כ ביקור בלונדון + המלצות - דף 2 - סקס אדיר

ביקור בלונדון + המלצות

11
אלי התירוץ הכי טוב לערים הגדולות באירופה במיוחד מנצ'סטר/לונדון/ברצלונה/מדריד/מינכן הוא לקחת חבר טוב וללכת לראות איתו כדורגל...את האישה "זה משעמם וחבל שתשלם על זה" ואתם הולכים לראות כדורגל ולשתות בירה בפאבים...מה שיקרה על הדרך יקרה על הדרך....חשוב מאוד לבחור את החבר בפינצטה שידע לא לזמר לאחר מכן, וכמובן לא לקטר בחו"ל (ורצוי גם להשתתף).

ביקור בלונדון + המלצות

12
לאישה חשדנית מאוד קשה לתת את התירוץ של הכדורגל :)
אני לא יודע במה אתה עוסק, אבל תנסה למצוא משהו קשור לעבודה כמו פגישת עבודה, כנס מעניין וכדו'.
כך יוצא ש"מכריחים אותך ללכת" ולא שאתה הולך מיוזמתך, וזה ינטרל את העקיצות.
כשאתה חוזר תביא לה איזו מתנה יפה והסתדרת בחיים.

ביקור בלונדון + המלצות

13
לפי התגובות שאני מקבל מסביב אני מבין שלא מעט כאן התנסו בחוויה הזו באותו מקום. כיף לשמוע ! בהחלט חוויה.

big daddy
מישהו צריך לממן את כל הטוב הזה, לא? :)
זו לא פעם ראשונה שאני משלב עבודה עם טיול סקס. התרגלתי כבר בקושי לישון ולהתגבר על האופוריה של אחרי סקס מוצלח בנסיעות מסוג זה, שהן בדרך כלל נסיעות מאוד קצרות וממוקדות וצריך לנצל ביעילות כל שניה מהן. לאנשים שיכולים כמובן שהייתי ממליץ לקחת עוד יום או יומיים כדי לחוות דברים נוספים ויותר ברוגע.

ביקור בלונדון + המלצות

16
בדקתי קצת ברשת. מצאתי את האתר הזה: http://thephoenixclub.london/
האמת נראה מדהים. קחו בחשבון שאין מסיבות בימי ראשון.
תרומה צנועה של 160 פאונד למסיבה - 3 מסיבות ביום. כל מסיבה שעתיים.

האתר נראה מדליק וגם הבחורות.
מחכה לנסוע ללונדון

ביקור בלונדון + המלצות

18
[QUOTE=king-a]׳‘׳“׳§׳×׳™ ׳§׳¦׳× ׳‘׳¨׳©׳×. ׳ž׳¦׳׳×׳™ ׳׳× ׳”׳׳×׳¨ ׳”׳–׳”: http://thephoenixclub.london/
׳”׳׳ž׳× ׳ ׳¨׳׳” ׳ž׳“׳”׳™׳. ׳§׳—׳• ׳‘׳—׳©׳‘׳•׳Ÿ ׳©׳׳™׳Ÿ ׳ž׳¡׳™׳‘׳•׳× ׳‘׳™׳ž׳™ ׳¨׳׳©׳•׳Ÿ.
׳×׳¨׳•׳ž׳” ׳¦׳ ׳•׳¢׳” ׳©׳œ 160 ׳₪׳׳•׳ ׳“ ׳œ׳ž׳¡׳™׳‘׳” - 3 ׳ž׳¡׳™׳‘׳•׳× ׳‘׳™׳•׳. ׳›׳œ ׳ž׳¡׳™׳‘׳” ׳©׳¢׳×׳™׳™׳.

׳”׳׳×׳¨ ׳ ׳¨׳׳” ׳ž׳“׳œ׳™׳§ ׳•׳’׳ ׳”׳‘׳—׳•׳¨׳•׳×.
׳ž׳—׳›׳” ׳œ׳ ׳¡׳•׳¢ ׳œ׳œ׳•׳ ׳“׳•׳Ÿ

[/QUOTE]

שים לב לדיווח שלי, זה בדיוק המקום שהייתי בו.

ביקור בלונדון + המלצות

20
גרמר ידידי, התחתני עם אשכנזיה כך שלא משנה כמה אני מרוויח (ואני מרוויח טוב) נסיעה לחו״ל לכדורגל נראת לה כמשהו אדיוטי.
אני מחכה לכנס שקינג מארגן. כנראה אפגוש את כל חברי הפורום המכובד הזה בכנס ואז במסיבות.
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”