קייב - האם זה אמיתי ?
12אני היתי בקייב לפני 3 שבועות למשך 6 ימים.
שני הגעתי המזג אויר היה נחמד ביום אבל התחיל להיות כבר ממש קריר בלילה..זה היה אז וזה היה סביר נסבל.
מעכשיו ועד מרץ לא נראה לי כבר שווה לסוע כי נהיה ממש קר ואם תפלו על סופש חורפי זה ממש בעיה.
כעת לגבי המקום עצמו:
רוב הבלגן והעינינם שם נמצאים על פני רחוב אחד מרכזי שנקרא חרישאטק. אורכו בערך קילומטר וקצת.
מצידו המערבי יש מרכז בילויים גדול שנקרא ארנה סיטי וגם יש מס מועדונים וברים גדולים וברמה.
במועדונים אלה יש מסיבות ממש שוות עם בחורות פצצות על.והמבחר ממש גדול.
אני אישית מאוד התלהבתי ממועדון בשם סקיי בר . היה פשוט מדהים שם ביום שבת בערב.
בשאר רחוב יש עוד כמה מקומות טובים. יש למשל את הוודקא בר ששם יש בחורות פצצות שרובם מציאות עצמם בכסף אחרי שיחה קצרה על הבר.
לא על הרחוב עצמו יש מועדון בשם שוטרס. גם בחורות אוקראיניות פצצות זורמות וחלקם גם מציעות עצמן כסף וחלקן לא.
יש עוד מעודונים טובים באזור : בום בום רום, דהלוקס, האוון.
באופן כללי: המחירים די זולים בעיר. ארוחה במסעדה רגילה בצהרים באזור המרכזי הנל הוא באזור ה20 שח.
שתייה במועדון : מאוד זול. 20 שח לכוס משקה כמו וודקה רד בול או וייסקי קולה...בארץ זה עולה בין 50-60.
מגש פיצה במועדון או בחוץ עולה גם 20 שח. רול סושי גם בערך 15-20.
בדכ לרוב המעודונים עולה כניסה אבל לא רציני. בין 30 ל50....חפיף.
לגבי לינה: יש מבחר גדול מאוד של דירות נופש וזה מה שהולך שם. רוב התיירם משכירים דירות.
חובה חובה חובה לקחת דירה או על הרחוב המרכזי הזה או באחד הרחובות הקרובים אליו.
יש מפה היום בבוקינג ואפשר לראות בדיוק היכן היא ממוקמת. הסיבה להיות קרוב זה כי חוץ מהרחוב המרכזי הזה די משעמם ואין מה לעשות באשר המקומות וכי אתם תרצו להגיע בהליכה קלילה לבילוי.
יש מס דירות ממש שוות ברמה גבוה ומאובזרות ויש דירות פשוטות ורגילות
בדרך כלל דירה של סלון ו2 חדרי שינה נפרדים פשוטה תעלה כ 200שח לכל הדירה.
ודירה ברמה גבוהה בעיצוב ובאבזור תעלה 400 לכל הדירה.
כמובן שבדירות כאלה ניתן להיכנס כמה אנשים שרוצים ואז זה יוצא זול מאוד.
מלון עולה 100 דולר ללילה לחדר זוגי.
לגבי הבחורות שוב כמו שאמרתי היא ממש פצצות. אפשר להתחיל איתן ברחוב המרכזי הזה שיש בו תנועה בלילה, חנויות, מסעדות, מותגים או מעודונים.
לגבי בחורות בהזמנה מאתרים: אני ניסיתי להזמין מאיזה אתר שהיו בו ממש כוסיות בתמונות ופעמיים הגיעו לי סתם בחורות מעפנות וביטלתי אותן. רק היתי צריך לשלם מונית 30 שח על זה שהיא באה.
אולי באתרים אחרים יש סחורה אמיתית לא ממש בדקתי כבר . אבל קחו בחשבון שזה לא ממש אמיתי.
תכלס לא חסר סחורה במועדונים יש ממש כוסיות ורוב האנשים במועדונים הם בחורות ולא גברים.
אני רוצה לחזור לשם בקיץ שאז בטוח הרבה יותר טוב. גם חם ונעים וגם בטח מפוצץ הרבה יותר...
קייב - האם זה אמיתי ?
15אני וחבר נוסעים לקייב ב 21 בדצמבר ,
ואנחנו לוקחים שעורים כדי לדבר רוסית, ככה
יהיה קל יותר לתקשר עם הבנות.
מתווך ,מטעם הפורום ,בסיכסוך האוקראיני-רוסי
קייב - האם זה אמיתי ?
20לדבר ולהבין זה שני דברים שונים..
מציע כן לחפש מישהו מקומי שישמן את המערכת..
.You so need a Daddy, little girl