כ דדי בארץ הזונות הבלתי מוגבלות...פרק א'+ פרק ב' - דף 2 - סקס אדיר

דדי בארץ הזונות הבלתי מוגבלות...פרק א'+ פרק ב'

15
פרק ב'
  • המרחק מתל אביב לקייב הוא מעל ל2000 ק"מ.
  • זמן הטיסה מתל אביב לקייב כ-3 שעות.
  • ישנן כ- 27 טיסות ישרות בין מאוקראינה לישראל כאשר 22 מתוכן הן בין קייב לתל אביב.
  • אוקראינה נמצאת במקום השביעי כמדינת מקור לתיירות ישראל עם יותר מ-130 אלף תיירים בשנה.
  • תייר אוקראיני בממוצע שוהה כ-11 לילות בביקור בישראל, ונוטה להוציא את כספו על מתנות ומסעדות.
  • ישנם יותר מ- 100 אלף אוקראינים ואוקראיניות שנכנסו לישראל כתיירים ועדיין לא יצאו ממנה.

עם כל החגיגה האוקראינית בישראל איך ניתן שלא לקח חלק בה???

איגור חוגג...ואף מרוייח שישים ריבוא בחזקת שישים ריבוא שקלים.
דימה חוגג...גם הוא מרוייח אלפי רבבות בשקלים.

ואף אשר מחולון משתתף בחגיגה ומבקר את בת יםתל אביב בכל ימות השבוע על מנת להרוות את צמאו וליבש את ביציו.

התיירות זורמות בשפעה...Star
הזונות תחת כל עץ רענן באינטרנט...StarStar
הממבה מתפוצצת...StarStarStar
תל אביבבת ים נחסמת...מרוב מכוניות של חרמנים לא רואים את המדרכות (רק חרמן אחד עדיין מנסה ללכת עליהן ) StarStarStarStar
והזרע נשפך כמו מים לאחר סופת גשמים עזה.StarStarStarStarStar

גם אני דדי הקטן החלטתי להשתתף בחגיגת הצהובה...חיוך
אם איגור יכול, אז גם אני יכול! חיוך גדול

אומנם אני לא יבואןסרסור בסדר גודל של ה"רמי לוי" של התחום...אבל הזמנה אחת או יבואי אישי אני יכול לעשות!
על כן החלטתי להזמין בחורה אחת ל-11 ימים של שיכרון חושים וזיונים מנפצי עיניים ושוברי שיניים...
היינו כמו שני פנתרים מיוחמים...הרעדנו ארונות, קירות וגגות...
נהמות וצעקות בקעו מחדרי, כלבים הפסיקו לנבוח, החתולים הפסיקו לילל, הציפורים הפסיקו לציץ...
יכלנו לגרום לצונאמי ביפן ולהתפרצות הר געש במקסיקו...

זיונים שיזכרו לעולמי עד במוחי וכצלילים עזים אצל שכני התמימים.

חלק ב' - איך מביאים אוקראינית לישראל.

בחלק הקודם סיפרתי על הנסיעה לאודסה ולקייב, שם הצלחתי ליצור קשר טוב עם כמה בחורות וקשר מאוד טוב עם בחורה אחת שידעתי מראש...זאת תבקר את ארצי,את משכני ואת זייני!!!

החלק הזה מאוד חשוב, יצירת קשר אישי וקרוב, טיפוחו ממרחק רב בעזרת שיחות יומיות והודעות נכונות יסלול דרך לליבה של הבחורה, שתרצה שתבקר אותך...רק תקנה לה כרטיס והיא מוכנה.

יש לזכור! אתה מכניס אדם זר לביתך,דעה את האדם ואת המטרותיו ותמיד תזהר!

לאחר אזהרות מסע נחוצות, נעבור להמשך התהליך.

לאחר ביסוס האימון והיחסים בשלט רחוק יש למצוא זמן נוח לך וגם לה על מנת שתוכל להפיק את המירב מ"החופשה" שלה.
על כן המלצה אישית שלי, לקחת חופש ולהנות איתה מהחופשת הסקס , מסעדות וטיולים ביחד...זה ישתלם במיטה שבעתיים קריצה.

חשוב להדגיש לבחורה שהחופשה היא לא "מונית הכסף", כלומר אתה מסיע, שואל שאלות ומשלם על הכל...יש לשים את הקלפים על השולחן ולהסביר בטרם הגעתה שהיא "נופשת" איתך ולכן מעורב סקס ויש לציין איזה סקס אתה אוהב לפרטי פרטים כדי שלא יהיו הפתעות.

יש לזכור, הבחורה היא לא סחורה אלא אישה שיש לה רצונות וסייגים לכן תמיד לדאוג ולתחשב בדעתה וכמובן להסביר את כל התהליך מתחלתו עד סופו...היכן מטיילים, היכן אוכלים ומה עושים..אין מקום לסודות והפתעות.

לאחר הכנה נכונה, מזמינים כרטיס טיסה ישיר, עלותו היום היא כ 250 דולר בזמנה של כמה שבועות לפני התאריך הרצוי.

יום הטיסה- נתב"ג - משטרת גבולות.

תיירת המגיעה לבד לישראל בלי מלון ותוכנית טיולים קנויה תעוכב כמעט תמיד במשטרת הגבולות..
יש להכין אותה לסטואציה הלחוצה ולהסביר לה שיש לענות על כל השאלות, רק את האמת...הרי היא לא זונה של איגור אלא תיירת שהגיעה לפגוש גבר שהכירה בצורה וירטואלית או ממשית...אין גבולות ל"אהבה" גם אם זה גבול ישראל החשדן והמאוד ספקן...
איגור כבר "דאג" לזה עבורינו!!! כועס

העיכוב הוא למספר שעות במקסימום, אם הכל בסדר אין סיבה אמיתית לעכב את התיירת שרק מחכה לפגוש את הגבר הישראלי הנדיב שלהEmbarrassed.

יש לזכור שגם ביציאה מן הארץ, הביטחון דואג לשאול שאלות על פשר היחסים בניכם כולל שאלות די פרטיות, תדאגו לענות על השאלות בצורה הכי פשוטה ורגועה, על מנת שהמעבר שלה למטוס יהיה חלק ככל הניתן.

מחוויה אישית שלי, הסקס היה פנומנלי בלי שמש קופחת, פקידות שתקניות או רגיזות ותיקתוקים מקפאים...
כמו שכבר אדם חכם כתב כאן "הכל כולל, כולל הכל, כולל הכלללללל" בלי סייגים ובלי תלונות.
הבילויים היו רומנטיים ונעימים, באווירה של חרמנות 247.
חוויה 10 מתוך 10 בלי בלבולי מוח וביצים שמאפיין בעיקר את הישראליות.

כסף שבוזבז: כ-2000 ש"ח (כולל כרטיס, מתנות ובילויים), יש לזכור זאת לא זונה ולא משלמים לה פר יום.

זונות לא מזמינים למדינתך, לעירך ולביתך...בשביל זה יש את איגור!!!

האוקראיניות בניגוד לישראליות יודעות להנות בחופשה ולהעריך אותה ואת הבן זוגה במסע..
הן מוכנות לאתגרים ולהשתחררות מהשגרה..נצלו זאת על מנת לשבור את השגרה מהעבודה, להנאה משותפת.
פנקו אותה ופנקו את עצמך על הדרך..כאן ההשקעה בניגוד לישראלית משתלמת קריצה.

הנשים המיליטנטיות הישראליות תמיד נלחמות בנו, מתלוננות וגורמות למפח נפש גם בחופשה...הן מיליטנטיות בהליכה הגברית והצבאית שלהן, אין שום דבר סקסי בתנועות שלהן, הכל באגרסיה ובערסיות מאוד מאפיינת, גם כאשר הן עושות דברים בעדינות.

לעומתן האוקראיניות עדינות יותר, שמחות יותר וחיות יותר...והכי חשבו נשיות יותר.
מההליכה החתולית שלהן עד המבטים המהפנטים...
חופשה איתן זה גן עדן רומנטי של מבטים וחיוכים עם סקס מהסרטים של פתיחת סתימות ושבירת שבירים כולל פיצוצים בצנרת שמצריכים החלפת סדינים,מזרון,מיטה,פרקט וקירות גבס!

Ebay נעים לכולם.

.You so need a Daddy, little girl

17
כל הכבוד שעשית את זה . אני אישית החלטתי לוותר על התענוג למרות שיש כמה חמודות שמוכנות ורוצות לבוא . שכחת לציין שכדאי לשלוח לבחורה טרם ההגעה צילום של תעודת זהות שלך ומספר טלפון זמין . כי לפי מה שאני שומע הפקידים מוודאים ומתקשרים אל המזמין של הבחורה .
בקיצור זה רק לפנויים שלא דופקים חשבון על הפדיחות והטרטורים של פקידי ההגירה .
שמעתי ממישהו נשוי שהזמין אחת כזו .. הפקידים חקרו אותו ואותה וכמעט התקשרו לאישתו .
אז חברים , מי שחושב לעשות זאת . כדאי שידע .
בהצלחה

נ.ב. כולם נהיו משוררי סקס סטייל רוני גולן ? ))

18
גדול! אהבתי את הכתיבה שלך, הבאת לי חשק לעלות מחר על טיסה.
אגב אני חייב לציין שאני לצערי מסכים איתך כמעט בכל מילה על האישה הישראלית, זה נכון לגבי 90% מהבחורות פה.
בתור אחד שטייל הרבה בעולם וגם גרתי לתקופה של שנה וחצי בבלגיה - הבחורה הישראלית פשוט חמוצה אין מילה אחרת לתאר את זה.
ואני לא מבין על מה ולמה? הבחורות האירופאיות לדוגמא נראות הרבה יותר טוב, הרבה יותר נחמדות,יותר מלומדות, יותר מנומסות ועולות על הישראליות בכל פרמטר לדעתי.
כל פעם שאני חוזר מנסיעה לחו"ל לוקח לי שבוע להירגע ולחזור לעצמי.
הרי רק אתמול יצאתי עם שוודית 1.80 למועדון והרגשתי מלך העולם - היום ישראלית 1.55 תעשה לי פרצוף כשאני אגש אלייה בפאב :/

19
מאוד מאוד מושקע ויפה.
חולק עליך לגביי הנשים הישראליות. נכון הן דורשות עבודה אבל זה גם תלוי בך ובבחירת בת הזוג שלך.
סבה"כ נשים ישראליות הן עצמאיות יפות וחכמות. תתמודד. אתה גבר לא?

בעברי כבחור צעיר היו לי 2 יזיזות מדהימות יפות וצעירות והזדיינו בכל תנוחה, והכי חשוב היה אנאלי בשפע.
היה לי כבוד אליהם ולא רצתי לספר לחברה. הייתי הראשון של אחת מהן, ועד היום כשיוצא לנו להיפגש היא לוחשת
לי שהייתי הטוב ביותר שלה(ורומזת, אבל אני נשוי ולא בוגד. אולי מסאג'ים ולעיתים רחוקות זונה קריצה).
הייתה לי ידידה בלגית שלימדה אותי סקס מהו.

והיום אני נשוי עם ילדים וחלק מדבריך פגעו בול, ועדיין אם אתה גבר טוב, אחד שיודע לוותר כשצריך, ולעמוד על שלך גם כשצריך,
חייך יכולים להיות נעימים ומספקים. נשים ישראליות רוצות אותנו כמו חיות, או כמו שידיה שלי הטיבה לתאר "אין אשה שלא הייתה מעדיפה להיות עכשיו בבית עם זין טוב בווג'יינה שלה!", אבל רוב הגברים הישראלים מעדיפים ישר לתת בראש.
תפרגנו להם, תהיו ארוטיים קצת, תתנו להם מנוחה מהילדים , תהיו שותפים פעילים ביום יום, ותראו איך הן יזיינו לכם את הצורה.
ואם אתה מצליח, אשתך יכולה להיות החבר הכי טוב שלך !

הקיצר זה תלוי בשני הצדדים לא רק בהן.

דבר אחרון, אם בשנות ה20 לחיי( היום אני בתחילת שנות ה40), היו לי זיונים בשפע ( ולא הייתי מאילו שרדפו אחרי זה ללא הפסקה), היום לפי כל מה שאני רואה זה אמור להיות קל הרבה יותר.
לא מבין בחורים צעירים פה, לך לפאב עם חברים, תתחיל עם מספר בנות ( שלח להם כוס יין או מה שהם לא שותות),
בטוח תצליח ליפול על אחת, תהיה נחמד אל תתרגש, תשתדל להיות בוגר בשיחה, נעים נחמד ומשעשע, ולפי כל הסימנים בשטח יש לך זיון מובטח אחת לשבוע. לכו על זה ותיהנו.

כמובן שעם זונה זה אופרה אחרת וכיף אחר .
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”