כ מורכבות קללת קייב - דף 2 - סקס אדיר

מורכבות קללת קייב

12
אני רואה את זה אחרת, אבל אולי אני לא הבנאדם שיכול לייעץ לך, כי אני לא במקום שלך.

אישית אני לא נשוי אז יותר קל לי לטוס לכל מני מקומות ולחוות נשים מכל הסוגים והמינים, אבל אם הייתי נשוי כמוך ואוהב את אשתי כמוך, לא הייתי ממהר להרוס את זה.
תראה, יש לך פה משפחה, ילדים, ואל תשכח שהרבה יותר קל לבחורה "חדשה" לגרום לך להתאהב בה מאשר למישהי שאתה חי איתה כבר 20 שנה - אחרי 20 שנה ברור שאין את הקטע של ההתאהבות, זה קורה רק עם בחורה חדשה, ולכן זה קצת מטעה (לשמר קשר עם בחורה אחת 20 שנה זה דבר קשה ביותר - תאמין לי שאני יודע המכסימום שהצלחתי נמשך 3 שנים :).
תאמין לי שהייתי שמח אם הייתי מכיר מישהי שהייתי מסוגל לאהוב אותה מעבר לתקופת ההתאהבות הראשונית, לצערי לי זה לא קרה עד היום, לך התמזל המזל ומצאת והקמת איתה משפחה.
תזכור - תמיד הדשא אצל השכנה ירוק יותר:)

ולכן ההצעה שלי היא... תהנה מכל העולמות: שמור על מה שיש לך בארץ - כשאתה טס לחו"ל תגיד לעצמך שמה שאתה עושה בחו"ל נשאר בחו"ל, כך מחד תגוון את החיים שלך ותהנה מהנשים בקייב (אל תבטיח לאף אחת חתונה :), ומאידך גם תהנה מהמשפחה שיש לך פה בארץ ואל תעשה טעות כמו לספר לאשתך מה קורה בחו"ל - פשוט תמצא סיבות עסקיות לעוף מפה.
תעשה אבחנה בין ה"חיים האמיתיים" פה בישראל לבין "הפנטזיה" של חו"ל (חו"ל זה יכול להיות קייב, גרמניה, רומניה - כל מקום אחר.

בהצלחה :)

מורכבות קללת קייב

15
אוסיף את השקל תשעים שלי מאחר שהרוב כבר נאמר. יש בקרב חובבי הסקס בתשלום הסכמה די רחבה שעדיף גם כלכלית וגם אישית לשחרר לחץ אצל בחורה עובדת ולא לקחת מאהבת. בלי מחויבות ובלי בלגנים בחיים האישייים. אם בגלל סקס בתשלום אתה מהרהר על לעזוב את אשתך אז נכנסת למערבולת ואני מאחל לך שתצא ממנה מהר.

מורכבות קללת קייב

17
"לקיים פעם בחודש סקס באופן די קבוע המלווה לעיתים בתחושת "טובה"...?

אתה חושב שהמאמץ לגדל ילדים עושה אותה עייפה ומצוברחת ולכן איבדה חשק מיני או שאיבדה משיכה אליך או שאיבדה שמחת חיים מסיבה אחרת או שהיא פשוט כזאת, עשתה סקס בהתחלת הקשר כדי ללכוד אותך ואז ירדה המסכה ונחשפה האמת, היא שונאת סקס מטבעה ? והאם אתה יכול להחזיר לי את התאווה למין.

מורכבות קללת קייב

18
וואוו
אמנם ישן אבל כל מילה של איתן - בסלע !!!!לא יכולתי לתאר את זה יותר טוב ומדוייק....אכן -"קללת קייב", פעם - פעמיים בשנה אני נוסע לשם וכשאני חוזר כל מה שאני חושב עליו זה מתי הפעם הבאה....
אין מה לומר...."קללת קייב..." !!!!! הנשים שם הן אכן העילית שבעילית...
עוד חודש למנייאק.... קייב - HERE I COME

מורכבות קללת קייב

19
שאפו על הפוסט
לצערי יש עוד כמה קללות בעולם
האחרונה שחוויתי קארטאחנה קולומביה
מה לעשות?למי שאוהב נשים זה מה שהגורל ייעד לנו
"מרעיבו משביעו-משביעו מרעיבו"
לשמור על שפיות.כסף זה לא חול
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”