כ מפגש לוהט בקייב - סקס אדיר

מפגש לוהט בקייב

1
חג שמח לכולם! השבוע חזרתי מארץ הזיונים אוקראינה, מזירת הזיונים קייב. פגשתי שם... אחת המסג'יסטיות הטובות שהיו אי פעם בישראל !!! הוותיקים בינינו בטח זוכרים את אותה הבחורה האוקראינית 180 גובה שהייתה מארחת בתל אביב לפני מספר שנים. גם אני זכיתי בכבוד להיות איתה. ועכשיו הגורל הפגיש ביננו. היא מארחת בדירה קטנה ונקיה בשכונה שקטה. הזמן לא משפיע אליה, כי ישר זיהיתי אותה. בת 40+, מילפית כוסית. שדיים די גדולות, לפי דעתי 3, נראות מלאות חלב (וחבל שלא)... כוס מריח כמו פרח. רצתה שארד לה. לקחתי סיכון, ירדתי ולא התחרטתי על כך. מאוד טעימה ... אין לה מילה "לא"... מציצה ללא(באוקראינה כמעט כולן עושות זאת), כל התנוחות שרק רציתי. אנאלי משובח במהירות וללא תלונות. לקחתי לפני הפגישה חצי טייגר, הדבר שהחזיק אותי ללא גמירה בערך שעה. שעת מין נטו. היא לא רק שלא התלוננה, אלא להפך- רצתה עוד. ראיתי שהיא באמת התלהבה... חסרון אחד - כשהיא עלתה עליי, הרגשתי קצת משקל חחחח.. אחרי שגמרתי, עשתה לי את העיסוי המפורסם שלה. ידי זהב.. שחררה את כל השרירים. הציעה גם שלישיה עם החברה שלה. תשלום לפגישה -לכל אחת 100 דולר.הראתה לי את התמונה שלה. גם בחורה יפה, בסביבות 38-42. לא היה גם כוח וגם זמן. ויתרתי בנימוס, זחלתי למקלחת ומשם למלון. כל המפגש הזה עלה לי 100 דולר, טיפ לידידה הוותיקה, זר פרחים, שוקולדים ובקבוק יין.

פגשתי את הפרסומת שלה באחד האתרים האוקראיניים. מפרסם את טלפון כאן, אם הדבר מנוגד לנוהלי הפורום, תפנו אליי בפרטי. +380731445330
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”