 200 אירו על מציצה חשופה או יותר על כניסה אחורית, עברה למצב תיקתוק סטייל התיקתוקיות הידועות של רחוב הירקון.
טוב, חשבתי שנפלתי על אחת, אז אחרי מנוחה ושתיה בחרתי בחורה גרמניה ממוצא טורקי. הבטחות של אלף לילה ולילה בשלב הפיתוי התחלפו באותו תהליך של שיכנוע אקסטרות ותיקתוק מהיר להפטר ממני.
חיכיתי לבחורות החדשות ואחרי 8 בערב נכנסתי עם גרמניה אמיתית ולצערי nothing to write home about..... אותו תהליך.
אז יגיד מי שיגיד שמי שלא משלם אקסטרה לא יכול לצפות להנאה מרובה, לפני חודשיים במועדון SHARKS הידוע נהנתי מאד בלי שניסו למכור לי באגרסיביות את האקסטרות.
אז מבחינתי ביי ביי ארטמיס

ביקור בארטמיס בברלין

3
תודה על המידע
כמה עולה כניסה וכמה עולה בחורה בלי אקסטרה?60 € 60 €?
לפי החוק החדש בגרמניה אסור להן מציצה חשופה
לפחות במדינת בוואריה - מינכן מקפידים על זה מאוד

תודה לרבנו האדמו״ר רוני גולן שליט״א

ואהבת לרעתך כמוך

ביקור בארטמיס בברלין

5
80 יורו כניסה, ואז 60 יורו לכל בחורה שאתה נכנס איתה. מי שמחפש שירות טוב, זה בחיים לא ייגמר ב-60 יורו לכל אחת, וגם לא קרוב לזה.
בפעם האחרונה (תרתי משמע) שביקרתי שם הייתי עם 3 בנות בסך הכל, יצא לי להוציא 80 יורו כניסה ועוד 400 טוטאל על 3 הבנות. ממוצע השהייה עם כל אחת מהן - כ-15 דקות.
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”