הפעם עשיתי את זה ולהן פרטים ורשמים
מחיר הכניסה גבוה 90 יורו אבל החוויה מטורפת
כולל אוכל בופה בינוני ושתיה קלה בלי הפסקה ואת מתקני המקום, מגבות מקלחות וכד.
אבל גולת הכותרת זה 40@50@70 בנות לא ספרתי שמסתובבות עירומות על עקבים במועדון הענק על שלל חלקיו
מלא מלא כוסיות מכל הסוגים כולל רזות טבעיות וצעירות עם ציצ שפיצי קטן או בינוני ורצוי קצת פירסינגים וקעקועים
החוויה מטורפת. אפשר לשוחח ולהתמזג עם הבנות בשיחות ומזמוזים
לפעמים הן ניגשות אלייך לבד או בזוגות
אין בעיית שפה כולן דוברות אנגלית ברמה טובה
גם הגברים נראים נורמליים וכולם בחלוקים לבנים כמו בהרמון...
60 יורו מחיר הכניסה לבחורה וכמובן שרובן מדגישות שזה מציצה עם קונדום ומנסות למשוך למאה.
אישית אפשר להנדס ולמצוא גם מציאות
מצאתי כוסית יפה ומיוחסת לטעמי ממולדובה. טבעית וצעירות והשבעים יורו שלי הספיקו לה. בלי קונדום.69 מלא. ליקוקי גוף ומזמוזים ואפילו פטיש יריקות שלי שהיא מעליי עושה פוזות ומספקת רגליים. תענוג. 280 שקל לחצי שעה ובארץ אחת כזו היתה לוקחת 700 בשקט.
אין מילפיות. אין דמנות אין שחורות. כולן על עקבים עצומים ומתערבבות עם הגברים והכל כזה טבעי.
מקלחות סמוכות
ציצי וגופות לוהטות בכל פינה
חובה לשבת שעה שעתיים ולהירגע ורק להסתכל. זה מטריף
הבנות יבואו אלייך. חלקן לפחות.
חסרונות..חם מאוד במועדון בקיץ לא שמעו על מזגן. יש בחוץ בריכה קטנה וזולות חצי פתוחות והרבה יתר כיף ומיוחד לזיין שם.
לתכנן נכון את הזיונים. לי יש קיבולת נמוכה של גמירה עד שתיים ביום כזה ולכן תכנון ראוי מתבקש
לא להגזים עם האוכל . לא כזה טעים וסתם כבדות ..בירות ואלוכוהול בתשלום.
אפשר לדבר ולמזמז חופשי את רוב הבנות במסגרת המומ.
חובה לתאם מראש ציפיות
יצאתי שם אחרי כמה שעות מהממות של היפנוט מהכמות והאיכות
בעלות 160 יורו כלומר 640 שקל. לא נורא. זה כולל אוכל. בילוי במועדון . מקלחות מגבות וכד.
טיפים.....
1- אפשר להשאיר טלפון וארנק עליכם למרות שיש לוקרים מאובטחים…פשוט תלבשו שורט מכנס עם כיסים מתחת..
2- לדבר ולהוביל שיחות. להתמקח בעדינות כי בסוך הבנות יודעות מה רוצות ומה שוות ולא שווה להפסיד משהו טוב בשביל 10 יורו.
3- לפעמים בדעות המתות הן ישמחו לשיחה טובה ואפילו מסאג מהגבר. בלי כסף. הן נשים רגילות שבאו להשלים הכנסה.
4- לא להסתכל עליהן במקלחות ועם הכפכפים בלי העקבים. נראות תמיד פחות יותר טוב
5- אפשר למצוא גס ביותר זול ובגרמניה למשל 30-50 יורו לזיון זה בטח יותר זול..אבל החוויה פה משהו מעולם אחר...
6- סופשים יותר מעניין יותר בנות ויותר אקשן.
7- לזיין בחוץ באוויר הפתוח.
8- אפשר לנמנם במועדון ואפילו לישון בחדר הקולנוע. אפשר לצאת ולחזור.
9- שווה לנסות גם שתי בנות אבל רצוי להרכיב לבד את הקומבינציה
10 חובה פעם בחיים לכל גבר
אם יש שאלות אז תעלו אותן
מקווה להדלים ביקורים גם בגרמניה ולראות איפה הרמה יותר גבוהה. אני מניח שזה יהיה דומה