[QUOTE=שמחה] [QUOTE=Golf] מקווה שלא איחרתי את המועד.
הייתי ברומנייה לפני כמה שבועות, בכללי כדאי שתעדו הבנות שם כל כך זולות וכולן כמעט זונות.
ניסיתי להתחיל עם בחרוות בבארים (סתם להתחיל בשביל לראות אם יצא משהו) אחרי רבע שעה של דיבור, בלי שום קשר לשיחה הן עושות "טוב תקשיב אז זה 100 ליי למציציה, 250 ל... וכן האלה וכן הלאה" פשוט לא יאמן אי אפשר להתחיל שם עם בחורה נורמלית.
בכל אופן לכל המעוניין יש לי טלפון של נהג מונית שהכרתי שם, הבנאדם לא בדיוק סרסור אבל העבודה שלו זה לקחת חברה כמונו, מוילה לווילה (יש מלא ווילות שיש בכל וילה בין 5-12 בחורות, הרבה מתוכן ממש כוסיות ברוב המקרים, עניין של מזל).
הנהג מונית לא לוקח כסף מחכה איתכם לאורך כל החוויה ומחזיר אותכם (קביעה בווצאפ שיחה אם קניתם סים, הוא בא, אוסף אתכם מהמלון ומחזיר אותכם אליו בלי לקחת שקל. היו גם פעמים שהחלטתי לא לזיין בכלל והוא החזיר אותי ואת החברים כאילו לא קרה כלום. במידה ואתם יותר ממה שנכנס במונית תגידו לו והוא יביא מונית נוספת)
שם הנהג רובט, שלחו לו הודעה בווצאפ: +40760363789 (הפלוס צריך להיות לפני המספר)
[/QUOTE]
עושה תיאבון לרומניה , אבל זה די מנוגד לדיעה הרווחת .
היית בבוקרשט ?[/QUOTE]
כן אחי בבוקרשט, אגב אני לא יודע מה הדעה הרווחת אומרת אבל אם זה קשור לזה שיש יותר מדיי ישראלים שם- הדעה רווחת נכונה אך זו לא עובדה שצריכה לעניין אותך.
העובדה הזו צריכה לעניין אותך אך ורק אם אתה רוצה ללכת למסיבות וחיי לילה, שם הישראלים זה בהחלט מכה אפילו יותר גרוע מתאילנד (אשכרה יש שילטים כולל הסברים בעברית וכו'..)
בכל אופן אם זה חלק ממה שמעניין אותך אז כדאי לך להתייעץ עם מקומי שם לגבי מסיבות של מקומיים, אני הגעתי לאחת המסיבות האלה שהמליץ לי עליה המדריך טיולים שהיה לי (במהלך היום היה קצת משעמם אז לקחנו סיור מודרך והמדריך היה בחור בשנות ה20 לחייו) ובאמת במועדון מסוג זה לא ראינו ישראלים בכלל..
אך רוב השרמוטות הולכות למעועדונים של ישראילם ומנסות למכור את עצמן (במסיבות האלה מחירים שהן דורשות לא שפויים אז לא מומלץ)