כ לבטים ותהיות לגבי אופי המפגשים בתאילנד ובמזרח - דף 2 - סקס אדיר

לבטים ותהיות לגבי אופי המפגשים בתאילנד ובמזרח

11
[QUOTE=1478nanush] מנסיון של ביקורים בתאילנד . 23 פעמים עד היום. כל "ההתאהבות" בתאילנד  זה שטויות. תאילנדיות מוכוונות כסף וזהו ומי שלא מכיר בזה הוא מטומטם שעובד על עצמו. אני אומר את מה שאני אומר אחרי אינספור שיחות עם תאילנדיות . זה כמו להתאהב ברוסיה כאן שאתה מזיין כלקוח. הרוסיה רואה בך מקור הכנסה וכלום מעבר. ואני ניהלתי קשרהשל 13 שנה עם רוסיה שזה כל מה שהיא ראתה בי וידעתי את זה ולכן הייתי נזהר[/QUOTE]יש לי חבר שאומר שבתאילנד אין אהבה ממבט ראשון..זו אהבה מהבאט הראשון..
הכל נכון הכל יפה..
אבל בפועל כולנו בני אדם ולא הכל הוא בר שליטה..לפעמים דברים קורים מעצמם!
שוב..עם רוסיה (וזיינתי כמה פצצות!!) זה לא היה קורה לי בגלל אורך ואופי המפגש אבל אני למשל כשאני מביא בחורה לחדר והיא נותנת לי נאמבר מהסרטים שאני יודע שלא כל אחת מסוגלת או יודעת לתת אני נפגש איתה שוב!!

אני לעולם לא יוזם או מפגין רגש ראשון כלפי בחורה עובדת!! אבל אם היא משדרת לי שהיא בעניין ולא מתחילה עם סיפורים סוחטי דמעות על המצב הסוציואקנומי והבריאותי של משפחתה (מה שהרבה מאוד אגב עושות)ואני מתחבר אליה בגם בפן האישי פה אני נופל!

ואתן דוגמה פרקטית
בחורה אחת שפיתחתי אליה רגש אחרי 4 מפגשים הגעתי אליה לבר ומהפרצוף של החברה שלה בחוץ כבר הבנתי שאני הולך לקבל בעיטה!
נכנסתי פנימה וראיתי אותה בשיחה צפופה עם לקוח (ליידי דרינק) אני עזבתי את המקום..את השיחה הזו היא סיימה אצלו בחדר....יום למחרת היא התקשרה והתחננה לבוא אלי לחדר כדי להסביר...
היא אמרה שהיא לא יכולה לסרב ללקוח ושהיא צריכה כסף (נכון או לא נכון..תחליטו לבד)
היא אמרה שהיא לא רצתה ללכת איתו (הבחור נראה בן 60+ ככה שזה נשמע הגיוני)
וזו בחורה שפינקה אותי, לא רק בסקס וגם כשרציתי לקנות לה היא תמיד אמרה לא בבישנות מה שמאוד לא אופייני לתאילנדיות
אבל בכל זאת זה כאב לי והחריב לי יום מהטיול
גם היום כשהיא שולחת לי HAPPY NEW YEAR בוואטס אפ זה עושה לי רע מה שלא קורה לי עם פצצות שזיינתי אבל לא פיתחתי אליהן רגש

12
כמה תובנות-זה יכול לקרות לכולם גם למנוסים ביותר
שורט טיים זה עוזר...
חוק נוסף חשוב מאוד-שלא תמיד מצליחים איתו-לעולם לא לוקחים את אותה בחורה פעמיים.
טריק נוסף זה לא לשמור את המספר שלה-גם עם זה עולה לכם בבריאות.-לא להתפתות להיות איתה קשר וירטואלי...פייס..מסנגר ווטסאפ...הם אלופות בשימור לקוחות.פעם אחרונה שהייתי הבנתי איך עובדת השיטה....תמיד בחבורה שלהם יש את "המשכילה"שיודעת מעט יותר מילים באנגלית...והיא דואגת למשלוח הודעות לכולם לכל שימור הלקוחות...זה קורה בעיקר בזמן המת של ההתיצבות בעבודה או עד שהבאר מתמלא...בנות מהמסאגים ..יותר מתוחכמות....ומצד שני יותר בבלאגן כי הם מחוייבות ליותר שעות עבודה-וההכנסה שלהם מעטה יחסית לבנות של הבאר...לכן הם משמרות אותך חזק בטירוף עם כל הטריקים של סצנות קינאה של מביישות אף שחקן....בכי...כאילו אין מחר....-אצלי בכתה מישהי ברמות כאלה שחשבתי שהיא מזמינה לי עוד רגע משטרה...אבל 1000 באט נוספים הסדיר את כל העצבות במיידי.
בעיה נוספת זה שמגיעים להרבה זמן...ועושים תכנון תקציב קפדני....ואז מפחדים לבזבז המון על זונות-המלצה שלי לא להשאר הרבה זמן במקום אחד...פשוט לשנות ולעבור-עם לא לעבור בין מקומות בתאלנד...איים צפון דרום וכו...אז אפילו בפטאיה עצמה...זה עוזר לתפוס בנות חדשות שלי להכנס לסצנות קנאה מטורפות

13
חזרתי שלשום ממעל חודש בתאילנד, חודש שכלל מלא מקומות אבל בעיקר פטאייה וזיונים.
לצערי אני בדיוק כמוך, אמנם החלפתי בחורות כמו מים אבל אחת תפסה אותי בקטע קשה וגם אני כמוך מת על הרכושניות הזאת והקנאה, מה שכן כבר שם היה לי קטע בעייתי איתה, דווקא אחר כך שחזרתי לארץ כבר היא חזרה להתכתב איתי, כמה שהרגשתי טוב איתה הבנתי מה שכולם פה אומרים, אנחנו אחלה ארנק וגם עם כל האהבה והקנאה שהיא הפגינה והייתי בטוח שאני מומחה בלזהות, אנחנו עדיין ארנק.

אני גם בעייתי, מאוד נקשר, שמרתי מספרים של 4-5 בחורות שאני כנראה אפגש איתן שוב בעתיד, מניח שכל שנה אחזור לתאילנד החל מעכשיו אבל בגדול אני מאוד שותף לתחושות שלך, מה שמציק לי שאני יודע גם שאדבר עם הבחורה הבעייתית שראתה בי כארנק, חוץ מהרגשות זה היה הזיון הכי מטורף שלי בחיים X3.

14
בוא ננסה לרגע לשים את עצמנו בצד ולהסתכל על זה מנקודת מבט של זונה או במילה עדינה יותר מארחת..
נכון... היא מקבלת כסף ויש לה אינטרס להיות X Y וגם Z כדי לקבל ממך אולי עוד גם בעתיד
אבל..
לא סביר שיש לקוחות שהם רק כסף ויש כאלה שהם יותר באופן זה או אחר?
לא יכול להיות מצב שבאמת טוב לה איתך ובאמת יש לה רגש מיוחד אליך שלא אם כל לקוח אחר??
היא בנאדם אחרי הכל..

אתן עוד דוגמה
שנה שעברה הייתי עם ליידיבוי פצצה שנתנה לי נאמבר של החיים!!
נפגשתי איתה שוב כמה פעמים ונקשרתי
ערב אחד קבענו פגישה אצלה בבר ואיחרתי ב40 דק, כשהגעתי היא היתה עם לקוח על הבר
רציתי לדפוק אותה ולקחת חברה שלה אלי לחדר אבל למזלה כל החברות שלה שהיו בבר באותו רגע לא עשו לי את זה.
היה נתק ובנוסף היא גם החליפה מספר (לא בגללי) כך שלא היינו בקשר בכלל..
רצה הגורל וכשהגעתי השנה נפגשנו ממש במקרה..כמובן שהחסרתי פעימה והחלפנו טלפונים
הסברתי לה שהפעם זה רק במסגרת לקוח (מפגשים קצרים שתחליטם סקס מקלחת ושלום) אבל נסחפתי שוב
אך לא נפגשתי רק איתה כי כבר הפנמתי מה אני בשבילה...
כמה ימים אחרי לקחתי ליידיבוי אחרת לארוחה במסעדה תאילנדית שהיא אגב בחרה, היא היתה שמה עם שתי חברות שלה החלפנו מבטים והיה לא נעים
יום למחרת היא באה אלי לחדר שיכורה ובכתה שזה עשה לה רע לראות אותי אם אחרת ושלא איכפת לה אם אני רוצה לדפוק גם אחרות רק שהיא לא תראה את זה..
אז מה זה ?? משחק?
לפי המבטים והפניות שהיא מקבלת אני לא בטוח שאני איזה נכס כלכלי אסטרטגי ששווה לדפוק לו משחק כזה של החיים??
אז..לא יודע..
מבולבל

אני לא כותב את זה כדי להתווכח או לשכנע שאתם טועים
אתם לא אבל החיים לפעמים הרבה יותר מורכבים מססמאות..
מה שבטוח שלא בריא להתאהב בבחורה עובדת ושאם היא באמת אוהבת היא צריכה להקריב ולהחליף עבודה!!

אבל....
מה בדיוק יכולה לעשות בחורה כפרית מאיסאן שלא סיימה 12 שנות לימוד וצריכה לפרנס את עצמה ואלי גם את משפחתה??
האם משכורת של קופאית ב7/11 או מוכרת בחנות בגדים יכולה לספק אותה??

18
מהנסיון שלי בפעמים שביקרתי הטיפ הכי טוב הוא לכל אורך הדרך לשדר שאתה גבר רודף שמלות שאוהב להחליף בחורות כמו גרביים
ישנה מילה בתאילנדית jautshuu או בעברית ג׳אוטשווווו (צריך להדגיש את האוו) שמשמעותה פרפר, כלומר מישהו שמחליף הרבה בנות זוג, אני ממליץ להשתמש במילה הזאת וזה גם אחלה משפט לשבור את הקרח ולהצחיק את הבחורה שמישהו זר יודע מילה כזאת, חלק יעשו פרצופים כי הי מכוונות לספונסורים כמו שתיארו פה, אבל זה לא deal breaker וזה מצמצם את סצינות הקנאה וההיקשרות יתר כי הרי הזהרתם אותם מראש.

טיפ טוב נוסף כמו שתיארו פה הוא לא לקחת בחורה ליותר מ-2 לילות
לא תמיד זה מתאפשר כי בכל זאת לפעמים נתקעים בלי או לפעמים זאת ממש מציאה אבל עדיין להשתדל לגוון

20
החפוז המכני - מבחינתי אין הבדל..הג'נדר היחידי שמחוץ לתחום אצלי הוא גברים!

מרחיב- אין תאילנדית אחת שלא מכירה את המושג butterfly.
אגב..בהפוך על הפוך זה לא פעם מה שגורם לה לפתח אליך רכושניות ורגש..אבל בלי קשר כל עוד זה לא גם מהצד שלך זה לא אמור להטריד אותך.

סקיהוק- אתה כנראה צודק..
למרות שקיוותי למצוא תשובות לתהיות לפני שהשרשור הנ"ל ימצה את עצמו וזה לא קרה!
אצטרך לקבל את התשובות בדרך הקשה! לבד חחחחח
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”