כ גרמניה/ברלין מכוני הכל כלול, חלק שני !!! - דף 2 - סקס אדיר

גרמניה/ברלין מכוני הכל כלול, חלק שני !!!

11
כנס לפוסט שלי
http://www.sexadir8.com/forum/forum_posts.asp?TID=44210
דיווחתי על 3 מקומות עם כתובות
מעבר למה שדיווחתי יש את קינג גורג שאמור להיות מעפן
יש את אינסומניה שזה גאנגבאנג בימי חמישי בלבד
ויש את המקום של מוסטפא שאמור להיפתח בימים הקרובים במקום חדש ואין עדיין כתובת

13
נתקלתי גם במקום באינטרנט, אבל החלטתי לוותר עליו, כי זה מסיבות יחסית קצרות של 4 שעות עם מגוון מצוצם של כ-3 בחורות בכל פעם, ורוב התמונות של הבחורות לא נראות לטעמי.
דרך אגב יש שם 2 בחורות (לא הקרם דה לה קרם) שנהגו לעבוד במקום של מוסטפא

17
תודה!

אגב החוויה שלי בקליגולה הייתה יותר טובה, אולי בגלל שהייתי בשתי משמרות, מראש שילמתי 110 יורו.
אפשר לצאת לשם לשעה לאכול.
חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...

18
קודם כל תודה על הפידבקים, לרגע חשבתי שאני מדווח לעצמי.
היום הלכתי שוב לאנני פורשה וכמו שחשבתי יש פחות בנות ותנועת לקוחות מאשר אתמול בגלל שהיום היה יום רגיל על 10 בנות.

קצת לחדד עוד פירוט לגבי המקום:
התאורה העיקרית היא אור נרות ועוד תאורה עמומה שזה נחמד ויש כמה עצי דקל לאווירה טרופית.

לגבי האוכל, כנראה הבשר שהביאו היה לכבוד האירוע החגיגי של אתמול הביאו אותו, ויוצר מאוחר הוציאו היום את השאריות, בנוסף היה תפוציפס, יוגורטים בטעמים, קרואסונים, וואפלות, חטיפים ועוד.

מה אני יגיד לכם זה יום זיונים רביעי ברציפות
ביום הראשון גמרתי 7 פעמים, בשני 4 בשלישי 7 (או 8 לא זוכר) והיום 5, כי אני מודע למגבלות הגוף שלי, זה מאוד קשה ואני מרגיש שהזין מתחיל כבר להתקלף, אחרי כל כך הרבה חיכוך זה קשה בעיקר כשבחורה מנסה לעשות ביד במקום למצוץ, כל גמירה לוקחת איזה שעה פעילות ויש נפילות מתח בדרך.

אתמול היו בשעות השיא 20 לקוחות במקביל (לא בפעילות בו זמנית) והיום היה רגוע עם כ-10 לקוחות עם 3 בחורות (מדי לעם ירד ל-2 בחורות לזמן קצר) בו זמנית בכל רגע נתון, שזה יפה לעומת ההיצע אצל מוסטפא, כל שעתיים בערך מתחלפת בחורה
היום הייתי עם טינה מופיעה בתמונות של האתר
מילפית מקועקעת שהיא קצת מפונקת יש לה דרישות, ודורשת משחק מקדים שילטפו ופינקו אותה אבל היא טובה ויודעת לפנק בחזרה, בגדול אתמול היה כל צוות הבחורות אז לא נתקלתי היום בבחורות חדשות.
ייתכן שהתנועה הייתה דלה היום בגלל הספיישל של אתמול וידעו שבד״כ אנשים לא באים יומיים ברציפות (חוץ מחולים כמוני)

אחרי שקצת ביררתי, בניגוד למה שאמרתי אתמול ככל הנראה כחצי מהבחורות ממוצא טורקי, והן פחות איכותיות מבחינת מראה לטעמי האישי, היום רוב הבחורות היו טורקיות ורמה די בינונית, אני הולך מחר רק בגלל שאני יודע שאזיין את fine שוב, היא פשוט ממתק

פעם ביום אני יוצא להתרענן בחוץ כשעה וחצי בחוץ
ביומיים האחרונים הייתי בפנים נטו מעל 10 שעות!
לב זהב, מזל שלא שילמתי להם עוד 20€ כי חשבתי שהם יתנו לי להיכנס אחרי כמה שעות שוב חח, באנני פורשה אין שום בעיה לצאת לכמה זמן שרוצים באותו יום.
לכל חובבי השילוש הקדוש (אלכוהול, זונות והימורים) תשמחו לדעת שספרתי ברדיוס 50 מטר מאנני פורשה 4 בתי קזינו שונים (קטנים) אז אפשר ״להתרענן״ שם אם רוצים הפוגה.
אני לא חובב קזינו אז בעצת חבר מהפורום (לב זהב זה היה בדיווח שלך נכון?) הולך לאכול איזו גלידה בחוץ בתקווה שזה יישפר את הביצועים.

היום ראיתי לקוח שהייתי בטוח שהוא ישראלי, שחום מראה ישראלי, מדבר אנגלית ונימול (אני יודע, הצצתי, בבקשה אל תשפטו אותי), לא רציתי לחטט לשאול אז זרקתי איזה משפט בעברית לראות אם הוא הבין, אבל או שהוא לא הבין שדיברתי בעברית, או שהוא לא ישראלי או שהוא עשה את עצמו.

בכניסה יש לוח עם פתקים עם המלצות של אנשים מכל העולם, הפתק בעברית של ניקי מפורום סקס אדיר עדיין שם ועוד 2 פתקים בעברית, באחד מהם כתוב ״התקלף לי הצבע מהגוף״ חחח
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”