-VHRUEHO-
קודם אציין שאין ברצוני לפגוע או להעליב...זאת לא מטרתי.
אכן הגבתי בצורה קשה, היות ומה שכתבת היה גורף מדי, לא מאוזן, ושלל כל אופציה של חבר פורום לחשוב לקחת בחורה מהחף....
אינני מסכים עימך אך מכבד ומקבל את דבריך ואת נסיונך.
אכן סטטיסטית ניתן לראות הרבה יותר בעיות אצל הבחורות "החופשיות", אבל גם לא חסרים סיפורים אצל הבחורות בבארים ומעדונים.
אך אני לא דוגל בשיחה של 5 דקות, אלא בראיון די ארוך ושיחה עם שאלות מכוונות שנותנות לי מידע די ברור לגבי הבחורה העומדת מולי.
לכן אני מתחיל מוקדם ובודק את השטח, כך שנותר לי להגיע לבודדות שמצאו חן בעיני ו"לראיין", גם אם זה בר או חוף.
בנשוא הזה ההמלצה שלי זה דווקא לחפש את" הנורמליות", כלומר שעבודת הזנות זה לא העבודה העיקרתי שלהן אל השלמת הכנסה, כגון, עובדת מסעדה או כל עסק אחר.
ותמיד לשאוף להגיע לבחורה במעמד סוצי-אקונומי גבוהה יותר, רמת הטיפוח,השיחה והחוויה עולים פלאים.
אני מסכים עם גבניט,לגבי הנסיעה בתפר.
צריך לזכור שיש בנות החיות שם וברמת חיים שלא התרגלנו אליה מבנות בשנים האחרונות.
הן כבר ממש לא מסכנות אלא סוחרות כסף ממולחות...עם רכבים ולפעמים גם עם כמה בתים..כן כן....
הכוסיות (ולא רק הכוסיות) שם עובדות ומתפרנסות מאנגליםאיריםאוסטרלים הפראיירים שנותנים אנתן רב לבחורות ויש תמיד כמה פראיירים על בחורה כוסית אחת.
הכוסיות-על לפעמים בכלל לא פנויות אלינו, אם זה כי תאילנדי עשיר הממן אותן או יפניסיני שמשקיע כספים רבים....ולא משנה איזו עונה זו.
לפי דעתי בסופו של יוום, המראה ,הכריזמה האישית והכסף מדברים...מי שניחן בקצת משלושתם לא יתקשה להשיג כוסיות-על.
דבר אחרון, המראה שרירי עם הקעקועים לא תמיד מעניין אותן אלא בעצם מפחיד אצ חלקן...אמרו לי שהן חושבות שהאדם שנראה כך הוא אדם רע...לכן מעדיפות עור לבן ונקי.
חפוזי, אני רואה שהחלטת להדרים דרומה לפורום שקט ושוחר שלום זה, האם שאלתך היא לפני החלטה לנסיעה או שסתם חשקת בשאלה?