שאלה| תיירות המין בתאילנד
12פטונג ביץ בפוקט הוא השילוב האידיאלי לטעמי.
אבל אם אתה בא רק לזיין ולא מעניין אותך שום דבר אחר אז פטאיה היא הכתובת.
13חברים אני צריך עצה,
כבר הרבה זמן אני חושב לטוס לתאילנד. הבעיה היא שאני לבד, כל החברים שלי עובדים, ואי אפשר לקחת חופש, או שאין להם כסף, או שהאישה לא מסכימה להם או עוד כל מיני כאלו תירוצים.
בקיצור השאלה שלי זה האם זה הגיוני לטוס לשם לבד? או שזה מסוכן מידי?
14פטונג ביץ' העלויות פי 2-3 מפאטייה.אחים שלו גם אני כבר לא מבלה עד 4 בבוקר מעדיף בחצות לחזור עים זיון לישון קם לקראת צהריים אוכל עושה סיבוב בחוף ובקניון הולך לנוח או לזיין בערב לטייל
15מרחיב ישבנים אני מעדיף בחופשה לעשות יותר מלקום בצהריים ולהסתובב בחוף או בקניון והחוף בפטאיה לא כוס התה שלי אני לא אומר שיש בזה משהו רע רק שאנחנו לא כולנו מחפשים את אותו דבר ולכן כפי שאמרתי אם החופשה מוגדרת רק כחופשת סקס וכל השאר בונוס פטאיה זה המקום אבל אם אתה רוצה לשלב אז פטונג ביץ או בנגקוק הם יעדים טובים יותר והעלות ממש לא פי 3 וגם לא פי 2 אם כי יקרה יותר.
16אני תמיד בבנגקוק יומיים והעלויות כפולות גם המלון נסיעות מועדונים ובטח שבחורות
17מלון בבנגקוק עולה לי 150 ש"ח ללילה בmajestic suits בסוקומוויט על יד סוי 4 והמחירים בבנגקוק נעים מ1000 בהט לזיון אחד במלון עד לסכומים גבוהים לדוגמנית מסוכנות ליווי, האוכל בבנגקוק אם אתה יודע היכן לאכול זול וברמה והעיר מעניינת וחיה.
אני נוסע כדי גם לזיין וזה ההבדל.
אני נוסע כדי גם לזיין וזה ההבדל.
18טוב...
אחרי איזה חודשיים שלא יכולתי להגיב כי הסיסמא שלי לא עבדה, ומשון מה זה פתאום חזר לעבוד, ברצוני לתרום לדיון... :)
בנגקוק לעומת פאטאייה יותר יקרה במחירי הבחורות, אין בכלל ספק, הייתי אומר שיותר יקרה ב-30% לפחות.
בנוסף, בנגקוק גם משתרעת על שטח גדול יותר (אני מדבר על אזורי הבילויים כמובן), ול קל לעבור על הכל שם (אני לא בטוח שאני מכיר אפילו 50% ממתחמי חיי הלילה שם).
מה שכן, בבנגקוק יש הרבה יותר רוסיות שעובדות, והרבה הרבה יותר אפריקאיות.
מבחינת התאילנדיות, לפאטאייה אין מה להתבייש בכלל.
אבל... מה תעשו בבנגקוק במשך היום ? לפחות בפאטאייה יש אווירה של עיירת סקס/ נופש, הולכים לים (המגעיל) או לבריכות במלונות,
לפחות אתה יודע שכמעט כל בחורה ברחוב לא תתפלא אם תפנה אליה ותציע לה לבוא איתך, לרוב, רק המבט מספיק.
ולכן פאטאייה עדיפה.
לעניין פוקט- שנים לא הייתי שם, אבל אם זכרוני אינו מטעיני (ואני מדבר על פטונג ביץ'), אוירה כללית, גם במהלך היום, סבבה, יותר נופש בסגנון קוסאמוי, אבל, הים הוא לא כמו של האיים, והמחירים יותר גבוהים מבנגקוק (מחירי בחורות אותו דבר או טיפה יותר גבוהים).
ברמת העיקרון, לפאטאייה באים כדי לזיין, ולהעביר את הזמן בשעות היום, למרות שאני אישית בהרבה ימים הייתי לוקח בחורה מהקניון בשעה 16:00 (פשוט לא הייתי עומד בפיתוי) לשורט טיים של 2 מספרים, ובערב תופס אחת בוולקינג סטריט / בר ללונג טיים בסביבות 23:00-00:00 ...
אחרי איזה חודשיים שלא יכולתי להגיב כי הסיסמא שלי לא עבדה, ומשון מה זה פתאום חזר לעבוד, ברצוני לתרום לדיון... :)
בנגקוק לעומת פאטאייה יותר יקרה במחירי הבחורות, אין בכלל ספק, הייתי אומר שיותר יקרה ב-30% לפחות.
בנוסף, בנגקוק גם משתרעת על שטח גדול יותר (אני מדבר על אזורי הבילויים כמובן), ול קל לעבור על הכל שם (אני לא בטוח שאני מכיר אפילו 50% ממתחמי חיי הלילה שם).
מה שכן, בבנגקוק יש הרבה יותר רוסיות שעובדות, והרבה הרבה יותר אפריקאיות.
מבחינת התאילנדיות, לפאטאייה אין מה להתבייש בכלל.
אבל... מה תעשו בבנגקוק במשך היום ? לפחות בפאטאייה יש אווירה של עיירת סקס/ נופש, הולכים לים (המגעיל) או לבריכות במלונות,
לפחות אתה יודע שכמעט כל בחורה ברחוב לא תתפלא אם תפנה אליה ותציע לה לבוא איתך, לרוב, רק המבט מספיק.
ולכן פאטאייה עדיפה.
לעניין פוקט- שנים לא הייתי שם, אבל אם זכרוני אינו מטעיני (ואני מדבר על פטונג ביץ'), אוירה כללית, גם במהלך היום, סבבה, יותר נופש בסגנון קוסאמוי, אבל, הים הוא לא כמו של האיים, והמחירים יותר גבוהים מבנגקוק (מחירי בחורות אותו דבר או טיפה יותר גבוהים).
ברמת העיקרון, לפאטאייה באים כדי לזיין, ולהעביר את הזמן בשעות היום, למרות שאני אישית בהרבה ימים הייתי לוקח בחורה מהקניון בשעה 16:00 (פשוט לא הייתי עומד בפיתוי) לשורט טיים של 2 מספרים, ובערב תופס אחת בוולקינג סטריט / בר ללונג טיים בסביבות 23:00-00:00 ...
20בחניה של מלון ננה מול הפלאזה
יש בחודשים האחרונים ירידה משמעותית במספר התיירים בבנגקוק
יש בחודשים האחרונים ירידה משמעותית במספר התיירים בבנגקוק