כ תאילנד-סיבוב שני. - דף 2 - סקס אדיר

תאילנד-סיבוב שני.

11
גבינט, הפעם לא ניסתי אפריקאיות, אבל בהחלט אנסה בפעם הבאה לפי הדיווח שלך.
מרחיב, מקנא בך מאוד. אין כמו התחושה של לסגור טיסה ולדעת ש"בעוד X זמן אתם שם". תן בראש ותדווח.
אגב, אני רק פעם שניה שם, לפי מה שנראה יש פה אנשים שכבר הגיעו ל2 ספרות שהייה בתאילנד. בהחלט עדיף לשים את הכסף שם במקום באיזה אמסטרדם או לונדון הקפואות.

תאילנד-סיבוב שני.

12
אני פגשתי את האפריקאיות בבנגקוק בסקומביץ . בדוחן של נרגילות עם עוד מלא אפריקאים . אני חייב לציין הם נראות זיון חלום
הם נראות פגז תחת ענק ציצים גדולים פשוט זיון .הבעיה היחידה שבגללה לא לקחתי אותן לחדר הם 2 בעיות אחת הריח שלהם אין להם כנראה כסף לבשמים המצב שלהם קשה יותר משל התאילנדיות והHIV או מחלות אחרות שמפחידות אותי . אני מפחד מאוד מהמחלות שלהם . חוץ מזה נראה לי שבפעם הבאה שתיהיה בקרוב אני הולך להיות שיכור והולך להתכרע על אפריקאית מקווה לא לראות מנוש מטונף .
אגב מישהו יכול להעיד איך המנוע שלהם מטונף? או די נקי מגולחות שעירות למטה? האם עושים להם בדיקות HIV כאשר הם מגיעות לתאילנד?

תאילנד-סיבוב שני.

14
מי שלא היה בתאילנד, שיטוס ומהר. חבר'ה, הבנות אמנם לא הכי שוות בעולם ויש נפילות פה ושם. אבל ההרגשה שהמקום הזה משרה עלייך, זה באמת לא נמצא בשום מקום אחר בעולם. כנראה שהתחושה הזאת שכל בחורה יכולה להיות שלך תוך 10 שניות, שאתה הולך ואוכל ארוחה ענקית ויוצא ב"נזק" של גג 30 ש"ח זה מדהים. לצערי ואני אומר את זה בצער רב, אני לא חושב שהמצב ישאר ככה להרבה שנים. העולם ניהיה גלובלי יותר ויותר, התאילנדים מגלים את המערב והמחירים עולים, לפי דעתי תוך 10-15 שנה מעכשיו, תאילנד אולי תיהיה יפה אבל המחירים כבר לא יהיו כל כך אטרקטיביים.

תאילנד-סיבוב שני.

15
אחי היקר אפריקנריות זה עיניין של טעם,אין להם סיבה לעשות בדיקות HIV-גם עם הם נגועות הם ממשיכות לעבוד בדיוק כמו תאילנדיות.
אני פחות נמשכתי אליהם ואפילו רוסיות היו שם ממש מגעילות,אבל זה עיניין של חודשים חזקים שהם באים לעשות כסף וממשיכות הלאה.
לדעתי היתרון זה לדעת שכולם שם זונות-ולמצוא מישהי שלא עובדת בבר ופשוט להציע לה שורט טיים.
אני כמו כולם כאן מקבל צמרמורות של געגועים תאילנד מהדיווחים....אולי עוד כמה חודשים אני אתן גיחה

תאילנד-סיבוב שני.

17
האמת שלפי מה שראיתי רוב האפריקאיות לא נראו משהו חוץ מאחת שראיתי שהייתה נראת ממש טוב-גבוהה עם חזה טוב ופנים לא רעות. לא הייתי רחוק מלנסות להביא אותה, אבל זה משהו שכן השארתי לפעם הבאה.
לגבי הרוסיות, היו חלק שנראו מצוין וגם היה לי חשק קטן לגיוון מהתאילנדיות, בעיקר באיזור מועדוני המיקס והמסק בסוף הוולקינג סטריט, אבל המחירים שהן דרשו היו דומים למחירים שדורשים בארץ אז ויתרתי. הרי לא באתי עד לתאילנד בשביל להשיג משהו שיכלתי לקבל באותו מחיר בארץ. שמעו לי, תנו לתאילנדיות יחס חם ומחבק ותקבלו מהן את אותו יחס במיטה. לא להתייחס אליהן כמו זונות למרות שגם אנחנו והאמת שגם הן יודעים שהן כאלה.
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”