כ דיווח מפרנקפורט ודיסבורג - דף 2 - סקס אדיר

דיווח מפרנקפורט ודיסבורג

11
מרחיב ישבנים- את הצעירות והיפות מצאתי דוקא באלבה שטראסה. לגבי הבניינים: מדובר בלעלות 4-5 קומות ברגל אז זה אינדיבידואלי.
Jummi- צודק לגבי הסופר והדיוטי המעפן.
Peep man- אני מנסה למצוא זמן לכתוב דיווחים אבל לא מוצא אז ישבתי עד 2 בלילה לכתוב לכם על הפ.ק.ק. יכול להיות שייקח לי כמה ימים עד שאכתוב על דיסבורג אבל בסופו של דבר אעשה את זה. בינתיים אני רק רוצה לרשום דבר אחד: לא לבוא לשם בבוקר ולפני הצהריים
הכל שומם והבנות ישנות

דיווח מפרנקפורט ודיסבורג

12
יופי של דיווח ותודה רבה. אכן, הרומניות מפתיעות.
רצוי היה לציין באיזה קו רכבת מגיעים לכל אחד מן המועדונים.
הבעיה ברובע האדום היא שעולים 5-6 קומות ברגל, מדרגות לא כל כך נוחות ובכל קומה ישנם 4-6 חדרים שלא תמיד מאוכלסים או שהבנות עסוקות וכך יוצא שלא רואים את כל המבחר.... אני סיגלתי לי שם טכניקה של לעלות ולעצור בקומות 1-3-5 ואז לרדת ולעצור בקומות 2 ו-4 או הפוך, בצורה זו מיתנתי את העייפות וקצב הלב.
מלבד זאת ישנו בנין שהוא למעשה שילוב של חמישה גרמי מדרגות ואז המסדרונות ארוכים יותר ובכל קומה מעל עשרה חדרים, הקומה העליונה מאוכלסת על ידי בחורינות.

אוהב חזה קטן ובתולי.

דיווח מפרנקפורט ודיסבורג

13
קונילמל אתה בטוח שהאואזיס יותר קטן מהפאלס ?שטחו של האואזיס הוא עצום עם חצר ענקית ובריכה גדולה.סמארטפון בחצר ?אין דבר כזה להסתובב במועדון עם הטלפון בגלל זה יש לוקר ואתה מסתובב רק עם חלוק או מגבת כי אסור לצלם במועדון.

דיווח מפרנקפורט ודיסבורג

14
מרחיב: לדעתי האואזיס קטן או שווה לשטח של הפלאס אולם בלי להחשיב את השטח של החצר.
באואזיס ישנה חצר ענקית (שימושי רק במזג אויר יפה) ובפלאס אין.
סמארטפון: בפלאס מותר להשתמש בסמארטפון באיזור של הקבלה ובתיאום עם אנשי הקבלה.
באואזיס מקבלים חלוק עם כיס אז פשוט הסלקתי את הטלפון לכיס והוצאתי אותו בחצר בכדי להשתמש בו. החצר כ"כ גדולה שזה לא הפריע לאף אחד. כמובן שלא צילמתי וגם לא החזקתי את הטלפון בזוית שיכולה להתפרש כאילו אני מנסה לצלם (ובינינו- בשביל מה בכלל צריך לצלם. כולה ציצים...)

דיווח מפרנקפורט ודיסבורג

15
דיווחים מצויינים,

עלתה לי שאלה בעניין בנייני הקומות שמאכלס את הזונות, כאשר עולים במדרגות בין הקומות ומתהלכים בין החדרים האם לא פוגשים גברים אחרים במיוחד במדרגות?
ואם כן ,האם אין סוג של עומס במעברים כך שיכול להיווצר מצב לא נעים?

.You so need a Daddy, little girl

דיווח מפרנקפורט ודיסבורג

20
charmer

אכן זה מה שכתבתי.

מרחיב,

אני לא מדבר על דיסקרטיות, הרי אני במדינה זרה.
אני מדבר על נוחות, עד כמה שיכול להיות נוח לעלות במדרגות, נוחות שלא להצטופף עם גברים חרמנים אחרים הרצים כמו עכברים במבוך אחר הגבינה...מעדיף להיות בודד במבוךTongue

JUMMI

מה הןן השעות המומלצות?

.You so need a Daddy, little girl

שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”