כ מקסיקו סיטי - יש מה לחפש שם? - דף 2 - סקס אדיר

מקסיקו סיטי - יש מה לחפש שם?

14
רשמיי מהביקור במקסיקו -
טינדר טינדר וטינדר !!!!

הייתי בשני אזורים - מקסיקו סיטי ולוס קאבוס בבאחה קליפורניה הדרומית.
היה לי לו"ז צפוף יחסית אז לא השקעתי המון אנרגיה בחיפוש אחר הכוס, מה גם שטינדר ונספחיו (אינסטגרם וואטסאפ) סיפקו את הסחורה.
לפני הנסיעה חקרתי קצת באינטרנט והגעתי לפורום סקס דיי פעיל (כמו אצלנו לפני שנה בכי). הבעיה שספרדית לא שפת האם שלי וחוץ מ-Hola ו-Gracias אני לא יודע הרבה...
המראה המקסיקני לא ממש מושך אותי, כך שלא הסתובבתי ברחוב עם נוזל זרע במקום נוזל מח. ויש לי עדיפות לתחת קטן וחצוף מאשר לברזילאית עם ירכיים של כדורגלן.

מקסיקו סיטי
עיר ענקית (8.5 מיליון תושבים) שהפתיעה אותי לטובה בנוחות ובחוויה האורבנית. הסתובבתי לא מעט במספר אזורים וממש לא הרגשתי שמסוכן. לכל אלה שאומרים שמקסיקו סיטי היא עיר מסוכנת, אז אני מדגיש שהסתובבתי באזורים המתויירים יותר ובשעות היום, ובאזור שבו השתכנתי (Polanco) יצא לי להסתובב גם בלילה, כי זה אחד מאזורי הבילוי והתיירות המובילים בעיר ויש נוכחות גדולה של משטרה.

הדגשתי בטינדר שהגעתי לזמן קצר ושאני לא דובר ספרדית, ולמרות זאת קיבלתי כמה התאמות עם דוברות ספרדית בלבד - ותודה לגוגל טרנסלייט (כלי אדיר!!!!).
רוב ההתאמות שהתקדמתי איתן היו 35-43 (אני בן 40) ובשני הלילות הפנויים שלי נפגשתי לטקילה-טאקו-אני-רוצה-אותך-בתוכי עם 2 בחורות נורמטיביות לקראת ה-40 (כל אחת בנפרד). אחת מהן כמעט לא דוברת אנגלית
בטינדר יש לא מעט שוגר-בייבס בשעות ה-20 (קיבלתי התאמות מ-2 כאלה אבל לא התקדמנו בשיחה) וגם מעט עובדות פרטיות.
אחת מהן - אוקראינית כמו שאני אוהב, צדה את עיני, אבל הסגירה איתה על הסכום ועל השירות לא היה ברור. וגם, היתה לי חוויה מקומית בחינם (פחות טקילה, טאקו ואובר), אז וויתרתי.

והיו גם חוויות אחרות לא ברורות -
יום לפני הטיסה (כשלא הייתי ממש פנוי), התחלתי להתכתב עם טינדרית בת 33 שהיתה בלי תמונה [עשיתי מנוי לחודש בטינדר. היה שווה 74 ש"ח] והמשכנו משם לאינסטגרם (בטינדר יש מלא הפניות לשם... שווה). אני רואה בחורה נורמטיבית אבל לא משהו באמת למבט שני. מפה לשם השעה כבר 23:00, סחבק גמור, והבחורה כותבת לי שהיא שיכורה בבית, בלי חזיה ובלי תחתונים והיא מחפשת גבר שלא יאכזב אותה הלילה. מברר עוד קצת, מנסה לגרום לה להגיע לאזור שלי (אובר עלי) או לפחות למקום ציבורי והבחורה מתעקשת שאבוא אליה. הכתובת שהיא שולחת רחוקה ממני 20 דקות אבל אני לא מכיר את האזור ולא אותה...
מה לעשות???? לסוע?? לוותר???
למזלי (או שלא) השכל מקבל פיקוד ומדליק דיסקו של אורות אדומים.
20 דקות אח"כ אני מצליח לשכנע אותה לבוא לאזור שלי, לשבת באיזה בר ואח"כ נעשה הכל כדי שלא תתאכזב .
אומרת לי שהיא נכנסת למקלחת זריז ושאזמין לה אובר.
בינתיים אני מתחיל לסטור לעצמי כדי להתעורר, מכין קפה והולך לחפש בר שנשאר פתוח אחרי 1 בלילה.
...
...
...
ב-00:30 אני עדיין לא שומע מהמתקלחת חוזר בעצבים לחדר, מרגיע את עצמי במקלחת והולך לישון.
למחרת אני עוד רואה הודעה מהחצופה ב-3 לפנות בוקר שהיא נרדמה... וחבל שלא באתי אני אליה...
עדיין לא ברור אם ניצלתי משוד או פספסתי מתאבדת-זין.

לוס קאבוס - עיירה בבאחה קליפורניה הדרומית
אזור נופש יוקרתי לאמריקאים עם חופים מדהימים.
הייתי שם ליומיים וחצי צפופים והשתכנתי בעיירה אחרת (סאן חוזה דל לוקאס). הייתי פחות פנוי למפגשים אז לא חיפשתי.
בדקתי קצת בטינדר (בעיקר משיעמום) וכל מה שהצלחתי התברר כמעסות חברותיות מאד שרוצות להתארח אצלי בחדר או לארח אצלן.
היתה קולומביאנית אחת שזיהתה שאני ישראלי (לפי השם) וניסתה לפתות אותי לבוא אליה. התברר שביקרה אצלנו בעבר (לא בררתי אם לחופשה או לעבודה).
המחיר שביקשה, המונית אליה (משהו כמו 50 דולר) והעייפות שלי סגרו את הפינה.

מקווה שאגיע לשם שוב ואשתף בדברים מעניינים נוספים
ואם יש עדכונים אחרים במקסיקו - שתפו
זבל מי שמלכלך - את החוף, את הים ובכלל!
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”