אני צריך בבקשה את עזרתכם למי שיכול לתת לי מענה לגבי פראג .
אני טס לשם בעוד כחודש והתחלתי לעשות שיעורי בית בכל הקשור לליווי / דירות פרטיות / מועדנים / עיסויים .
ביקרתי לאחרונה בלונדון ( שם היתה לי מישהי פרטית שהומלצה כאן בפורום הזה והיה פשוט מעולה ) יופי של טיפ עם מספר טלפון פעיל ליצירת קשר והכל עבד מצויין.
הייתי בבודפשט ושם התמקדתי בעיקר בעיסויים / הרפיה / נורו וכל היוצא בזה , הייתי במספר מקומות והיה מעולה .
דווקא על פראג חשבתי שהיא יעד אטרקטיבי מבחינת היצע הבחורות והשרותים שיש לה להציע ( אני טס למספר ימים שמתוכם יהיו לי בערך יומיים שלמים בשביל חוויות מיניות ) .
אלא שאני באמת חרשתי על הפורום מקצה לקצה על כל דיווח שהוזכרה בו המילה פראג ואני רואה שגם אין יותר מדיי דיווחים ( שלא נאמר חיוביים ) , על ליווי בכלל אין כמעט מה לדבר ( פשוט אין מידע ) על דירות פרטיות גם ממש מעט מאוד .
לכן אני כבר משלים עם העובדה שאולי זה לא היעד הכי מלהיב בכל מה שקשור לסקס .
אולי המחירים פשוט גבוהים מהצפוי ?
בכל אופן כדי שאולי יהיה לי קצת סדר ובכל זאת אצליח להוציא משהו מהביקור הקצר שלי , אשמח אם מי שכבר היה יכול לעזור לי
ולהמליץ או לתת קצת מידע לאן כדאי ללכת ומה באמת הולך שם ? אני אעריך את זה מאוד ...
היות ואין לי יותר מדיי זמן בפראג אז ארצה אולי להתמקד או בהמלצה על מישהי פרטית או בכל דבר שקשור לעיסוי מבחורות שוות / איכותיות ( לא חשוב כרגע מה העלות , כמובן אשמח לדעת מחירים כדי שתהיה לי אינדיקציה כלשהי ) .
ככה על קצה המזלג ממה שכבר הספקתי לקרוא בפורום , נזרקו לאוויר שמות של מקומות כמו :
showparK - אשמח לדעת יותר על זה , עלויות , איך זה עובד מבחינת בנות ומה התמורה ?
Paradise Massage - עיסויים , נורו מסאג' - אשמח לדעת גם על המקום הזה למי שביקר ?
AAA קלאב - נכנסתי לאתר שלהם , ראיתי מגוון בנות , יש מחירון אבל לא הבנתי איך זה באמת עובד שם , אפשר להגיע רק
בשביל עיסוי ? , צריך לשלם כניסה למועדון חשפנות גם כן ?
אני פשוט רוצה שמישהו יעזור ויעשה לי קצת סדר בדברים , באמת שאני לא רוצה ליפול באתרים השונים ובתמונות לא אמיתיות .
או באנשים מפוקפקים בעיר .
באמת שאודה למי שיכול להמליץ לי או על מישהי פרטית ( עיסויי / ליוי ) או על מקום שהוא מכיר שאפשר לקבל עיסוי עם כל החבילה
כמו שצריך 

אני מודה לכל מי שיענה לי , שיהיה לכולכם שבוע נפלא ...