כ מקום בעולם להגשמת פנטזיות - דף 2 - סקס אדיר

מקום בעולם להגשמת פנטזיות

12
ברלין מועדון הקיטקט-הכי בעיניין שיש...ובכלל בגרמניה תוכל למצוא שפחות ומלכות מכל תחום.גם בתאילנד ניתן למצוא בפטאיה http://devilsdenthailand.com
יש עוד מלא מקומות בעולם שכסף קונה הכל(גם בארץ)אבל תלוי כמה אנרגיה אתה רוצה להשקיע בחיפוש..וכמה רמת הדיסקרטיות חשובה לך.

בהצלחה

13
devilsdenthailand זה שירותי ליווי סקס רגיל עים אחת או שני בחורות יש אנאלי גמירה בפה ואביזרים אין סטיות.קיטקט זה בעיקרון דיסקוטק שיש בו גם מרתף חשוך והמון כיף אבל זה לא בית זונות וצריך לדעת גרמנית..או להשקיע זמן אין הגשמת פנטזיות שם

15
אני אתן לכם דוגמא
בתאילנד
מה שקורה שם זה דבר די הזוי - זנות זה הדבר הכי זמין בכל מקום ורגע
אבל כשמגיעים לאקט עצמו בנות שם מתחילות להתבייש ולא לשתף פעולה וזה הרגיז אותי לגמרי
אני אסביר : בכל מה שקשור לפתיחות ליברלית
צילום ודיאו אנאלי גמירות בפנים אפילו מקלחת משותפת תאילנדיות לא מפותחות ועתיקות
לדעתי במקומות מערביים דוגמת ארצות הברית הפתיחות לדברים קינקיים וליברלים היא יותר גדולה

16
[QUOTE=asaf977] אני אתן לכם דוגמא 
בתאילנד 
מה שקורה שם זה דבר די הזוי - זנות זה הדבר הכי זמין  בכל מקום ורגע 
אבל כשמגיעים לאקט עצמו בנות שם מתחילות להתבייש ולא לשתף פעולה וזה הרגיז אותי לגמרי 
אני אסביר :  בכל מה שקשור לפתיחות ליברלית 
 צילום ודיאו אנאלי גמירות בפנים אפילו מקלחת משותפת תאילנדיות לא  מפותחות  ועתיקות 
לדעתי במקומות מערביים דוגמת ארצות הברית הפתיחות לדברים קינקיים וליברלים היא יותר גדולה 
[/QUOTE]
צודק ב 100$ אבל פה ושם יש אנאלי וצילום וידאו[מצטער שלא יכול לשתף אותכם בסרטים שלי ובמרחובים..] אבל ב 90% מהמקרים אתה צודק

20
אין מה להשוות מוכנות הבחורות לביזאר בתאילנד מול אירופה....אבל הפעם קיבלתי שירות א.א גם בתחום הביזאר הקל ממגוון בחורות כאשר שנה קודם התקשתי מאוד.

ביפן יש הכל אבל זה מאוד מוחבא ובלי שפה ותרבות ומדריך מקומי שמבין עניין אין סיכוי למצוא כלום.

.You so need a Daddy, little girl

שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”