כ פרנקפורט - דף 2 - סקס אדיר

פרנקפורט

14
מסע סקס מלוקסר בגן העדן הגרמני - חלק 2

שארקס - fkk sharks: ביקור שני

אז הגעתי לשארקס ביום שישי בשעות הערב המוקדמות אחרי הביקור בפאלאס. הפקידה זכרה אותי מאתמולחיוך. "כן, אני זוכרת אותך"קריצה. היא אומרת לי. "אמרת לי אתמול שאתה רוצה לבוא היום(שישי) מתי שיש לנו הרבה בנות נכון?"חיוך חחחחחצחוק כן, צודקתחיוך גדול.

למי שרוצה לקרוא את החלק הראשון בטיול הוא מופיע כאן:

יאללה החלפת בגדים ושוב לאולם שאכן היה יותר סואן מאתמול עם יותר בנות ולקוחות אך עדיין אין את הטירוף שיש בארטמיס מהסיבות שהזכרתי קודם(הפעילות פשוט מתפרסת על שטח גדול יותר בגלל מתחם הקיץ). ובכל זאת מספר הבנות אכן היה גדול, אפילו כפול מאתמול: כ-60 בנותמוחא כפייהStarאצבע למעלה. תביאו בחשבון שחלק מהבנות הולכות וחוזרות, ולפעמים באות חדשות כל שיכול להיות שהמספר הכולל היה אף גדול יותר.

שוב מלא בנות מסתובבות בבריכה ומשתזפות, משחקות, שוחות בעירום מלאTongueStar. כאמור קודם - אחלה חוויה ואווירהחיוך גדול. וגם הפעם אני לא ממש זוכר עם מי נכנסתימבולבלShocked
אבל אנסה לדוג מזכרוני: בהתחלה לקחתי איזו כוסית פולנייה ברונטית שלא זוכר
את שמה ואליה צירפתי את חברתה הבולגריה הרזה בשם כריסי לשלישייה. היה לא
רע, במיוחד הפינוק האוראלי הכפול שהכוונתי אותן לעשותקריצה,
אך לא עפו ניצוצות של ממש. לא כ"כ ליברליות אבל סבבה לגמרי בכללי. חוויה
סטנדרטית לחיוב. זיון עם שתיהן בשלל תנוחות(במיוחד עם הפולנייה האתלטית)
וגמירה כשאני מפמפם את הפולנייה בדוגי(אחלה תחת חטוב ועגול יש להTongue) בעוד כריסי משחקת לי בביצים מאחורהחיוך.

בין לבין התיישבתי על אחת הספות עם איזו רומניה(כן, חברים. אני ממשיך לתת להן צ'אנסחיוך)
כוסית ממושקפת שלא הייתה ב'חבורות' שבהן הרומניות מסתובבות בד"כ ולאחר
סמול טוק ארוך החלטתי לקחת אותה לקולנוע להתחמם ואז לחדר. מה שפסל אותה היה זה
שהתחילה פתאום לדבר איתי יותר מדי ביזנס וכסף ושהזמן מתחיל להיספר עכשיו
וכו'... הגישה העסקית יתר על המידה שלה לא מצאה כן בעיניי(למרות שבסמול טוק
עשתה רושם טוב) והחלטתי להקשיב פעם נוספת לאינסטינקטים שלי ולוותר עליה.

היה לי איזה קטע בביקור הזה או הראשון - לא זוכר(שובצחוק)
במדוייק - שבאתי לצאת לחלק הפתוח ומולי נעמדה מצרייה - ככה היא טוענת.
האמת שגם ניראית ערבייה - עם גוף סקסי פצצה אבל פנים שעברו כמה פצצותצחוק... טוב נו, הערביות הן בד"כ מכוערות ולא כוסיות מטופחות כמו האירופאיותקריצה. גם אלו היפות מביניהן הן בעלות יופי גס כזה...

על כל פנים, נדחפה מולי וניסתה לשכנע אותי לקחת אותה תוך כדי מזמוזיםמבולבלShockedצחוק. כשסירבתי(האינסטינקטים גם כאן אותתו לוותר) שאלה מאיפה אני. עניתי בלי היסוסApprove:"מישראל". ואז אמרה שהיא ממצרים ועשתה פרצוף... בעצם עשתה לי עוד כמה פרצופים לאורך הערב כשנתקלה בי עין בעין. כנראה לא מתה על ישראלים. יאללה שתזדיין!קריצהצחוק מי סופר את הקופה הזאת.

אפרופו ערבים/מוסלמים:
לשמחתי לא היו הרבה מהם במועדונים שביקרתי. אולי בודדים בניגוד לארטמיס
שבו בביקורי לפני שנתיים היו די הרבה קופים מסריחים כאלה. גם ישראלים לא
פגשתי בכלל לשמחתיחיוך. שוב, בניגוד לארטמיס בזמנו. כבר יתרון של המקומות בפרנקפורט הפחות מתויירת מברלין.

פתאום נזכרתי שוב בהיידי הנסיכה הנורדית היפייפיה והאצילית מאתמולTongueTongueStar. ראיתי אותה אך היא הייתה עסוקהמבולבל.
אמרה שאיזה איש עסקים צרפתי בא במיוחד מפריז כדי להיות איתה ועם עוד אחת
והוא 'סגר' אותה לשעה וחצי הקרובות. אוקיי. אמרתי שנחכה לה והפעם ניקח אותה
לשעה שלמה(ולא חצי שעה כמו בפעמים הקודמות) כדי לחוות אותה כמו שצריך!Tongue

נ.ב - ראיתי את הצרפתי המעאפן שלקח אותה ועוד אחת. איזה חטיאר קירח שנראה כמו זין מתכועס טוב נו... הייתי עצבני עליו(אבל הוא באמת שמנמן זקן ומכוער בלי קשרצחוקקריצה) כי רציתי את היידי והוא תפס לי אותה להרבה זמןOuchמבולבלכועס.

אוקיי. את השנייה שהייתי בביקורי בשארקס אני באמת לא זוכר(שוב מתנצלEmbarrassed.
תבינו אותי) וכנראה לא השאירה עליי רושם מי יודע מה. אני חושב שאיזו
הונגרייה בלונדינית שגם איתה גמרתי בדוגי תוך משחק בביצים לאחר מציצה לא
רעה ב'סלעים' למעלה.

פתאום אני רואה שהיידי המדהימה שלי התפנתה סוף סוף!StarStarStarHeart ישר רצתי אליה כמו שילד רץ לממתק וביקשתי שניכנס לחדר. אמרה שמצטערת אבל היא עייפהShocked, אז הולכת לאכול משהו מהבופה ונוסעת הביתהבכיבכיבכי. צרפתי בן זונה!!!כועס בגללו היא התעייפה והפסדתי חוויה מדהימה נוספת איתהבכי. זקן מניאק!!כועס נפרדתי ממנה בהמון חום ונשיקות והלכתי לחפש מטרה אחרת.

אגב, חלק מהבנות שם הפגינו ביצועים מקצועיים מאוד על עמודי החשפנות. הן עשו זאת בזמנן החופשי, צחקו אחת עם השנייה, ועושה רושם שחלק לא מבוטל מהן היו חשפניות מקצועית בעבר אם לשפוט לפי התנועות שהפגינו על העמוד.

הזיון האחרון לאותו יום היה עם שני כושיות מהרפובליקה הדומניקנית שהייתי צריך להמתין המון זמן עד שיתפנו. הראשונה - אלי. בת 27, נמוכה עם טוסיק חמוד ואופי מאוד ידידותי ונינוחחיוך גדול הזדיינה עם איזה טורקי בקולנוע. במקביל השנייה - איסלה שמה, בת 28, סוסה שחורה וחזקה עם ישבן גדול ובולט כמו שאני אוהב ואופי חם ותשוקתיTongue - הייתה בחדרים למעלה עם לקוח. אחרי שעה סוף סוף שתיהן התפנו(הגיע הזמן!Shocked)ולקחתי אותן יחד לסלעים למעלה(שוב פעםצחוק) תוך שאיסלה אומרת לי:"אז מה? בא לך על אורגיה מהקריביים הא?"קריצהחחחחחחצחוקצחוק כן, אמרתי לשתיהן עוד קודם עד כמה אני חולה על בחורות שחורות/שחומות/אקזוטיותTongueStar.

בחדר עצמו שתיהן השתדלו לפנק ככל יכולתן, הבעיה היא שאיסלה פשוט לא יודעת למצוץ!מבולבל אז נתתי לאלי
החמודה לעבוד על הכלי, תוך שאיסלה דוחפת את שדיה השחורים והיפים לפרצופי
ושולחת יד לביצים. אח"כ שתיהן עבדו יחד על האיזור הדרומי שלי אך התיאום
ביניהן לקה בחסר לצערי(למרות שמואד השתדלו ובכלל בחורות מתוקות וסבלניותחיוך גדול). בשלב מסויים אלי עלתה עליי ל-69 ואיסלה עזרה לה באיזור הדרומי שלי, אח"כ רכבה עליי קצת ולבסוף זיינתי אותה בדוגי תוך שאיסלה משחקת לי בביצים מלמטה עד לגמירה.

השעה כבר הייתה שעת הסגירה ממש, אז התקלחתי וחזרתי למלון קצת עייף אך מרוצהApprove. יום למחרת נסעתי ל-oase.

אואזיס - fkk oase

יום
אחרי הביקור השני בשארקס נסעתי לאואזיס. הנידח מבין כל המועדונים שביקרתי
בהם. אין תחבורה ציבורית בסביבתו. לוקחים רכבת מפרנקפורט לעיירה
פרידריקסדורף ומשם חובה לקחת מונית כי המועדון נמצא בשטח שומם ומבודד מחוץ
לעיירה. ברגל זו הליכה ארוכה במיוחד וגם אין ממש שביל גישה רגלי לשם אלא רק
כביש גישה. קישור לאתר שלהם:

Saunaclub FKK Oase - Luxus, Wellness & Erotik Frankfurt

הגעתי למקום ותכל'ס - מבחינת גודל פיזי ופאר: זה המועדון הכי גדול ומפואר שביקרתי בו. אבל לא כל הנוצץ זהב. בהמשך תבינו.

כניסה דרך שביל מהחנייה עם פסלים רומאים מסביב. כניסה עולה 70 יורו. חצי שעה עם בחורה 50 יורו. פתוח כל יום משעה 10:00 בבוקר עד 4:00 למעט סופ"ש שבו פתוח עד 5:00. מהקבלה עוברים דרך המבואה למסדרון צר שיורד למטה למלתחות. אגב - כמו בשארקס - לבנות אסור להיכנס לאיזור זה.

אוקיי. מתקלח, עובר למגבת ואז סוקר את המקום. באולם הכניסה ישנן ספות, בר, עמודי חשפנות+אולם קולנוע קטן ומאוד פעיל כפי שאפרט בהמשךקריצה.
שעוברים לכיוון הירידה למלתחות ישנם בצד ימין חדרים ומצד שמאל מעבר לפינת
ישיבה יש ז'קוזי+חדרים מצד ימין. מצד שמאל בר נוסף ומקום לבופה.
ממשיכים ואז יוצאים לכיוון הבריכה ומתחם הקיץ הענק של המקום.

במעבר מהג'קוזי לבריכה ישנה סאונה מצד ימין. מתחם הקיץ שם באמת גדול מאוד ומרווח.
ענק ממש. יש בריכה - שגם אני שחיתי בה קצת - ובר נוסף כשלידו מזנון שעושה
על האש ומגיש אוכל. מסביב מיטות שיזוף ופינות ישיבה והירגעות. יותר למעלה
יש רשת למשחקי כדורעף, שולחנות פינג פונג, ופינות ישיבה בצל.

אני
באתי בשעה מוקדמת אז להערכתי היו כ - 25-30 בנות וסביב ה-60 לקוחות. רוב
הבנות ניראות טוב עד טוב מאוד. לא מעט כוסיות אפילו קצת יותר מהשארקס(למרות
שגם שם ממש לא חסרחיוך).
הלכתי החוצה לאכול ושוב - כמו בשארקס - אותה חוויה של בנות משתזפות
בעירום מלא, משחקות ושוחות בבריכה, ואפילו משחקות כדורעף עם הלקוחות. הייתה גם
אחת שמרחה שמן שיזוף לידי ופתאום קלטה אותי והתחילה למרוח גם עליימבולבלצחוק חחחחחחחצחוק

בקיצור חזרתי לקולנוע ששם מתבצע המוןןןן אקשן. מכל המועדונים שביקרתי בהם - לאואזיס יש הקולנוע הכי פעיל. ממש חלק מהעניין שם.
אנשים מקבלים חופשי מציצות מול הפורנו וזאת בעצם דרכן של הרבה בנות
לשכנע אותם לקחת אותן לחדרים. יש זוגות שגם מזדיינים שם מול כולם. כשאני
התיישבתי באה אליי איזו איטלקייה בלונדינית כוסית שלא זוכר את שמה(אני צריך להתנצל עוד פעם?קריצהצחוק) אבל נראתה חטובה עם ציצים ותחת כמו שאני אוהבTongue, והתחילה בסמול טוק.

לאט לאט ירדה עם היד לזין ושאלה אם בא לי לקבל מציצה לחימום ואז לקחת אותה לחדר. עדיין לא ממש קלטתי את הפרינציפצחוק והיא אמרה להסתכל אחורה ופתאום אני רואה מאחוריי בחור מקבל מציצה משתי בנותמבולבלצחוק...
בקיצור עשתה רושם לא רע בסה"כ אז זרמתי. קיבלתי מציצה מול הקולנוע ואז
עברנו לחדר לשעה של סקס איטי, אך הבחורה לא הייתה ממש מקצוענית וליברלית
ובכל זאת הצלחתי להנות איתה ואף לקבל חווית GFE לא רעה בכלל. גמרתי כרגיל
בתנוחה האהובה עלייקריצה - דוגי כשהיא משחקת לי בביצים.

אחריה שמתי עין על שתי כוסיות. אחת רומנייה(רואים? אני ממשיך במתן צ'אנסים לבנות רומניהחיוך) שחומה וגבוהה. וממש כמו שכתב החבר דוכס:

[QUOTE=דוכס]
הכוסיות על יודעות שכל דקה איתך זה על חשבון מציאת הלקוח הבא שבדרך כלל ממתין להם

[/QUOTE]

צודק!אצבע למעלה
כשישבתי איתה לסמול טוק לתהות על קנקנה היא כל הזמן הסתכלה לצדדים לחפש את
הלקוח הבא, ופתאום קלטה אחד פוטנציאלי וקמה אליו. גם לא זרמה כלל בדיבור
וניתן היה לראות את המרדף אחרי הכסף בעיניים שלה. גם הייתה איזו רוסייה
כוסית בת 21 שישבתי לדבר איתה והיא לאחר כמה ד' אמרה לי שאם אני רוצה שנמשיך לדבר אני צריך לשלם לה...צחוק שיהיה לך בהצלחה מתוקה. תמצאי לך איזה פראייר מבין החטייארים המתים פה. לא אני.

חזרתי
לקולנוע ובאה אליי איזו רומניה ילדונת שנפסלה עקב לחץ רב ומהיר להיכנס
לחדר תוך שהיא רוקדת ומתפתלת סביבי. אח"כ באה איזו הונגרייה כוסית וגמישה
שניסתה ממש בכוח להוציא לי את הזין מהגבתצחוק כדי למצוץ אותו אבל לא נתתי לה וויתרתי כי היא הריחה לי תקתקנית לייט.

לאחר
מכן הלכתי לפינת האוכל הסמוכה לג'קוזי.וקלטתי בלונדה חמודה ששמתי עליה עין
קודם יושת לבד. ניגשתי, התחיל סמול טוק, עוד רומנייה(אלא מה?צחוק)
שדווקא לא הסתובבה בחבורות ועשתה רושם לא רע, אז לקחתי אותה. בחדר הייתה
פושרת מינוס למרות שהשתדלה(לקחתי אותה לשעה למספר אחד ארוך). אחרי מציצה
וזיון במס' תנוחות חשבתי לגמור עליה ב'גמירת פלחי ישבן מלוקסרת'Tongue אבל לא הסכימה ואמרה שאגמור בידנית שהיא תעשה. שיהיה. מרחה שמן ובאמת עבדה קשהמבולבל, כי ידנית לא מזיזה לי אבל היא המשיכה במרץ כמעט רבע שעה עד ההשפרצה.

לאחר מכן בעודי יושב בקולונוע נזכרתי בהמלצה נוספת של החבר דוכס:

[QUOTE=דוכס]
יש גרמניה גבוהה עם קעקועים גם טובה

[/QUOTE]

קלטתי את הגרמנייה הזאת אבל הייתה עסוקה עם לקוח. שמה - סאני. אמאזונה אמיתית ואתלטיתחיוך גדול
מאוד בגובה 1.76 מ', שיער בלונד מתולתל, וגוף מאוד חטוב ואפילו טיפה
שרירי. אומרת שבת 25. בגוף אולי אך בפנים ניראית סביב - 30+. דווקא בפרטים
לא עשתה רושם טוב ונראה שרוצה לגשת לעניין. גם העובדה שניסתה לדחוף את
חברתה שישבה לידינו לא אותתה כ"כ טוב... בכל זאת החלטתי ללכת על זה כשאני
זוכר את המלצתו של החבר דוכסאצבע למעלה. ופה אני חייב לומר שזאת אחת הפעמים הנדירות שהאינסטנקטים שלי אשכרה טעו!!!ShockedShockedShockedShockedShockedShocked

בחדר לקחתי אותה לשעה ולא הצטערתי לרגע!חיוך גדול
בחורה חזקה ואתלטית(מניסיון - סקס עם בנות כאלה הוא מעולה כי הן לא
מתיייעפות וביצועיסטיות במיטה). התחלנו בירידה ארוכה שלי אליה+אצבעות בשני החורים, אח"כ מציצה ארוכה, 69 מחרמן, סקס ברכיבה, במיסיונרית, וגמירה כהרגלי בקודש - דוגי כשהיא משחקת לי בביציםTongue. בין לבין - המון נשיקות ותשוקה מצד שנינו, מותק של בחורה, סוסה חזקה ופיזית, סבלנית ושירותיתמוחא כפייה. נישקתי וחיבקתי את הסקסית בלי סוף והיא כל הזמן חייכה וקראה לי:"זיס"("חמוד" בגרמניתEmbarrassed). יצאנו, שילמתי לה ונפרדנו בנשיקות.

בשלב זה הרגשתי שמיציתי את המקום ולא התלהבתי ממנו. מתאים אולי למבוגרים/זקנים שמתלהבים שכוסיות בכלל מסתכלות עליהם. לי זה לא מתאים למרות שראיתי שם כמה אופציות מעניינות. החלטתי להמשיך הלאה ולנסוע למנהטן.

מנהטן - fkk mainhattan

הגעתי לשם בשבת בערב. ממוקם בצד המזרחי של פרנקפורט. באיזור תעשייה שקצת קשה להגיע אליו בתחבורה ציבורית. כ-25 ד' הליכה מתחנת הרכבת הכי קרובה.

קישור לאתר:

FKK MAINHATTAN – Der neue Sauna City Wellness Club

פתוח כל יום משעה 11:00 עד 4:00 לפנות בוקר.למעט בסופ"ש שבהם הוא פתוח עד 5:00.

כניסה עולה 60 יורו. תשלום לבחורה לחצי שעה 50 יורו. יש להם מבצע שבשעות מסויימות המחיר הוא 45 יורו, צריך לעקוב באתר שלהם. בניגוד למועדונים אחרים - אצליהם יש רק 3 סוגי שתייה קלה חינם בלי הגבלה. בשאר המועדונים כל השתייה הקלה היא בחינם. עוברים בדלת פתוחה לראווה ומגיעים לקבלה. ממול לקבלה יש את כספות ומאחורי הקיר יש מעין מעבר למלתחות וללוקרים. בהשמך יש מסדרון לחדרים, קולנוע וחדר אוכל. מן העבר השני של הקבלה יש את הכניסה לאולם הראשי שבמרכזו בר עם עמוד חשפנות, בהמשך אולם עם ספות ועוד מעבר לחדרים נוספים. מעבר לאולם זה יש דלת זכוכית עם מעבר לסאונה וג'קוזי. המתחם החיצוני כולל בריכה קטנה, מטיו תשיזוף ופינות ישיבה.

נכנסתי להתקלח, שתי מגבת והגעתי לאולם הראשי שאליו צמודה גם פינת העישון. הייתה אחלה אווירה במועדוןחיוך גדול. הרבה חבר'ה צעירים(טורקים בעיקר). זה היה ערב מוצ"ש וחלק מהבנות רקדו על הבר לקולות צלילי שירים רומניים(כן, גם פה מין הסתם רוב ליוצאות רומניהצחוק). באמת האווירה הטובה ביותר והמשוחררת ביותר מכל המעודונים שהייתי בהם אבל כנראה שזה רק בגלל ערב מוצ"ש. אני התמקמתי על הבר והתחלתי לחפש מטרה פוטציאלית.

ננעלתי על איזו עסיסית שחרחורת שלא זוכר את שמה, אבל היא חצי רומנייה וחצי סורית למיטב זכרוני. הלכנו לחדר והייתה חוויה לא רעה למרות שניסתה לדחוף תוספות ולא ממש הייתה ליברלית. בסופו של דבר לאחר זיון במספר תנוחות גמרתי... נו, אתם בטח מנחשים לבדקריצהצחוק... אז כן, גם הפעם בדוגי כשהיא משחקת לי בביצים מלמטה.

אחריה קצת נחתי ושתיתי בבר ואז לקחתי ספרדייה גבוהה, שחומה וסקסיתTongue שנתנה לי חוויה מעולה בחדרחיוך גדולStar. המון זרימה, תשוקה וחושניות כאיה לאישה ספרדייה אמיתיתמוחא כפייה, מציצה מעולה, 69, סקס ברכיבה, מיסיונרית, ודוגי ארוך ועצבני על ישבנה המזמין עד לגמירה תוך שהיא משחקת לי בבצים מלמטה כרגילצחוקApproveCool. אחלה חוויה!חיוך גדול

בין לבין היה איזה קטע מעניין שבא לשם זוג מבוגר(האישה עלתה על חלוק כמו הגברים במועדון) והם לקחו לחדר איזה בחורה כנראה להגשמת פנטזיה של שלישיה. הזוג נשארו אח"כ עוד קצת והלכו.

בינתיים הלכתי לבר המרכזי ונשארתי עוד קצת בשביל הריקודים והאווירה הכיפית במלון. אכלתי בבופה, חזרתי לבר וחשבתי בכיוון של איזו בלונדה כוסית אבל היא לא רצתה לדבר, כנראה שעשתה את המכה שלה לאותו ערב(באמת ראיתי שנכנסו איתה הרבה. טוב, היא באמת כוסיתקריצה). נחתי קצת בחוץ וסיימתי את הערב. למחרת נסעתי שוב לשארקס בפעם השלישית. יש דיווח בשרשור הזה למי שרוצה לקרוא:

גם אני הייתי בפרנקפורט

zooz

פרנקפורט

15
[QUOTE=לקסר]גמרתי כרגיל
בתנוחה האהובה עלייקריצה
[/QUOTE]
גמירת פלחי מלוקסרת!
לקסר, אז הכל שם זה מועדוני זימה עם פורנו ומציצות פומביות
אין סגנון אינטימי לבחור רומנטי כמוני
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

פרנקפורט