באופן כללי תאילנד מדהימה בלי קשר לסקס. האוכל, החופים, הקניות הזולות. הכל נהדר.
באופן ספציפי - אני אנסה להמנע מהביקורת ואתן לך שני רעיונות, למקרה שאתה מצליח למצוא קצת זמן לבד. שניהם בבנגקוק.
1. lolitas - בר מציצות. הכי זריז. אתה מגיע, בוחר בחורה, עולים למעלה לאיזור כזה של ספות ווילונות, אתה מתרווח (עם או בלי בירה ביד), פותח מכנסיים ומקבל מציצה עד הסוף. המקום פתוח גם במהלך היום ולא רק בלילה. עלות - 800 באהט לסיבוב.
יתרונות - זול, זריז, נקי (יחסית לתאילנד. הבחורה ניקתה אותי עם מטליות לחות עם חומר חיטוי, וגירגרה מי פה אנטיספטיים לפני שהתחילה). 20 דקות נכנסת, יצאת.
חסרונות - לא קל למצוא את המקום. אין פרטיות כמעט. הבחורות ככה-ככה מבחינת מראה. יש יותר יש פחות. כנ"ל לגבי המציצה - לא כולן אלופות.
2. עדן קלאב. Eden club - בשביל המקום הזה אתה צריך קצת יותר זמן פנוי. מינימום שעתיים נטו. זה המקום למימוש כל הפנטזיות שלך. אם לא שמעת על המקום - חפש קצת ברשת.
בכללי - המינימום הוא שתי בחורות. אתה נכנס, הן מסתדרות ליד הקיר, מימין או משמאל לקו צהוב שעל הקיר. אלו שמצד אחד עושות אנאלי, אלו שמצד שני לא. כך או כך זה מטורף. הבחורות עושות הכל, שמעו על הכל, ניסו הכל. אם יש לך פנטזיה - רק תגיד וימצאו לך מישהי שעושה, ועוד מישהי שעושה. אני לא יכול אפילו להתחיל לפרט מה הולך שם.
בוחר שתי בחורות, הולכים לחדר, הן מביאות איתן מזוודה עם אביזרי מין - ומשם הכל פתוח. אין מגבלות. חפש על המקום מידע ברשת.
יתרונות: פנטזיות (באמת כל דבר שתרצה - רק תאמר מראש), שלישיה, סקס מטורף. המקום פתוח גם ביום. טוענים שהבחורות נבדקות כל חודש למחלות מין, אבל לך תסמוך על התאילנדים.
חסרונות: פחות זול, במחירים של תאילנד - כלומר - אם תהיה לך בעיה להסביר לאן נעלמו כ 5000 באהט - אז עדיף שלא. בנוסף - זה דורש יותר זמן. הכל ביחד יקח לך מינימום של שעתיים, וזה לחוץ. גם כאן - איכות הבחורות משתנה - יש כוסיות ויש פחות (אבל כולן ביצועיסטיות)
תהנה