כ מועדוני FKK באמסטרדם. - דף 2 - סקס אדיר

מועדוני FKK באמסטרדם.

15
אמסטרדם היא בהחלט בזבוז זמן למטייל הסקס הבודד, אם אתה זוג ובקטע יש מגוון אבל המגוון מצטמצם למוקמות מאד יקרים או לרובע החלונות אם אתה בודד, אני לא הגעתי לפה הפעם עם בת זוג ואפילו לא עם שותפים לטיול מביני עניין ויבש פה כמו בנגב.
נהג המונית שהחזיר אותי מהפרדייס ביום א׳ ניסה לעניין אותי בעוד מקומות שאחד מהם היה הגולדן, אני הרחתי שאני הולך לשלם למונית יותר מתקציב הזיונים השנתי שלי בכל הסיבובים שהציע ולכן דחיתי בנימוס.

שמעתי על מועדון בשם Jan bik זול משמעותית (95€ לשעה ובלי דמי כניסה עד כמה שהבנתי) הבעיה שסוגרים שם בחצות ואני לא מתפנה עד מאוחר.

מי שמאונן לא מזיין

מועדוני FKK באמסטרדם.

16
חברה לא יודע למה אתם מקשקשים
גם בחלונות אפשר להנות מפצצות שלא מהעולם הזה15-20 דקות
50 יורו זה היום 240 שקל
וברור שלא.gfe.
👩‍👩‍👧פרנקפורט ואנטוורפן יותר קל למצוא 👩‍👩‍👧30 יורו וערים אחרות בהולנד
אבל לא להגזים אפשר להנות

מועדוני FKK באמסטרדם.

17
[QUOTE=sexlover]חברה לא יודע למה אתם מקשקשים
גם בחלונות אפשר להנות מפצצות שלא מהעולם הזה15-20 דקות
50 יורו זה היום 240 שקל
וברור שלא.gfe.
👩👩👧פרנקפורט ואנטוורפן יותר קל למצוא 👩👩👧30 יורו וערים אחרות בהולנד
אבל לא להגזים אפשר להנות
[/QUOTE]

יש ויש, אני נכנסתי בביקור הזה פעם אחת לבחורה מהחלון שהייתה באמת פצצה לא נורמאלית (שאני מניח שחלקכם היה משלם לה 800 לשעה) חייכנית ושירותית, הדיל 50 יורו ל 20 דקות וקיבלתי זמן מלא בלי שום ניסיון לתקתוק, מובן שזה עניין של מזל כי באותה מידה יכולתי ליפול על נוכלת.

בכל מקרה המחיר כ 220 ש"ח (לא 240 ש"ח) נמוך מהמחיר בתיקתוקיות של ה 250-300 ש"ח בישראל שבהן אחרי 10 דקות וחרא של שירות אתה בחוץ.

מי שמאונן לא מזיין

מועדוני FKK באמסטרדם.

19
[QUOTE=sexlover]ואם תוסיף לה 20-30 יורו בכלל תהנה..
ויש משהי בחלונות שפגשתי כבר כמה פעמים והיא כוסית עם פירסינג לשון רק שממוקמת סמטה פחות נחשבת ואיתה חגגתי 30 יורו
[/QUOTE]

פעם הבאה כעת חזרתי כבר לארץ הבוקר.
בביקור הזה הייתי מאד מוגבל בהתנהלות כי הייתי לא עם בת זוגי שאם הייתה איתי הייתי איתה או בפאטה מורגנה אם ב fun4two

מי שמאונן לא מזיין
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”