כ נסיעה ראשונה לתאילנד - דף 2 - סקס אדיר

נסיעה ראשונה לתאילנד

11
ביגדדי התאילנדים אלופים בלהוציא כסף מתיירים אז יש הכל,אומגה בין הקופים,מצנח רחיפה בים,קרטינג,מטווח,אומגה בפארק המים,דיג חכות בסירה,צלילות תכלס אתה תקום בצהריים תאכל א.בוקר תעשה סיבוב בעיר שב בחוף ובערב לבר ואז לצוד ולזיין

נסיעה ראשונה לתאילנד

14
בכל מקרה, שאתה סוגר עם בחורה (וזה לא משנה מאיפה אתה לוקח אותה),

תברר תוך כדי שיחה נעימה, עד מתי היא נשארת (אני הייתי תמיד שואל אם היא תישאר איתי עד 11:00 בבוקר למרות שכמעט אף פעם לא השארתי עד שעה כזאת כי רציתי שתעוף כבר...),
תברר שאין לה בעיה עם כמה מספרים, כמובן שבהתאם לאיך שאתה מכיר את עצמך,

תברר שמשם אתם פחות או יותר הולכים למלון שלך ולא שאתם הולכים לאינסומניה לפגוש חברות שלה שהיא לא ראתה יומיים, כי זה סימן שאתם תתיקעו שם עוד שעתיים = עוד שתייה לשלם עליה בשבילך = היא חוזרת עייפה = מספר אחד גג והיא נשפכת לך על המיטה.

נסיעה ראשונה לתאילנד

16
המזל שלי שאני גם חובב מילפיות...

אבל האמת גם אני לרוב לוקח את הבחורה לכיוון 1-2 בלילה,
גם כי לא תמיד אני מוצא אחת כמו שאני רוצה (ואם כן אז היא כוסית אבל עם גישה לא מתאימה),
או כי אני עדיין לא מרגיש ש"מחסני הנשק" התמלאו שוב בשביל 2-3 מספרים.

ובלי קשר, אם פגשת בחורה במועדון (ואני ממש לא ממעריצי האיסומניה), עדיף להמשיך עוד קצת להיות ולהנות שם, ואח"כ לחתוך למקום לאכול משהו בקטנה, ומשם למלון.
ככה הבחורה גם באה בראש טוב והביצועים טובים יותר.

נסיעה ראשונה לתאילנד

17
מחזק כל מילה של גבניט....
את הפצצות ניתן למצוא לפני 12 בביר בארים למניהם וכמובן לשלם באר פיין.
הבירור של עד איזה שעה היא נשארת זה הימור כי לפעמים היא תחליט שהיא רוצה לעזוב ואתה עדיין לא הרבצת את הסיבוב של הבוקר.

קיצר, להשיקע ב"חקירה מוקדמת" של הבחורה ובשאלות של איזה אופי עומד ממולך.

.You so need a Daddy, little girl

נסיעה ראשונה לתאילנד

18
בבארים האינטרס של הממא סאן שתשב תזמין עוד משקאות ותמיד מצטרפת עוד חברה ועוד אחת ששואלות מה איתם שחק אותה לא בוגד ונשאר צמוד לזאת שבחרת.בעיקרון אין פצצות בסוי 7-8 גם אין שירות טוב לכו יותר לכיוון של גיל 30-35 יותר מזה זה כבר זקנה

נסיעה ראשונה לתאילנד

19
יש כוסיות בסוי 7-8, רק צריך יותר לפתוח עיניים לפני שבוחרים בר.

כמובן שבברים ממוצע הגילאים הוא בערך 30-35.

אישית מצאתי שם פעמיים אחלה כוסיות, אבל בוולקינג סטריט למשל קל יותר למצוא כי יששם נחיל אנושי שעובר מולך, וקל לקלוט את כל הגוף.
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”