כ קופנגן וקופיפי - דף 2 - סקס אדיר

קופנגן וקופיפי

11
בכל מקום בתאילנד יש זונות זה רק עניין של כסף.
בקופיפי ספציפית לא מצאתי ברים, הייתי שם יומיים, אבל כמו בכל אי יש שם מסגים והבחורות הללו לא שונות מהזונות בבארים (לא כולן).
המחירים שרצו הבנות היו 2000-3000 ולארוך ולקצר זה היה 1500, שוב הכל תלוי במראה והרצון כמו תמיד.

בנוסף יש גם תיירות...בהצלחה.

.You so need a Daddy, little girl

קופנגן וקופיפי

12
אח יקר,פטאיה זה העיקר,במידה ומצאת "אהבה" קח אותה לקופיפי או לקופנגן.זה יעדים יקרים יותר מתאימים לזוגות ושם תוכל להרגיש איך זה לבזבז כסף מיותר על בת הזוג שלך.בנינו רוב חברי הפורום -לא מבינים מה הסיבה להוציא כסף מיותר על משהו שניתן לקבל זול יותר ומגוון יותר בפטאיה..סע תהנה ואל תשכח לדווח

קופנגן וקופיפי

13
תודה חברים חזרתי ואין מה להגיד צדקתם כולכם...בקופיפי לא היה בעיה להעמיס בריטיות שיכורות שפוכות ואפילו היה די מצחיק...בפהנגן לא חסר אירופאיות שיכורות וגם קצת זונות תאילנדיות בחוף במסיבות...אחחחח אין על תאילנד!!

קופנגן וקופיפי

14
השמרנות של הישראליות, לעומת היחס הקליל לסקס של בנות בעולם...

[QUOTE=charmer]תודה חברים חזרתי ואין מה להגיד צדקתם כולכם...בקופיפי לא היה בעיה להעמיס בריטיות שיכורות שפוכות ואפילו היה די מצחיק...בפהנגן לא חסר אירופאיות שיכורות וגם קצת זונות תאילנדיות בחוף במסיבות...אחחחח אין על תאילנד!![/QUOTE]
חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...

קופנגן וקופיפי

15
חח אני מניח שיש ישראליות שמשתרמטות בתאילנד אני פשוט התרחקתי מהישראליות מלכתחילה...משהו משעשע...במלון שלי בפוקט היו בעיקר ישראלים והתחברנו קצת, יום אחד מישהו מביא איתו תאילנדית לחדר וישראלית צעירה מתחילה לעשות פוזות קוקבלוק רציני...לא מספיק הן שמרניות הן גם עושות לך קוקבלוק עם אחרות (גם אני קיבלתי קוקובלוק מישראלית אחרת כשהייתי עם דרום אפריקאית מדהימה...אבל לא הצליח לה:))

קופנגן וקופיפי

16
מניסיון מסכים עם כל מילה. מכל הטיולים שלי בעולם, המסקנה היא אחת: לגבר שמח וחרמן Tongue כמוני, ישראליות זה הדבר הכי מאכזב בעולם, סקס ללא מטרה רצינית זה ממש נדיר.

מדהים שמהסיפורים של מהמשפחה של הדור הבוגר, פעם הבנות היו הרבה יותר ליברליות, סקס בדייט ראשון היה ממש רגיל.

[QUOTE=charmer]חח אני מניח שיש ישראליות שמשתרמטות בתאילנד אני פשוט התרחקתי מהישראליות מלכתחילה...משהו משעשע...במלון שלי בפוקט היו בעיקר ישראלים והתחברנו קצת, יום אחד מישהו מביא איתו תאילנדית לחדר וישראלית צעירה מתחילה לעשות פוזות קוקבלוק רציני...לא מספיק הן שמרניות הן גם עושות לך קוקבלוק עם אחרות (גם אני קיבלתי קוקובלוק מישראלית אחרת כשהייתי עם דרום אפריקאית מדהימה...אבל לא הצליח לה:))[/QUOTE]
חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...

קופנגן וקופיפי

17
אני חייב לשאול משהו: אם המטרה היחידה - או לפחות העיקרית - של הטיול היא סקס, לא עדיף להישאר בארץ? הרי כרטיס (לתאילנד) עולה בערך 1,000 דולר. יש את השהות שם, טיסות פנימיות, ביטוח, ועל בחורות משלמים מה, מינימום 1,000 באט? אז לא עדיף פשוט להישאר בארץ הקודש, ואפילו להתפנק מדי פעם אצל הבחורות של הביוקר?
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

קופנגן וקופיפי

18
החפוז המכני- אני חושב שאני לא יכול לתאר במילים כמה לא, פשוט לא יוצא לקבל שום זיון בארץ לא שווה את החוויות בחו"ל
היופי אצל הזונות בתאילנד היא שאתה מרגיש עם כל זונה כאילו אתה כל העולם שלה, היחס מסביב, השירותיות זה משהו שלא ניתן להסביר במילים רק מי שהיה שם מבין
אני אומר לך באפון חד משמעתי אני בשנה מוציא על זונות בארץ 1500 ש"ח בממוצע(שזה בין 3-5 בנות בשנה), ואת כל שאר הכסף שלי אני חוסך לתאילנד ומוציא שם ומבזבז אבל מבזבז בכיף,
אין ספק שהחוויה מסביב מוסיפה מלון וכו' אבל השירותיות זה משהו שאין בארץ- התאגיד הראשון שיתחיל לייבא מהמזרח יעשה סוג של אקזיט אני מבטיח לך

קופנגן וקופיפי

20
[QUOTE=החפוז המכני]אני חייב לשאול משהו: אם המטרה היחידה - או לפחות העיקרית - של הטיול היא סקס, לא עדיף להישאר בארץ? הרי כרטיס (לתאילנד) עולה בערך 1,000 דולר. יש את השהות שם, טיסות פנימיות, ביטוח, ועל בחורות משלמים מה, מינימום 1,000 באט? אז לא עדיף פשוט להישאר בארץ הקודש, ואפילו להתפנק מדי פעם אצל הבחורות של הביוקר?[/QUOTE]

סצינת הסקס בתשלום בארץ אומנם השתפרה בעיקר בטווחי המחירים של 100-150$ לשעה אבל אין גיוון ולרוב רמת השרות בינונית ומטה.
התאילנדיות נראות נהדר למי שאוהב אסיאתיות והשרות המפנק שתקבל לא זהה לזה שבארץ.
כמובן שנדרשת עבודת הכנה ומחקר והכי חשוב לא להיות תמים.

מעבר לזה האוכל בתאילנד נהדר ותאילנד ארץ יפיפיה.
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”