כ קייב אוקראינה חלק שני !!! - דף 2 - סקס אדיר

קייב אוקראינה חלק שני !!!

13
אני מסכים חלקית עם אביב. הייתי בקייב וחזרתי ואני מוכרח להגיד שזו עיר מרתקת מבחינת האופציות שהיא מציעה. ראשית היא עיר זולה, אבל לא ברמה של עולם שלישי. יש שם כמות גדולה של גברים שמחפשים עניינים, אבל בניגוד למקומות אחרים הסצנה באוקראינה היא לא ממוסדת ולכן היא קצת יקרה.
ניסיתי ללכת להמלצות בפורום, דרך נהגי מוניות אבל לא הייתי מרוצה. בעיקר משום שהרגשתי שאני מזיין נשים שניתן למצוא בארץ בתאגידים, אולי פלוס אבל לא בשביל זה נסעתי לקייב. דרך האינטרנט יצרתי קשר עם בנות שמפרסמות את עצמם ואני מוכרח להגיד במילה אחת: וואו. בחורות שנראות מדהים ולרוב נותנות שירות מדהים שאין דומה לו, לזיין כוסיות ברמות שאין בארץ שגם מתנהגת בהתאם זה משהו שלא חוויתי בארץ וגם לא במקומות אחרים.
הסכומים של אביב מעט גבוהים, ניתן לסגור על 300 שקל לשעה. בחורות של 300 לשעה הם יפות מספיק ומספקות שירות מצויין, לא תמצאו משהו דומה בארץ בשום מקום. הבחור שטוען שזיין ב-50 דולר, הלך לבחורות שיש בכמויות בישראל בשביל זה לא שווה ללכת לקייב. כל אחד יעשה עם כספו מה שהוא רוצה, אבל בעיני החוויה בעיר היא בעיקר השירות והיופי גם אם הייתי צריך לשלם מעט יותר.
לסיכום הטיסות והמלונות זולים, גם המזון והנסיעות. הייתי עם ארבע בחורות, זה היה מעט יקר אבל בילתי שעות קסומות עם פצצות שגם בפנטזיה לא הייתי מוצא בארץ.

16
הי
אתמול חזרתי מקייב ואומנם לצערי הייתי רק יום אחד שם
יום בלי לילה
אז הדיווח המלא שלי עם מישהי הייתי יפורסם בנפרד
עכשיו
אני לפני שהגעתי לשם דיברתי עם מלאאא בנות ב ממבה
לא חיפשתי זונות
חיפשתי בנות רגילות
סגרתי עם מספר
אני אפרט כאן דוגמא על מה שסגרתי אומנם לא זול אבל בוא תשמעו
בחורה בת 27 נראית לא רע בכלל (טוב ) פלוס חברה שלה אורגיה לכל הלילה ( אני לא אוהב מפגשים של שעה שעתיים) וזה תמורת 750$
אני לא זול אבל אם תחשבו כמות שעות ואני מדבר על מ 10 בלילה עד הבוקר
נראה לי מחיר הוגן
פלוס הידיעה שהם לא זונות (שרמוטות כן אבל לא זונות אחד מארחת במסעדה שניה עובדת במכון יופי)
נראה לי הוגן
בארץ דבר כזה יעלה הרבהה יותר ואני גר לא מדבר על אורגיה ועל רמות הבחורות!

נכון קייב לא מציאה מציאות בחינם (למרות ש אפשר למצוא גם כאלו) אם יש פה ו יודעים לזיין את השכל ( לתת ב פוליטיקה) אז אפשר להשקיב כל אחד ( או כמעט) יחד עם זאת חברה אתם אומרים להזמין למסעדה כמה זה כבר עולה 300₪ או 1900 גריבנה ...

עוד פרט שולי חשוב בחורות אוקראיניות מאוד יפות אבל גם מאוד חכמות !!! וזה אומרים לי חברים שלי שהם משם ונשואים לכאלו
בחורות אוקראינית יותר יפות מרוסיות ויותר חמות מהן אבל זה אומר גם עוד הרבה דברים...

17
800 שקל לשעה זה עבור דוגמנית על. אני לא פוסל את זה על הסף, אבל היא צריכה להיות משהו באמת במיוחד בשביל להצליח למשוך אנשים שישלמו כזה סכום. 300-400 שקל לשעה לדעתי אפשר למצוא בחורות ברמה גבוהה מאוד, שאין שום סיכוי שתמצא בארץ.

18
אחלה בחלה...אבל המחירים האלו זה לא מה שדווח....דובר על משהו כמו חצי לשעה....150-200 לשעה....או 400 (כלומר 100 דולר) לכמה שעות.....איפה פה האמת? ולדעתי שני המקרים הם אמת...השאלה כמה באמת כוסיות האופציות של ה50 דולר, או לחלופין כמה ידיעת רוסית'הכרת המקום משפרת את סיכוייך להשיג ב50 מה שאתה השגת ב100.
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”