כ יוון - דף 2 - סקס אדיר

יוון

11
ביקרתי בכריתיים לפני מספר שנים נהג מונית לקח אותי לדירה פרטית עם בנות ממולדוביה נראות לא רע וחלקן דיי טוב 40 יורו כולל הקופון שהנהג לקח, הנהג אמר שבאתונה המצב יותר טוב 20 יורו הבנות שם לוקחות.
וניראה שבגלל המצוקה הכלכלית שם יש לא מעט בנות שעוסקות במקצוע העתיק בעולם

יוון

12
הייתי בכריתים לפני 3 שנים נהג מונית מקומי יכול לדאוג לך להכול כמובן שהוא לוקח עמלה על חשבונך(נהג אחד דרש 100 אירו הבנתי שזו עקיצה ביקשתי שיקח אותי ליעד שלי )נהג אחר שעליתי עימו לקח אותי לדירה פרטית הייתה שם עלמה מולדובית בת 20-22 ואמר לי בדרך אם לא מתאים לך אל תשלם, מקסימום ניקח אותך למקום אחר חיכה לי כול הזמן בחוץ עד שיצאתי המחיר כולל העמלה שלו 40 אירו.
הנהג אמר לי שבאתונה המחיר יותר זול אפשר למצוא בדירה ב 20 אירו למספר

יוון

13
הזנות בייון חוקית, ויש כנראה לא מעט היצע.
אני לא מכיר, אבל נשמח לקבל מידע ממי שהיה/יהיה שם.
חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...

יוון

14
אחחח יוון יוון ...
יוון העתיקה יוון המודרנית שתיהן נורא יפות אם זה המקדשים העתיקים והפסלים העתיקים או אם זה הברים הנפלאים והטברנות המעולות..
אך לא באתי לדבר על זה אלה באתי לספר על חוויה שהייתה לי ביוון השעה 12 בצהריים ואני מרגיש חרמן מאוד אך בעיה אני לא מכיר את המדינה כמו המקומיים ולא יודע לאן להתקשר .. לילה לפני כן הייתי באזור "החלונות האדומים" זה כמו אמסטרדם רק עם בחורות ממש ממש פצועות (לחובבי שמנות) והמחיר שם היה גם נורא זול כמו המקום לכן החלטתי שאני לא אכנס לשם (בנוסף זה אזור של הרבה מהגרים) לכן פתחתי את האינטרנט והחלטתי לחפש לאחר חיפוש של חצי שעה מצאתי סוכנות שמציאה בחורות עד למלון .. התחלתי לדפדף ומצאתי בחורה לטינית בשם קסנדרה ..
המחיר שהיא לוקחת הוא כמו הבחורות האיכותיות בארץ 500 שקל (שם עלה לי 600 כי לא היה לה עודף ולי לא היה כסף יותר קטן)
בנוסף דבר שנורא אהבתי זה אפשרות לשלוח SMS עם השם של הבחורה מיקום וזמן והבחורה תגייע לשם לפי דעתי חוסך הרבה כאב ראש מלדבר עם פקידות ממורמרות בנוסף לכך היה איחור קטן התקשרתי כדי לברר שהכל בסדר ושלא שכחו או משהו כזה ענו לי בחיוב ובצורה מאוד מכובדת .
הבחורה הגיעה טוענת שהיא מקובה אני די מאמין לה דוברת ספרדית וגם נראת כזאת .. בהתחלה היה קרח שנורא קשה לשבור אותו בגלל שהיא חשבה שהיא תפגוש מישהו מקומי יותר בכל מקרה הקרח נשבר והיא נכנסה למקלחת ויצאה עם חזיה ותחתונים שאני עד אז הייתי על המיטה היא הפשיטה אותי ושלחה אותי להתקלח (די מצחיק שהגלגל מסתובב בדרך כלל אני זה שמפשיט אותם) האישה אוהבת כוח בנוסף נשיכות קצת השירות שלה היה מעולה יחסית למחיר בארץ הייתי צריך לשלם 700-800 בשביל דבר כזה יודעת ואוהבת לעשות סקס ברמה מטורפת לא נחה לשניה אחת ונותנת מכולה אני לא אפרט יותר מדי כי אני מניח שאין פה אנשים שהולכים ליוון בקרוב וגם אם כן אני מניח שהם ימצאו דברים אחרים העיתונים שם מלאים במספרי טלפון בכל מקרה אם מישהו טס ומעוניין אשמח להביא לו את הטלפון של הסוכנות (הם מגיעים לכל מקום באתונה ולא דורשים כסף על המונית) אני מאוד נהנתי מהשרות קיבלתי ממש מעל ומעבר ויחס של לקוח מועדף בנוסף לזה אני לא ממש ממליץ לבקר באזור ה"חלונות" מכיוון שרוב הבנות שם הם די תחנה מרכזית לכן לא מומלץ יש רק רחוב אחד ששכחתי את השם שלו שהוא כמו החלונות אבל עם בחורות יותר צעירות לא הייתי בו וקצת חבל דבר אחרון נוסף בתי הזונות שם עובדים תחת השם Studio בלילות לכן אם אתם רואים מקום כזה עם שם כזה בדרך כלל באדום או וורוד תדעו שאתם קרובים לאחד . יש עוד הרבה דברים שהייתי מקווה שהמדינה שלנו הייתי מאמצת אותם כמה מנהגים אבל אני מניח שבעוד כמה עשרות שנים אולי .. נקודה אחרונה הביקור ביוון היה מאוד כיף בעיקר באתונה יש שם כלכך הרבה מה לראות אך זה לא עיר למסיבות ודברים כאלו .. ננורא קשה למצאו בר עם הרבה בנות או דברים כאלו בעיקר המועדונים שיש להם שם בערך רק 2 שהם סגורים חוץ מימי שישי שבת וראשון.

יוון

15
תודה רבה! כך מידע חשוב!! יוון קרובה, לא קרה, והזנות שם חוקית.

בישראל אגב, לפני 15 שנים היה יותר טוב מיוון.
חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”