כ החוקם החדשים של הזנות בגרמניה - דף 2 - סקס אדיר

החוקם החדשים של הזנות בגרמניה

12
חזרתי אמש מעוד טיול מוצלח מאוד בגרמניה ונטול טורקים לאור הרמאדן , ואת האמת באזור פרנקפורט זה היה עדיף.

בנוגע לחוקים החדשים , רוב הבנות בעצמם לא יודעות.
הסדרת הרישום תעשה עד סוף השנה ולא עד יולי , חלק מהבנות צפויות לעזוב לכל מיני מועדונים קטנים ברחבי העולם
חוק הגומי יעבור ביולי והבנות מתווכנות פשוט לקחת תוספת עבור מציצה ללא גומי

אני מתכוון לפתוח בלוג טיולי סקס על מנת להמשיך ולסקר את הסצינה למי שמתעניין , נקווה שזה לא סופה של תקופה בטווח הקצר , בכל אופן בסופו של דבר זה יגמר

14
גם אני חזרתי מגרמניה לפני מספר ימים. החוק הזה בהחלט מבלבל את הבחורות, ולי ברור שהדברים ישתנו ולא יישארו כמו שהם עכשיו.

דיברתי עם בחורה במועדון, שאמרה לי שעכשיו מעבר לזה שהבנות יצטרכו להרשם, הן גם יקבלו מעין תעודה "תעודת זונה" משהו בסגנון, וזה לא מתאים לכל אחת, כלומר יש את הזונות שלא אכפת להן, אבל הרבה הבחורות שבאות לעבוד ב FKK הן בחורות שבאו כי הן צריכות את הכסף, בחורות רגילות לפעמים, ולהן זה ממש לא יתאים להרשם כ"זונות" בעיריה או לשאת "תעודת זונה".
היא אמרה לי שכאשר החוק ייכנס לתוקף היא תצא מחוץ לגרמניה, ל FKK בהולנד או אוסטריה.
כלומר מה שזה אומר שזה יפגע באיכות של הבחורות, ללא ספק.

15
[QUOTE=Jummi]נחכה ונראה. כמי שחזר עכשיו משם - הבעייה העיקרית של המועדונים כרגע הוא הרמאדן. (רציני)[/QUOTE]

[QUOTE=bodywanted]חזרתי אמש מעוד טיול מוצלח מאוד בגרמניה ונטול טורקים לאור הרמאדן , ואת האמת באזור פרנקפורט זה היה עדיף.

בנוגע לחוקים החדשים , רוב הבנות בעצמם לא יודעות.
הסדרת הרישום תעשה עד סוף השנה ולא עד יול , חלק מהבנות צפויות לעזוב לכל מיני מועדונים קטנים ברחבי העולם
חוק הגומי יעבור ביולי והבנות מתווכנות פשוט לקחת תוספת עבור מציצה ללא גומי

אני
מתכוון לפתוח בלוג טיולי סקס על מנת להמשיך ולסקר את הסצינה למי שמתעניין ,
נקווה שזה לא סופה של תקופה בטווח הקצר , בכל אופן בסופו של דבר זה יגמר
[/QUOTE]

[QUOTE=erezzz000]גם אני חזרתי מגרמניה לפני מספר ימים. החוק הזה בהחלט מבלבל את הבחורות, ולי ברור שהדברים ישתנו ולא יישארו כמו שהם עכשיו.

דיברתי עם בחורה במועדון, שאמרה לי שעכשיו מעבר לזה שהבנות יצטרכו להרשם, הן גם יקבלו מעין תעודה "תעודת זונה" משהו בסגנון, וזה לא מתאים לכל אחת, כלומר יש את הזונות שלא אכפת להן, אבל הרבה הבחורות שבאות לעבוד ב FKK הן בחורות שבאו כי הן צריכות את הכסף, בחורות רגילות לפעמים, ולהן זה ממש לא יתאים להרשם כ"זונות" בעיריה או לשאת "תעודת זונה".
היא אמרה לי שכאשר החוק ייכנס לתוקף היא תצא מחוץ לגרמניה, ל FKK בהולנד או אוסטריה.
כלומר מה שזה אומר שזה יפגע באיכות של הבחורות, ללא ספק.
[/QUOTE]
מקנאאאאאאאא בטירוףפצצה בשלושתכם שהספקתם לחוות את גן העדן הזה בפעם האחרונה במתכונתו הנוכחית. ועוד בלי ערבים/מוסלמים מסריחים אז בכלל אליפות עולם. מאוד רציתי לטוס החודש כדי להספיק לטעום שוב מהסצנה לפני שהיא נהרסתבכי מה-1 ביולי אבל פשוט לא התאפשר למרות שניסיתי לפנות זמןOuch. כמו שכתבתי בשרשור הזה:

הדבר היחיד שמנחם אותי זה שהספקתי לחוות את גן העדן הזה בטרם הוא נהרסבכיבכיבכי. לגבי שאר הדברים שכתבתם: צודקים לגמרי. עיון מעמיק בפורום הבינ"ל מעלה דברים זהים. המון בחורות הולכות לעזוב את גרמניה למדינות אחרות עם חוקים פחות מחמירים. לרוב מדובר בצעירות שסתם משלימות הכנסה ולא זונות מקצועיות, לכן תשכחו מכל מיני ילדות כוסיות שהיינו רגילים לראות במקומות האלה(בעיקר רומניות).

לגבי החוק עצמו: חברים, מדובר בגרמניה ושם חוק זה חוק!!!פצצהפצצהפצצהסימן קריאהסימן קריאה זאת לא מדינת קומבינה כמו ישראל. החוק ייאכף בקפדנות ודייקנות כמיטב המסורת גרמנית. אין שום מסלול עוקף. שום התחכמויות. אף אחת לא תוכל לעבוד בלי להירשם!! גם לגבי המין האוראלי אני חושב שהבנות לא יסתכנו בקנס הכבד שכרוך בהענקת מציצה חשופה.

כמו שכתבתי בשרשור שהוספתי - לאור כל אלה אני מוציא(בעצב רב יש לומרOuchבכי. יש לי זיכרונות אדירים מהמדינה הזאת) את גרמניה מרשימת היעדים שלי. ומאחר שממילא בנות רבות יעברו למועדונים במדינות שכנות אני אישית אתמקד ב-FKKים באוסטריה, שוויץ, הולנד וצ'כיה. נוסיף לזה גם את ספרד שמזמן יושבת אצלי על כוונת.
zooz
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”