[QUOTE=המתקתק האירופאי]
[QUOTE=מרחיב ישבנים]90% ממה שסיפרת זה חרטא
עלק 500 באט לקצר מחורה יפה מהאינסומניה
אבל העיקר שאתה מאמין לסיפורים של עצמך ונהנית[/QUOTE]
גיסנו היקר, שאתה צעיר וחתיך עם זין פלדה אתה לא משלם יותר מ50 שקל על מטוס... אם אתה שבור שמן וזקן גם 3000 באט לא תצליח להביא שם בחורה.
אז אולי 90 אחוז ממה שאתה מכיר זה חרטא.
אגב אחרי כמה ימים כבר לא שלמנו כבר.
הכל מהטינדר, וי צ׳אט וליין.
ממליץ בחום
[/QUOTE]
המחרטט האירופי עכשיו חרטטה יותר מידי
בוא אסביר לך מה זה תאילנדית
תאילנדית לא יושבת באינסומיה בכדי לתפוס זיון
אם היא רוצה יש מלא זיינים אצלה בכפר יותר צעירים יותר יפים ויותר חזקים ממך וממני
מה שהתאילנדית מחפשת מחוץ לכפר שיוצאת ממנו זה רק כסף
היא לא מחפשת בחור צעיר שיזיין אותה חמש פעמים ביום ובחינם
היא מחפשת מישהו שיהיה איתה ויוכל לשלם לה כמה שיותר בכמה שפחות זיונים
היא מעדיפה ללכת עם מבוגר כי הסיכוי שיש לו יותר כסף והוא מזיין פחות
וגם מתנהג יותר בכבוד
חבריקו אתה לא צריך להסביר לי מה זה תאילנדיות. הבחורות באינסומניה וב-i-bar באות לחפש זין וכסף, כידוע כל הקשור במין בתאילנד הכל פתוח והכל אפשרי. אני לא מבין למה אתה חי בסרט שאני יושב ומחרטט. אני משתף את החוויה שלי לא מוסיף ולא מצניע אף פרט. ללכת ולהגיד שאני מחרטט מבלי שהיית יחד איתנו בטיול זה כמו שאני אגיד שהזונות באיראן מבקשות רק בתחת. אמהמה אני לא יודע את זה וגם כנראה לא אגיע לאיראן אז גם לא אדע, וזה בדיוק הסיפור כאן. לא היית איתנו חצי דקה מחייך ואין באפשרותך לבוא ולומר עליי חרטטן נקודה! אז אנא ממך אם משהו לא מסתדר לך אתה מוזמן לא להגיב בפרסומים שלי, אני אפילו אשמח.
לגבי בנות ההרים בוא אספר לך בדיוק מה קורה איתן. זה שהן יוצאות מהכפר כדי להביא כסף הביתה זה נכון אבל צר לי לאכזב אותך, הן ממש לא מחפשות זיונים בכפר. התאילנדיות ממש לא אוהב את הגברים התאילנדים העצלנים והגנבים, הן מעדיפות פאלנגים (לא מקומי) כדי לצאת משם ובטח שלא להתחתן עם תאילנדי, חבר קרוב שלי גר בתאילנד מזה 15 שנה, תאמין או שלא (לא באמת אכפת לי) אבל אם אתה מטייל עם אדם מקומי שהוא לא תאילנדי אתה לומד לפעול יפה מאוד וחוזר עם נתונים הרבה יותר טובים מתייר חרמן רגיל, נגיד כמוך.