כ אין נביא בעירו ואין כוסית אחת בכל הארץ הזו - דף 2 - סקס אדיר

אין נביא בעירו ואין כוסית אחת בכל הארץ הזו

13
[QUOTE=אחים שלו גברים]
ע"א,
היופי הישראלי מדהים ומגוון רק בברזיל נתקלנו בגיוון גדול יותר, אבל כשזה מגיע למין בתשלום יש יותר חוחים משושנות

[/QUOTE]
אתה צודק לגמרה אבל אני בדיוק דיברתי על ישראיליות נורמטיביות, לא משירותי מין.
אמרתי שרק מי שלא מסוגל (להבדיל ממי שלא רוצה ויש כאלה) להשיג בחורה ללא תשלום מתבטא בגסות מגיעלה כלפי בחורות עובדות. תחום שירותי מין בארץ הוא גם ברובו רוסי, שאני מדבר אל ישראיליות כוונה בחורות ונשים בבתי קפה, ברכבת, בחנויות. בשירותי מין אני מעדיף רוסיות כי בזמן הקצוב יותר קל לי להקשר איתן, בחיים פרטים - מעדיף לא רוסיות כי זה מחזק את האגו שלי וגם יש הרבה יותר דברים משותפים, חוויות משותפות.

15
אני בהחלט מסכים, ולגבי ההתבטאות הלא מוצלחת, זה יכול לקרות לכל אחד כאן, נראה לי שהוא לא התכוון לפגוע, ונציגות התנועה הפמיניסטית יכולות להירגע, שכן בל נשכח שאנו נמצאים בפורום סקס שמיועד כולו, או כמעט כולו, לגברים.
מחפש את הדבר האמיתי!

16
אבשלום ידידי
מה שאנשים מנומסים כמוכה מכנים נצוגות פמיניסטית (חשש כבד שאין לך מספיק ידע מה זה פמיניזם שאני דוקא לא חסיד שלו) אנשים פחות מנומסים קוראים: הומוים וקוקסינלים ואל זה היו מספיק תגובות.
אז אם משהו היה קורא לגברים: סחורה פגומה, הייתי נגעל באותה מידה.
ובקשר האם זה ביטוי לא מוצלח או דעה. שידידי גאנר התבטא לא מוצלח הוא מייד הודה בזה והתנצל כמו גבר וג'נטלמן.
לא ראיתי תגובה דומה בפוסט זה.
גברים הם קודם כול אלה שיודעים לקחת אחראיות גם למעשים וגם למילים.
בדרך כלל אלה שמזלזלים באחרים הם חלשים.

17
1. אבשלום, כתבתי שהסחורה הפגומה לא נפגעה...להיפך, הודעה כזו רק מועילה למידע המקדים הדרוש לסחורות בפורום הזה.

2. אבל אני בטוחה שאתה פוגע מאוד בפמניסטיות אמיתיות כשאתה קורא למישהי שעוסקת בזנות - פמיניסטית.

3. הפורום אכן מיועד לגברים! אך במעט המקומות בהם לסחורה יש אפשרות להגיב - חלקנו מגיבות, באם פותח הפוסט לא היה מעוניין בתגובות של סחורה בפוסט שלו היה ניתן לפרסם את הפוסט במקום שלסחורה אין הרשאה לכתוב בו, למשל פורום חו"ל...מקומו הטיבעי יותר של הפוסט הזה.

4. לפותח הפוסט, באם הביטוי התחלק ללא כוונת השפלה או החפצה אני סולחת מייד וחוזרת להיות עוד יותר מאושרת Hug
קישור לאתר הפרטי שלי:

18
יש לי הרגשה שכותב הפוסט עוד לא הספיק לחזור אליו מאז שכתב אותו ( שם משתמש חדש ולא מוכר ), ולכן עוד לא היתה לו הזדמנות לקרוא שוב את מה שכתב וכן את התגובות ולהתנצל, אז אולי ניתן לו ליהנות מהספק.
מירב, בניגוד אלייך אני חושב שגם זונה יכולה להיות פמיניסטית - אין סתירה בין הדברים לדעתי כלל וכלל, ובלי קשר לכך, זכותך להתרעם על הדברים ( למרות שהוא בטח לא כיוון אותם אלייך אישית ). מה שבטוח בעיניי הוא שלא פגעתי בדבריי ( לפחות לא במודע ) בשום פמיניסטית, ואם כן פגעתי - אני מתנצל. :-))
אבשלום2011-10-21 17:46:21
מחפש את הדבר האמיתי!

19
זה היה בבדיחות הדעת... כי פמניסטיות טוענות שמי שעוסקת בזנות רק מקעקעת את הניצול הסקסיסטי והחפצת הנשים ומסייעת למציאות בה נשים מחונכות לצייתנות וכניעות.
מישהו רואה בי כצייתנית או כנועה? צחוק
קישור לאתר הפרטי שלי:

20
בפמיניזם יש המון סתירות פנימיות.
אבשלום צודק שלפי אחד מיקרנות הפמיניזם גם הזונה (אם היא מאושרת) יכולה להיות פמיניסטית.
מצד שיני מירב צודקת שפמיניזם רואה בזנות כניעה לשובעניזם גברי.
בעיה בפמיניזם שהם שפכו את התינוק יחד עם המים. במסר מתמיד אל שיווין המינים הם הרסו את המוסד של משפחה וגידלו דור של גברים אינפנטיליים שאין בהם חוש אחראיות.
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”