אני מסכים חלקית עם אביב. הייתי בקייב וחזרתי ואני מוכרח להגיד שזו עיר מרתקת מבחינת האופציות שהיא מציעה. ראשית היא עיר זולה, אבל לא ברמה של עולם שלישי. יש שם כמות גדולה של גברים שמחפשים עניינים, אבל בניגוד למקומות אחרים הסצנה באוקראינה היא לא ממוסדת ולכן היא קצת יקרה.
ניסיתי ללכת להמלצות בפורום, דרך נהגי מוניות אבל לא הייתי מרוצה. בעיקר משום שהרגשתי שאני מזיין נשים שניתן למצוא בארץ בתאגידים, אולי פלוס אבל לא בשביל זה נסעתי לקייב. דרך האינטרנט יצרתי קשר עם בנות שמפרסמות את עצמם ואני מוכרח להגיד במילה אחת: וואו. בחורות שנראות מדהים ולרוב נותנות שירות מדהים שאין דומה לו, לזיין כוסיות ברמות שאין בארץ שגם מתנהגת בהתאם זה משהו שלא חוויתי בארץ וגם לא במקומות אחרים.
הסכומים של אביב מעט גבוהים, ניתן לסגור על 300 שקל לשעה. בחורות של 300 לשעה הם יפות מספיק ומספקות שירות מצויין, לא תמצאו משהו דומה בארץ בשום מקום. הבחור שטוען שזיין ב-50 דולר, הלך לבחורות שיש בכמויות בישראל בשביל זה לא שווה ללכת לקייב. כל אחד יעשה עם כספו מה שהוא רוצה, אבל בעיני החוויה בעיר היא בעיקר השירות והיופי גם אם הייתי צריך לשלם מעט יותר.
לסיכום הטיסות והמלונות זולים, גם המזון והנסיעות. הייתי עם ארבע בחורות, זה היה מעט יקר אבל בילתי שעות קסומות עם פצצות שגם בפנטזיה לא הייתי מוצא בארץ.