כ יומיים בפראג - דף 2 - סקס אדיר

יומיים בפראג

11
אוקי אז שאני אבין משהו.
טיסות נניח אפשר לסגור באזור ה-300 ש"ח להלוך חזור.

לינה במלון 4 כוכבים או משהו סביר (נניח 3 כוכבים +) באזור שקרוב יחסית לאקשן, כמה תעלה (נניח ל-3 לילות) ?

לשעבר גבינט (חזרתי אחרי חודש בחו"ל והסיסמא לא עבדה יותר...)

יומיים בפראג

12
עוד שבוע מגיע לפראג.
בתיכנון: ביקור ב-FKK המקומי, שואו פארק ומועדון ניאון. בנוסף אולי אערוך ביקורים אצל בנות פרטיות.
אגב, מישהו ביקר בחורות מהאתר הזה? http://www.אין לקדם אתרים69.cz/
ואשמח לקבל מידע יותר ספציפי לגבי מועדון ה-FKK. באתר כתוב רק על מסג'ים. לא מצויין שהבחורות עירומות כמו במועדונים שביקרתי בהם בגרמניה. האם מדובר בדיוק באותו קונספט?
כל היום חושב על זיונים

יומיים בפראג

13
אהלן,

הייתי לפני כמה ימים בפראג ודגמתי מכל טוב. ביקרתי בFKK כבר פעמיים לפני חודש והלכתי שוב. בגלל ענייני מיצובחוקיות, שירותי סקס לא מפורטים באתר של הFKK. מה שכן, הם קיימים גם קיימים שם. בימי הסופש, יש 15-20 נערות שם, המסתובבות בעירום מלא או גג מגבת סביב החלציים. מספיק שתסתכל על אחת מהן והיא כבר תנסה לדוג אותך, תבוא, תפתח בשיחה ותשלח ידיים צחוק

עלויות: כניסה 2000 קרונות, הכוללת אוכל חופשי, שתייה קלה, מגבת+חלוק+כפכפים, גישה לחדר סאונה וג'קוזי וכמובן נוף לבחורות שלא מתביישות להתיישב עליך בפומביEmbarrassed. 1600 קרונות לחצי שעה סקס, כולל מציצה מקונדמת. אקסטרות במו"מ ישיר עם הבחורה ומקפיצות את המחיר ממש(1000 קרונות למציצה לא מקונדמת, נגיד). תכל'ס, קצת יקר הסיפור, אבל המגוון ואיכות הבחורות גבוהים לרוב. רובן מרומניהבולגריה, יש גם צ'כיות ושחורה או שתיים.

אם יש שאלות נוספות, אשמח לסייע.

יומיים בפראג

15
K5,
אמנם לא הייתי , אך לפני כמה שנים טובות צפיתי בסדרה בערוץ אגו ,
כול פרק היה על מקום אחר , פעם עשו פרק על פראג והראו , בין היתר, בדיוק את המקום הזה ,
והיו שם 20-30 פצצות על ,אחת -אחת , 1.80 או קרוב ,
בלתי ייאמן.
לא יודע האם זה באמת כך - כול הזמן , או שרק לרגל הסדרה פיברקו .

יומיים בפראג

16
[QUOTE=טרומפלדור]אוקי אז שאני אבין משהו.
טיסות נניח אפשר לסגור באזור ה-300 ש"ח להלוך חזור.

לינה במלון 4 כוכבים או משהו סביר (נניח 3 כוכבים +) באזור שקרוב יחסית לאקשן, כמה תעלה (נניח ל-3 לילות) ?

[/QUOTE]

גבינט...מאיפה משיגים מחירים כאלה?
אני לרוב לא מוצא פחות מ200/250 דולר הלוך חזור וגם זה בלואו קוסט לא בעונה..

יומיים בפראג

17
אין מחירים כאלו, אולי בחלומות. לאחר חיפוש רב, הזמנה מראש ותיק יד גדול בלבד, שילמתי כ730₪ לוויזאייר הלוך חזור, פעמיים. עקב כך שמגיע קיץ ואביב, המחירים רק יעלו מכאן לאיזור ה1000₪ פלוס.

יומיים בפראג

19
אז ככה. רק תדעו חברים שאני טס לשם במחיר של 540 ש"ח הלוך ושוב....בוויזאייר.
מי שיש לו סבלנות שיחפור כמוני באתרי החברות באינטרנט ויצא מחירים מטורפים לגמרי.
מלון עוד 700 ש"ח. וארבעה ימים ב-1,240 ש"ח בסך הכל.
ועל הדרך אשמח לכמה המלצות מחברים. למרות שאני די סגור על מה שאני עושה ם ולאן הולך.
מישהו ביקר אצל הבנות מהאתר הזה?
http://www.אין לקדם אתרים69.cz/Akce.aspx
כל היום חושב על זיונים

יומיים בפראג

20
[QUOTE=בועל נשים]אז ככה. רק תדעו חברים שאני טס לשם במחיר של 540 ש"ח הלוך ושוב....בוויזאייר.
מי שיש לו סבלנות שיחפור כמוני באתרי החברות באינטרנט ויצא מחירים מטורפים לגמרי.
מלון עוד 700 ש"ח. וארבעה ימים ב-1,240 ש"ח בסך הכל.
ועל הדרך אשמח לכמה המלצות מחברים. למרות שאני די סגור על מה שאני עושה ם ולאן הולך.
מישהו ביקר אצל הבנות מהאתר הזה?
http://www.אין לקדם אתרים69.cz/Akce.aspx
[/QUOTE]
היכן חפרת כדי להוציא כזה מחיר? כי סקייסקנר והאתר של וויזאייר מעולם לא התקרבו לזה. המלצה אישית, נסה פריווטים. מגוון לא רע, מחירים נוחים ותמורה מעולה לרוב.
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”