כ סיכום בודפשט - על איכות משלמים - דף 2 - סקס אדיר

סיכום בודפשט - על איכות משלמים

11
shraga לרוב הבנות באתר לא דוברות אנגלית .. כך שלהתקשר לרוב זה ביזבוז זמן .. ( לדעתי גם בארצות השונות) , אתה צריך לתרגם לשפה של הבחורה ולשלוח לה הודעות בשפה שלה ( ולבדוק פעמיים שהתרגום ההפוך נכון ) ... בבודפשט השירות מפנק ברמות , בכל מפגע כמעט היה מסאג עדין מפנק ובחורה חייכנית וסבלנית .. ואם יש זמן אפשר ליפול גם על מקומית ואחרי מפגש שתיים כבר תבוא אליך לדירה..
איך שאתה מתאר אתה מחפש בחורה לא סטנדרטית ..בנות כאלה בדרך כלל לא הכי צנועות ולא הכי שירותיתות חוץ ממציאות , במיוחד אם גם אתה לא חתיך באותה רמה . אז באמת אתה מחפש בחורה שלא תיפגש איתך בפחות מ150 יורו וזה המצב בכל העולם .
אישית מאד מחפש את הגישה והפינוק של הבחורה ( אפילו אם לא נראת מלכת על , שתהיה לטעמי ) , חובה המלצות + שעושה את הכל השירות שאתה מחפש , יש כאלה גם שרק עיוסי , מעט מאד דוברות אנגלית , הבנות הרגיליות שם לא רואים אותם בנוף בארץ אפילו לא כאלה שעפות על עצמן בסכומי ענק .

סיכום בודפשט - על איכות משלמים

12
[QUOTE=shraga]אז התרשמות שלי לאחר 4 ימים בבודפשט:

הגעתי לבודפשט עם רשימה מסודרת של לפחות 20 בנות. כמובן שהיו לי מועדפות,אבל הכנתי רשימת גיבוי..
חשבתי לעצמי.. אין סיכוי שמתוך 20 ,לא אצליח להיפגש עם 3-4 בנות ,אית לכל יום..

אז ככה:
מתוך 20, 10 בערך לא עונות..
מתוך ה10 שנשארו - 5-6 מהן, לא מדברות אנגלית וסגרו לי את הטלפון בפנים שהבינו שאני תייר (גם הודעות sms לא עזרו)..
נשארתי עם מבחר של 4 בערך (ממש אבל ממש לא המועדפות עליי)..

אחת מהן ממש אבל ממש מכוערת (אין קשר לתמונה) - עשיתי אחורה פנה..
שתיים אחרות, התמונה שלהן ,אבל מלפני 10 שנים בערך - 10 שנים שלא עשו להן טוב.. הייתי,היה סביר.. לא משהו יוצא דופן מבחורה ב250 שקל בדרום תל אביב..

ורק אחת הייתה צעירה ונראית טוב (לא מדהים.. טוב+) , אבל הכניסה אותי לחדר,חשוך כמו מערה.. (לא הסכימה להדליק את האור בחדר) ולכן אפילו לא הצלחתי להינות מהמראה שלה.. היא יכלה גם להיות 2 רמות מתחת וזה לא היה משנה.. כמעט חושך מוחלט..איך שהיא נראית ראיתי רק במסדרון שהיה מואר שנכנסתי..

לבסוף נשברתי והזמנתי כוסית על ב150 יורו לשעה.. נהנתי מכל רגע, יפיפייה אמיתית..

אז הסיכום שלי לפחות, כל המחירים של 100,200 שקל לשעה שמספרים לכם או שאתם רואים באתרים.. בשביל למצוא משהו נורמלי,אתם תצטרכו לעבוד שעות ועשרות טלפונים ואכזבות (להגיע למקום ולעשות אחורה פנה) בשביל מישהיא יפה שאתה אומר לעצמך,זה רמה מעל מה שאני מקבל בארץ..

אם טסת לחו"ל בשביל בפנטזיה של סקס עם בחורה ברמה שאתה לא תשיג בארץ (לפחות לא במחירים מעל 800), על זה אתה תשלם 150 יורו וצפונה..

קיצר - אין ארוחות חינם ,לפחות לא ע"פ ההתרשמות שלי..

[/QUOTE]

האם תוכל לשתף מי הזמנת ומאיזה אתר ?
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”