אני ממש מסכים עם מה שנאמר פה ואני חייב להגיד שזה בא לידי ביטוי גם בסקס רגיל עם בחורה פה.
לך תנסה לקבל סקס מבחורה רגילה אתה צריך לאסוף אותה לקחת אותה מסיים בחשבון של 100+ ובסוף היא מייבשת אותך וכלום לא קורה.
הרבה גברים פה רעבים לסקס והבחורות פשוט מנצלות את זה.
רחמיי על תושבי ישראל !
12חברים שלום רב , לאחר היעדרות ארוכה ( פשוט לא הצלחתי להכניס את שם המשתמש ) נכנסתי לפורום וראיתי את הפוסט . אוהב מלוכסנות צודק מאוד מאוד ושוב אני מאמין שאין פה שום נימה של התנשאות או לגלוג על אנשי הפורום אלא הצגת בעיה ברמה בינלאומית . איזה מדינה מתוקנת אזרח אוטומטית פוסח על האפשרות לחגוג או לפתח קשר עם בת ארצו( רק בישראל ) . איזה מדינה מתוקנת אתה משלם לנותנת שרות ובחשש שיעשו לך טובה בכלל או ירמו אותך באופן שיטתי. מדובר בבעיה מתסכלת ביותר. אני כבר חצי שנה בקוסטה ריקה ותוכלו להתרשם מסיפוריי בפוסט שפתחתי בעבר . רק טוב .
תן כבוד ותיהיה גבר באשר תלך
דוקטור N
דוקטור N
רחמיי על תושבי ישראל !
13בתור גבר שגר באוסטרליה שנתיים. שם התשלום יותר גבוה מפה ואין תקתוקיות ולא צריך פורום סקס כי כשאתה נכנס אתה מקבל .וזה לא משנה אצל מי היית.באתי לפה לארץ וחשבתי לתומי שזה אותו דבר, אבל. הגעתי למישהי שנתנה לי מסאז בשלוש מאות שקל.נפילה .מאז אני הולך רק אם יש המלצה של רוני.אבל. בא אוליגופול והעליב את הרב ובדה עליו שקרים ומאז אין המלצות מרוני.אז הולכים לקבועות שיודעות את העבודה גם אם הן מבוגרות.