כ תאילנד-פטאייה הדיווח השנתי פרק א' - דף 2 - סקס אדיר

תאילנד-פטאייה הדיווח השנתי פרק א'

12
בהיי סיסזן כמות הבחורות שהן כוסיות וכוסיות על עולה משמעותית לעומת ה LOW SEASON
ישנן בחורות שמגיעות לעבוד רק בתקופה של אוגוסט עד פברואר ולפעמים פחות בשאר הזמן הם בבית עם המשפחה.
הן לא תושבות קבע במקום ואין להן זמן מיותר לעשות סלקציות אם הסכום הוא נכון הן לרוב יילכו איתך.
לעומת זאת בLow season לקחתי מישהי במועדון לא כזה משהו וסתם אחרי זה שמרנו על קשר וממה שהיא סיפרה לי
היא פרנציפ לא הלכה עם גברים שלא היו מוכנים לשלם את הסכום שהיא ביקשה אפילו אם זה אומר ששבוע שלם לא יהייה לה לקוח וזה באמת מה שהיה, (תחשוב מה זה פרנציפ על 500 באט) זה ההבדל בין תושבת קבע למישהי שבאה לשם לפיק של העונה כדי לגרוף.
אם בLow season יהיו לך בסביבות ה10 בחורות במועדון שתרצה לקחת ורובן תפוסות (שלא לדבר על אלו שחטפו אותן על ההתחלה) הרי שבHIGH SEASON הכמות עולה משמעותית ויש לך יותר סיכוי לתפוס כוסיות שאינן תפוסות.
הכמות הכללית של הבחורות בעונה זו היא הרבה יותר גבוהה ובהתאמה גם של הכוסיות וכוסיות העל.
הדבר גורם לכך שבגוגו יש יותר סיכוי שתצליח לקחת כוסית שתסכים להגיע איתך כי היא כבר לא היהלום היחיד שם ולכן היא פחות יכולה לתפוס תחת. בנוסף יש זליגה של הכוסיות האלה לכל תחומי הקטגוריות כלומר מצב לכוסיות בבארים במועדונים ואפילו ב beach
road. כמה וכמה תיירים שם אמרו לי שהתלוננתי על המצב הזה שזה בגלל שבאתי ב low season.
היו ימים שמ8 בערב עד 5 בבוקר ניסיתי להשיג זיון ראוי ולפעמים אפילו יומיים ברציפות חזרתי למלון בלי כלום כי לא הייתי מוכן להתפשר מצב כזה לא היה קורה בhigh season. לצורך העניין כרגע זה נחשב ה high season
ואם במקרה יש חבר פורום שנמצא כרגע שם אני בטוח שהוא ייאשר את דבריי.
סקס מוריד עול מלבך

13
ביג דדי-
אני חושב שנסחפת עם התגובה שלך ראשית בעברי גרתי בתאילנד מס' שנים, ועבדתי בבנגקוק,קוסמוי במקומות היותר מוכרים לישראלים והיו מגיעים אלינו מכירים אינסופיים יום יום של שודים ושל "בעיות"עם בחורות מהרחוב אין ספק שבניהן יש גם בנות סבבה, אבל אם עושים חלק יחסי אין ספק שברחוב מגיעים להרבה יותר בעיות- מהבנות בבריםמועדנים(זה לא סותר ואומר שאצלם אין בעיות אבל עוד פעם-אני מדבר על אופן יחסי) מי שרוצה לקחת מהרחוב-שיבוסם לו לבריאות, בעברי גם לקחתי-פחות נהנתי אני הבעתי את דעתי והתבונה שלי לעניין מקבל את הערותייך ומפרגן לך כל אחד שייקח מאיפה שמתאים לו.

סאנקין360
אני מסכים איתך כל כך, אני דוגל גם כן בשיטה של 5 דק' שיחה ולחדר,
וללא ספר אני מרגיש את השינוי משנה לשנה שחל בתאילנד ובפטאייה בפרט היא יותר יקרה, התאילנדיות למדו את זה שהן מצרך מבוקש וכך גם המחיר עולה יחד עם הביקוש,
לפני שנה ביליתי גם בפוקט ושם מאוד התאכזבתי בלו סיזן, אולי באמת לשנה הבאה נטוס לקראת ההאיי סיזן(כבר 3 שנים שאני טס בלאוו סיזן), וניראה כיצד השינוי ניראה עכשיו.
בכל מקרה אני חושב שאחד הדברים שבאמת גם הוא אקסטרה בתאלינד ומהנה זה הפינוק והשירות המפנק מסביב לשעון מהבחורה שאיתך

14
SUNKEN360 על אף שמה שרשמת נשמע הגיוני, אני לא לגמרי מסכים איתך.
פה אני חייב לציין שאף פעם לא הייתי בLOW SEASON אבל אני חבר / עוקב של לפחות 10-15 כוסיות תאילנדיות מפאטאייה -לכל אחת יש איזה 1000 עוקבים מינימום), וכולן נמצאות שם כל השנה, לפי הצילומים מהמועדונים ולפי הבכי, אפילו לפני 3 שבועות, של כמה פאטאייה ריקה.
ההגיון שלי אומר אחרת -
ב LOW SEASON אין תיירים, ועל אף שכמות הבחורות יורדת, היא לא יורדת באותם אחוזים.
אם כמות התיירים יורדת ב-70%, כמות הבחורות יורדת ב-40%, וכנ"ל הכמות היחסית של כוסיות העל.

ולכן לדעתי, למי שיש זמן וכסף פנוי, עדיף לבוא או בקו התפר בין העונות או לקראת סוף ה LOW SEASON.
נכון, יש ימי גשם, ועכשיו פאטאייה היתה מוצפת (לפי הפייסבוק), אבל יותר קל לתפוס כוסיות על וגם להם אין יותר מדי לקוחות שרודפים אחריהם.

אגב - מעולם לא נתקלתי בבחורה שהזמנתי לה שתיה במועדון ובסוף לא באה איתי, וזה לא שאני בראד פיט, אולי זה בגלל שאני לא ניגש בחורה לפני שאני יוצר קשר עין איתה.

17
-VHRUEHO-
קודם אציין שאין ברצוני לפגוע או להעליב...זאת לא מטרתי.

אכן הגבתי בצורה קשה, היות ומה שכתבת היה גורף מדי, לא מאוזן, ושלל כל אופציה של חבר פורום לחשוב לקחת בחורה מהחף....
אינני מסכים עימך אך מכבד ומקבל את דבריך ואת נסיונך.

אכן סטטיסטית ניתן לראות הרבה יותר בעיות אצל הבחורות "החופשיות", אבל גם לא חסרים סיפורים אצל הבחורות בבארים ומעדונים.
אך אני לא דוגל בשיחה של 5 דקות, אלא בראיון די ארוך ושיחה עם שאלות מכוונות שנותנות לי מידע די ברור לגבי הבחורה העומדת מולי.
לכן אני מתחיל מוקדם ובודק את השטח, כך שנותר לי להגיע לבודדות שמצאו חן בעיני ו"לראיין", גם אם זה בר או חוף.
בנשוא הזה ההמלצה שלי זה דווקא לחפש את" הנורמליות", כלומר שעבודת הזנות זה לא העבודה העיקרתי שלהן אל השלמת הכנסה, כגון, עובדת מסעדה או כל עסק אחר.
ותמיד לשאוף להגיע לבחורה במעמד סוצי-אקונומי גבוהה יותר, רמת הטיפוח,השיחה והחוויה עולים פלאים.

אני מסכים עם גבניט,לגבי הנסיעה בתפר.
צריך לזכור שיש בנות החיות שם וברמת חיים שלא התרגלנו אליה מבנות בשנים האחרונות.
הן כבר ממש לא מסכנות אלא סוחרות כסף ממולחות...עם רכבים ולפעמים גם עם כמה בתים..כן כן....
הכוסיות (ולא רק הכוסיות) שם עובדות ומתפרנסות מאנגליםאיריםאוסטרלים הפראיירים שנותנים אנתן רב לבחורות ויש תמיד כמה פראיירים על בחורה כוסית אחת.
הכוסיות-על לפעמים בכלל לא פנויות אלינו, אם זה כי תאילנדי עשיר הממן אותן או יפניסיני שמשקיע כספים רבים....ולא משנה איזו עונה זו.
לפי דעתי בסופו של יוום, המראה ,הכריזמה האישית והכסף מדברים...מי שניחן בקצת משלושתם לא יתקשה להשיג כוסיות-על.

דבר אחרון, המראה שרירי עם הקעקועים לא תמיד מעניין אותן אלא בעצם מפחיד אצ חלקן...אמרו לי שהן חושבות שהאדם שנראה כך הוא אדם רע...לכן מעדיפות עור לבן ונקי.

חפוזי, אני רואה שהחלטת להדרים דרומה לפורום שקט ושוחר שלום זה, האם שאלתך היא לפני החלטה לנסיעה או שסתם חשקת בשאלה?

.You so need a Daddy, little girl

18
קראתי את מה שקורה בשרשור הזה ומאחר והייתי כמה פעמים בתאילנד, בבנקוק, ובאיים, אני יודע שרק חלק מהדברים שנכתבו נכונים וחלק אחר לא נכון, כולל דברים שנכתבו לגבי בחורות שעומדות בטיילת ליד חוף הים (בפוקט ובפטאייה זה די דומה).

אני אפרט מה שאני יודע:

ראשית אתחיל מהסוף - לגבי הויכוח שהיה פה לגבי בחורות בחוף מול אלו שבמועדונים - ולדעתי כל מקרה הוא לגופו, לפעמים תמצאו בחורה שרק הגיעה לעיר ועדיין לא התארגנה על מקום ולכן היא הולכת לחוף, כי זה יותר פשוט ולא מאורגן (למשל פעם פגשתי שם בחורות חמודות "רגילות" שפשוט ברחו מההצפה שהייתה בבנגקוק - הן אפילו לא ביקשו כסף.
ונכון, שיש שם גם בחורות מפחידות, ונרקומניות - אבל תסמכו על ההגיון הבריא שלכם ופשוט אל תתקרבו אליהן.
אגב גם לא בחורה שתראו במועדונים ישר תקפצו עליה, הרי תבדקו קצת לפני - אז אותו הכלל פה, בלי הכללות, תמיד תבדקו כל בחורה לגופה (תרתי משמע:)
אישית - אני מיציתי את פאטיה - לא מתלהב להגיע לשם, מלוכלך מדי, בחורות ממוצעות, ההצעה שלי היא תסעו לפוקט שהוא אי נחמד עם חוף ים מעולה, תהנו שם קצת עם הבחורות ותחזרו לבנקוק... שם הכוסיות האמיתיות ושם גם המועדונים הכי שווים, נכון וכמו שבטח כבר הבנתם זה גם יקר יותר... אבל על בחורות שוות צריך לשלם, ואם אתם חושבים שהגעתם לבנגקוק אז שם לא שמעו על כסף - תשכחו מזה, כי בחורות שוות באמת עולות כסף. אפילו באיים.
אגב... היקר שם שם לא כזה יקר יחסית לפה אז זה לא נורא... אם תשלמו על בחורה כוסית על ללונג טיים אפילו 8000 באט - זה משהו כמו 900 ש"ח - פה בארץ לא תמצאו מחירים כאלו. שכחו מזה.
ואם אתם כבר נוסעים ומשקיעים בטיסה ובמלון... ורוצים להנות... למה שתקחו איזה כונפה ב 200 ש"ח או 300 ש"ח?!
באשר למיקום: גם בפאטיה וגם בפוקט לדעתי עדיף לקחת מלון על קו החוף קרוב לכל הבלאגן, ככה אתם אוספים בחורה וישר הולכים איתה למלון שלכם, בלי יותר מדי סיבוכים בדרך :)

שיהיה בהצלחה!

20
חפוזי, עם בנסיעה מדובר....אז כן בלי שום ספק כדאי לנסוע, במיוחד אם לא חווית חוויה דומה...
רק בטרם אתה שואל שאלות, נא ברור אותן בקפידה, ובצע חיפוש על הנושא.... יש כאן המון מידע מחברים מכובדים מאוד.
דבר נוסף,ולזה התייחס אחים של גברים,בניגוד לפורום הכללי, התגובות כאן הן בדרך כלל תגובות אינפורמטיביות, גם בויכוחים.
אין כאן מקום לתגובות סרק המתארות את הלך הרוח הקיים...נקודה למחשבה.

.You so need a Daddy, little girl

שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”