כ תאילנד - דף 2 - סקס אדיר

תאילנד

11
אני טעיתי התכוונתי ל 50 דולר כמו שרשמת
ואין כזה דבר בתאילנד
היום בתאילנד 1500 זה שורט טייל
ו3000 ומעלה זה לונג טיים
זה יוצא קרוב ל100 דולר
והכוסיות לוקחות יותר
ואני אומר לך את זה מנסיון של הרבה פעמים תאילנד
כמה פעמים בשנה
ואני לא פרייר תמיד מנסה להוריד מחיר
ולא לוקח בכל מחיר

תאילנד

12
בתור אחד שהייה בגרמניה מספר פעמים ופעם בתאילנד..

בשניהם נהנתי..

פעם אחרונה הייתי בFKK ארמטיס בברלין

ביומיים וחצי זיינתי 17 בחורות

נשארתי עם טעם של עוד..

עלה בערך שבע אלף שקל כולל טיסה מלון וכו..

20-30 בחורות במשמרת נראות טוב, הייתי גם במשמרת בוקר וגם לילה,כולן הסתובבו ערומות כל הזמן נטורל לחלוטין..

לא צריך ללמוד רוסית,
לא צריך להתקשר והפקידה לא עונה,
לא צריך לחשוב אם התמונה אמיתית
לא צריך לחשוב איך הבחורה נראת ערומה
אלכוהול חופשי,

אחח...

עדיין פאקינג צריך לטוס לשם, והתענוג בכל זאת לא כזה זול..
ועדיין יש נפילות..

ועדיין אני מפנטז לטוס לשם..
גבר אמתי יודע לכבד נשים !

תאילנד

13
[QUOTE=סקיהוק]אני טעיתי התכוונתי ל 50 דולר כמו שרשמת
ואין כזה דבר בתאילנד
היום בתאילנד 1500 זה שורט טייל
ו3000 ומעלה זה לונג טיים
זה יוצא קרוב ל100 דולר
והכוסיות לוקחות יותר
ואני אומר לך את זה מנסיון של הרבה פעמים תאילנד
כמה פעמים בשנה
ואני לא פרייר תמיד מנסה להוריד מחיר
ולא לוקח בכל מחיר
[/QUOTE]

הניסיון פחות רלוונטי, אלא העדכניות של הכתוב. אין לי מה להתווכח איתך ויש מל גורמים שמשפיעים על המחיר, זה לא מוצר עם מחיר קבוע בסבן אילבן. מסכים איתך שלקחת חשפנית כוסית כולל בר פיין יעלה מינימום 3000 ואפילו 4-5. הסטדנרט של הבנות במועדונים ובברים (ואני מדבר על כוסיות) הוא 1000 לשורט 1500 ללונג או 1500 לשורט 2000 ללונג. כמעט ולא שילמתי מעל 1500 ללונג....3000 ומעלה? תיקח את ההכי כוסיות באינסומניה ב2500 או 3000..ממש לא ומעלה...אבל שוב כל אחד וחוויותיו...אולי אתה מביא מגוגו בליל הכריסטמס את ההכי כוסית ואז עולה לך 7000 בהאט...לא יודע...בכל אופן זה לא העניין. שים לב גם שאתרים בינלאומיים שמדברים על תילנד מדברים על המחירים האלו מלבד בנגקוק. פטאיה וציאנג מאי זולות יותר, פוקט וקוסמוי יקר יותר, בנגקוק יקר משמעותית. אין הרבה תאילנדיות ששוות את ה4000 בהאט, רובן הכמעט מוחלט לא עוברות את ה"נראית סבבה לגמרי"...מעטות אלו שמפילות לך את הלסת.

תאילנד

14
צ'ארמר צודק.

המחירים (בפאטאייה) הולכים ככה:
בגוגו זה יעלה לך (כולל שתיה לבחורות שמתעלקות עליך עוד לפני שמצאת את זאת שתרצה לקחת) מינימום של 4000-5000 בהט, כולל בחורה - מינימום (כל סכום יש לחלק ב-9.15), כלומר 5000 בהט= 550 ש"ח לכל הלילה,וזו אמורה להיות כוסית על, אם כי לא בהכרח ה-כוסית על של המועדון.

באינסומניה (המועדון לילה שעובד הכי חזק) - לונג טיים יעלה עם רוב הכוסיות 1500-2000 בהט, כמה יעזו לבקש 2500 בהט, ותמיד תהיה כוסית על אחת שתבקש 3000 בהט (= 330 ש"ח או 84$ ללילה).

אז אפשר להתווכח מה עדיף, כוסית אירופאית לשעה/ שעתיים או כוסית תאילנדית בפחות כסף לכל הלילה (וכמובן שבשני המקרים יש אופציות לנפילות), אבל מבחינת מחיר- אין לתאילנד מתחרים.
לשעבר גבינט (חזרתי אחרי חודש בחו"ל והסיסמא לא עבדה יותר...)

תאילנד

16
אין לי מה להתווכח איתך...ראיתי מספיק ישראלים פראיירים שם, כנראה לא לומדים מטעויות. להגיד ש3000 בהאט ומעלה!!! זה מחיר של לונג זה פשוט שטות מוחלטת...כנראה היית במועדון אחד לא יצאת ממנו. 2000 בהאט ללונג זה כבר לא מעט. הרבה בחורות ילכו איתך ב1500 (בבנגקוק לא). אין מה לעשות מלבד לא להיות פראיירים...אני הייתי עם חברים וב90 אחוז מהמקרים שילמנו 1500 ללונג לבחורות שנראות מעולה. אתה מטעה אנשים וגורם להם להרגיש שהתקציב לא מספיק להם. אם המחירים ללונג היו 100 דולר ומעלה אף אחד לא היה טס לתאילנד אלא למערב אירופה אם כוסיות בלונדיניות בחלונות והמועדונים.
אם לקחת חשפנית ושילמת 1500 בר פיין ועוד 3500 ללונג זה בעיה שלך, כי ב1-2-3 כשהמועדון ייסגר היא תחכה לך במועדון תמורת 1500-2000 ללונג

תאילנד

18
אכן 1500 גג זה המחיר.
לך לים שב ותהנה ותסתכל מסביב כל אחת זה פוטנציאל .
לך לאורך הים אחרי הצהרים תיבחן את הבנות באור ותוך דקה של משא ומתן היא איתך.
אני לא אהבתי את המועדונים וההליכה ברח ההליכה בלילה הזויה ולכן צריך לקחת הכל בפרופורציה.
תאילנד זה סופרמרקט אחד גדול וזול.
הכל למכירה.

תאילנד

19
טוב אז בתור מי שהיה קצת יותר מכולם פה בתאילנד המחירים בפאטייה הם
בחוף 700-1000 קצר[מה שהם דורשות]אני לוקח ב500 גם
גוגו 600-800 באט למועדון +2500 לבחורה לארוך
באר- 300 באט לבר 1500-2000 לארוך
מועדונים רגילים 1000-1500 לקצר לפי מידת היופי 2000-2500 ארוך
אני מדבר רק על בחורות יפות גוף טוב
בבנגקוק תוסיפו 1000 באט לכל התפריט
אים מישהו הוציא בפחות שיהיה לו לבריאות שיהנה

תאילנד

20
מרחיב נראה לי שצ'ארמר אני ואתה מדברים פחות או יותר על אותם מחירים,
ואני מניח שלשלושתנו יש לפחות (ביחד) 15 חופשות שם
לשעבר גבינט (חזרתי אחרי חודש בחו"ל והסיסמא לא עבדה יותר...)
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”