כ ביקור בסאנשיין fkk מינכן - סקס אדיר

ביקור בסאנשיין fkk מינכן

1
אז היתה לי מטרה וכחלק מנסיעת עבודה בקרתי בהנ"ל. האפשריות היו או סאנשיין או קוליסאום, כשעה נסיעה לכיוון ההרים, אבל מפאת חוסר זמן הפור נפל וסאנשיין נבחר.
ממוקם בעיר כ15 דק ברכב מהמרכז, באזור עסקי/מסחרי ללא בעית חניה כלל.
מגיעים משלמים 80 אירו מקבלים מגבת וצמיד לחיובי משקאות אלכוהולים (הרגילים כלולים) ונכנסים לאזור לוקרים.
התפשטות זריזה, מגבת על המותן ונכנסים.
לדעתי הייתי ראשון במקום , הגעתי סביב 1400,
אני מעריך כעשר בחורות, פזורות במקום, ערומות חלקן מדהימות וחלקן פחות, הרוב רומניות. ישר בכניסה קפצה עלי אחת ועשתה לי סיבוב במקום, הבעתי בפניה התרשמות עמוקה ושחררתי אותה, הקיצר לא מצאה חן בעיני. דקה לאחר מכן הגיעו אלי 2 רומניות מדהימות, בנות 23/4 גוף מדהים, חזה מדהים, מבט מדהים והציעו לי פינוק מלא, זוגי, מציצה ללא, זיון כפול, כל אחת בתורה וזמן איכות משותף וכל זה ב90 אירו לאחת, חשבו אני פראייר. הקיצר, צדקו. תוך 2 דקות היינו בחדר :)
הסטנדרט זה 60 אירו ויש מחיר לכל תוספת ובתכלס הכסף פחות עניין אותי, הקצבתי 500 אירו שבוזבזו בשמחה. בחדר היה די זורם ודי מדהים, כמובן שגמרתי אחרי 7 דקות ארוכות, הרגיש לי שעה, אבל היינו ביחד עד תום ה30 דקות.נפרדנו, ירדתי למטה להביא להן כסף, כמובן שעגלתי ל100 כל אחת ונפרדנו. בנתיים המקום התמלא, כעוד 10 גברים ועוד כ5 בנות, אחרי מילוי מצברים קצר עליתי עם בולגריה בלונדינית מהמהמת שאיתה סכמתי אנאלי (תוספת של 100) ובסוף גמרתי איך שהוא שהיא מלקקת לי את הביצים ועושה לי ביד. הקיצר אנאלי בפעם הבאה.
לסיכומו של דבר, בעיני, חוויה מדהימה, אסור לפספס, חיים פעם אחת.
דרך אגב, קחו בחשבון שבקלות נפרדים מ400/500 אירו ועוד סכום דומה בשביל מתנות לאישה בכדי שהמצפון ירגיש טוב.
חג שמח
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”