כ פראג בבקשה עזרה מהחברים - סקס אדיר

פראג בבקשה עזרה מהחברים

1
שלום לחברי הפורום היקרים חיוך

אני צריך בבקשה את עזרתכם למי שיכול לתת לי מענה לגבי פראג .
אני טס לשם בעוד כחודש והתחלתי לעשות שיעורי בית בכל הקשור לליווי / דירות פרטיות / מועדנים / עיסויים .
ביקרתי לאחרונה בלונדון ( שם היתה לי מישהי פרטית שהומלצה כאן בפורום הזה והיה פשוט מעולה ) יופי של טיפ עם מספר טלפון פעיל ליצירת קשר והכל עבד מצויין.

הייתי בבודפשט ושם התמקדתי בעיקר בעיסויים / הרפיה / נורו וכל היוצא בזה , הייתי במספר מקומות והיה מעולה .

דווקא על פראג חשבתי שהיא יעד אטרקטיבי מבחינת היצע הבחורות והשרותים שיש לה להציע ( אני טס למספר ימים שמתוכם יהיו לי בערך יומיים שלמים בשביל חוויות מיניות ) .
אלא שאני באמת חרשתי על הפורום מקצה לקצה על כל דיווח שהוזכרה בו המילה פראג ואני רואה שגם אין יותר מדיי דיווחים ( שלא נאמר חיוביים ) , על ליווי בכלל אין כמעט מה לדבר ( פשוט אין מידע ) על דירות פרטיות גם ממש מעט מאוד .
לכן אני כבר משלים עם העובדה שאולי זה לא היעד הכי מלהיב בכל מה שקשור לסקס .
אולי המחירים פשוט גבוהים מהצפוי ?
בכל אופן כדי שאולי יהיה לי קצת סדר ובכל זאת אצליח להוציא משהו מהביקור הקצר שלי , אשמח אם מי שכבר היה יכול לעזור לי
ולהמליץ או לתת קצת מידע לאן כדאי ללכת ומה באמת הולך שם ? אני אעריך את זה מאוד ...
היות ואין לי יותר מדיי זמן בפראג אז ארצה אולי להתמקד או בהמלצה על מישהי פרטית או בכל דבר שקשור לעיסוי מבחורות שוות / איכותיות ( לא חשוב כרגע מה העלות , כמובן אשמח לדעת מחירים כדי שתהיה לי אינדיקציה כלשהי ) .

ככה על קצה המזלג ממה שכבר הספקתי לקרוא בפורום , נזרקו לאוויר שמות של מקומות כמו :
showparK - אשמח לדעת יותר על זה , עלויות , איך זה עובד מבחינת בנות ומה התמורה ?
Paradise Massage - עיסויים , נורו מסאג' - אשמח לדעת גם על המקום הזה למי שביקר ?
AAA קלאב - נכנסתי לאתר שלהם , ראיתי מגוון בנות , יש מחירון אבל לא הבנתי איך זה באמת עובד שם , אפשר להגיע רק
בשביל עיסוי ? , צריך לשלם כניסה למועדון חשפנות גם כן ?

אני פשוט רוצה שמישהו יעזור ויעשה לי קצת סדר בדברים , באמת שאני לא רוצה ליפול באתרים השונים ובתמונות לא אמיתיות .
או באנשים מפוקפקים בעיר .

באמת שאודה למי שיכול להמליץ לי או על מישהי פרטית ( עיסויי / ליוי ) או על מקום שהוא מכיר שאפשר לקבל עיסוי עם כל החבילה
כמו שצריך קריצה

אני מודה לכל מי שיענה לי , שיהיה לכולכם שבוע נפלא ...

רוני גולן , אתה חסר חבר ...

פראג בבקשה עזרה מהחברים

5
לצערי בדקת לגבי המקום שהצעת מועדון K5 והוא לא פעיל יותר עצוב

Dear guests!

After nearly 21 years K5 closed its doors. We want to thank you for the nice time we spent with you, for your loyalty, your trust and your kindness.

Who knows – we hope to welcome you soon again in a different place.

Once more THANKS and all the best for you.

Your K5 Team

רוני גולן , אתה חסר חבר ...
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”